|
Post by angelo on Mar 7, 2018 0:27:45 GMT 2
|
|
|
Post by chris on May 14, 2018 19:54:48 GMT 2
Και εκεί που οδηγάω αμέριμνος στο ύψος της Βαρυμπόμπης.. τσουπ απο δεξιά με περνάει μια μαύρη Μ2 σε χαλαρούς ρυθμούς. Λιγο πιο κάτω σα περίεργος Έλληνας να δω ποιος το οδηγάει.. βλεπω οτι ο οδηγός ήταν γένους θυληκου.. λεω μάλιστα.. κατι κάνουμε λάθος εμείς!! Χααα
|
|
|
Post by Stefanos on May 14, 2018 20:08:29 GMT 2
Και εκεί που οδηγάω αμέριμνος στο ύψος της Βαρυμπόμπης.. τσουπ απο δεξιά με περνάει μια μαύρη Μ2 σε χαλαρούς ρυθμούς. Λιγο πιο κάτω σα περίεργος Έλληνας να δω ποιος το οδηγάει.. βλεπω οτι ο οδηγός ήταν γένους θυληκου.. λεω μάλιστα.. κατι κάνουμε λάθος εμείς!! Χααα Αυτό έλλειπε να «το κανεις» και σωστά ρε συ Χρήστο 😜😜😛
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 14, 2018 22:53:02 GMT 2
|
|
|
Post by Stefanos on May 14, 2018 23:04:24 GMT 2
Όταν κάποτε είχε πρωτοκυκλοφορήσει η Mercedes A-Class, εδώ στα ΒΠ γεμίσαμε με δαύτα με γυναίκες οδηγούς! Πραγματικά το χαιρόμουν που τότε η Mercedes έβγαλε ενα αμάξι για τις κυρίες... Πλέον ώρες ώρες έχω την εντύπωση οτι τις περισσότερες Χ1 τις οδηγούν γυναίκες! Έχω δεί άπειρες! Τί διάολο, το θεωρούν γυναικείο αμάξι και το παίρνουν; Μήπως πρέπει να φτιάξουμε και μια υποενότητα για γυναίκες κατόχους ρε Στέφανε; Είμαι ήδη πολύ μπροστά και σε αυτό ρε συ Βασίλη 😜 Πέρα από την πλάκα παντως, δύσκολα θα μπει γυναίκα σε φόρουμ να γράψει ειδικά για αμάξια. Επίσης είναι τελικά λίγοι όσοι ασχολούνται. Από τα 130 περίπου άτομα που έχουν γραφτεί, συμμετοχή έχουν οι μισοί. Και ολα αυτά με αμάξι που έχει πουλήσει σχεδόν 4000 κομμάτια στη χώρα από το λανσάρισμα του. Προβλήματα δεν υπάρχουν για να ψαχτούν, λίγοι θα σκεφτούν ότι θα υπάρχει κάτι ξεχωριστό για τη Χ1, πολλοί τα δίνουν στις γυναίκες τα πρωινά για ασφάλεια με τα παιδιά, άλλοι -πολλοί- τις έχουν με leasing και δεν νοιάζονται εξ ορισμού.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 14, 2018 23:29:21 GMT 2
Όταν κάποτε είχε πρωτοκυκλοφορήσει η Mercedes A-Class, εδώ στα ΒΠ γεμίσαμε με δαύτα με γυναίκες οδηγούς! Πραγματικά το χαιρόμουν που τότε η Mercedes έβγαλε ενα αμάξι για τις κυρίες... Πλέον ώρες ώρες έχω την εντύπωση οτι τις περισσότερες Χ1 τις οδηγούν γυναίκες! Έχω δεί άπειρες! Τί διάολο, το θεωρούν γυναικείο αμάξι και το παίρνουν; Μήπως πρέπει να φτιάξουμε και μια υποενότητα για γυναίκες κατόχους ρε Στέφανε; Είμαι ήδη πολύ μπροστά και σε αυτό ρε συ Βασίλη 😜 Πέρα από την πλάκα παντως, δύσκολα θα μπει γυναίκα σε φόρουμ να γράψει ειδικά για αμάξια. Επίσης είναι τελικά λίγοι όσοι ασχολούνται. Από τα 130 περίπου άτομα που έχουν γραφτεί, συμμετοχή έχουν οι μισοί. Και ολα αυτά με αμάξι που έχει πουλήσει σχεδόν 4000 κομμάτια στη χώρα από το λανσάρισμα του. Προβλήματα δεν υπάρχουν για να ψαχτούν, λίγοι θα σκεφτούν ότι θα υπάρχει κάτι ξεχωριστό για τη Χ1, πολλοί τα δίνουν στις γυναίκες τα πρωινά για ασφάλεια με τα παιδιά, άλλοι -πολλοί- τις έχουν με leasing και δεν νοιάζονται εξ ορισμού. Είναι όπως ακριβώς τα λές! Είσαι ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος της Χ1 ρε Πρόεδρε! Πρέπει στην επέτειο σας, να δώσεις τη μπέμπα σου στην Κυρία να την πάει μόνη της μια βόλτα, με φωτό βέβαια για να δούμε και υλικό! Και να την αφήσεις να φάει και κουλούρι Θεσσαλονίκης μέσα χωρίς προστασία για το σουσάμι! Αυτό να δώ και ας πάρεις και το Λάζαρο με κόκκινη κορδέλα μετά!
|
|
|
Post by 9 on Sept 30, 2018 19:05:17 GMT 2
Είδα προχθές στον δρόμο μια Μ4. Ξεχώριζε, φυσικά, χωρίς όμως να είναι κραυγαλέα.
|
|
|
Post by Stefanos on Sept 30, 2018 20:14:37 GMT 2
Δεν μπορείς να το οδηγήσεις αυτό το όχημα εύκολα. Όσες φορές έχω μπει στην Μ4 του κουμπάρου έχω τρομάξει.
|
|
|
Post by 9 on Sept 30, 2018 20:35:58 GMT 2
Μπορεί και να ήταν ο κουμπάρος σου. Πόσες κυκλοφορούν άλλωστε; Προχθές απόγευμα γύρω στις εξίμισι έστριψε στην ανηφόρα στην Κλειούς, προς το μαιευτήριο Λητώ. Ναι, θηριώδης ισχύς και ροπή.
|
|
|
Post by Thanassis on Oct 5, 2018 20:52:09 GMT 2
Ο κουμπάρος μου μόλις με ενημέρωσε ότι πήρε από τον Σπανό, Χ4 20d (το μοτέρ του Πάνου με τα 190 άλογα) Mpack, το αποσυρόμενο μοντέλο. Δεν ήξερα τίποτα και το έκανε ξαφνικά γιατί η πρόταση ήταν πολύ δελεαστική: 70.000 αρχική τιμή. Έκπτωση 20.000€ (λόγω απόσυρσης). Έδωσε μια Χ3 12ετίας 5.000€ και μία 116d 11.000€. Υπολειπόμενο 34.000 συν κάτι ψιλικοκό, τελικό ποσό 38.000€ σε διακανονισμό. Το αυτοκίνητο δεν μου αρέσει αισθητικά, αλλά κατά τα άλλα δεν με χαλάει. Εντυπώσεις και φωτό προσεχώς.
|
|
|
Post by Stefanos on Oct 5, 2018 20:59:33 GMT 2
Καλή τιμή ! Από εξοπλισμό τι έχει πάνω ;
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Oct 5, 2018 22:28:59 GMT 2
Ο κουμπάρος μου μόλις με ενημέρωσε ότι πήρε από τον Σπανό, Χ4 20d (το μοτέρ του Πάνου με τα 190 άλογα) Mpack, το αποσυρόμενο μοντέλο. Δεν ήξερα τίποτα και το έκανε ξαφνικά γιατί η πρόταση ήταν πολύ δελεαστική: 70.000 αρχική τιμή. Έκπτωση 20.000€ (λόγω απόσυρσης). Έδωσε μια Χ3 12ετίας 5.000€ και μία 116d 11.000€. Υπολειπόμενο 34.000 συν κάτι ψιλικοκό, τελικό ποσό 38.000€ σε διακανονισμό. Το αυτοκίνητο δεν μου αρέσει αισθητικά, αλλά κατά τα άλλα δεν με χαλάει. Εντυπώσεις και φωτό προσεχώς. Πολύ καλή τελική τιμή, αλλά απ'ότι κατάλαβα έδωσε δύο αυτοκίνητα.
|
|
|
Post by chris on Oct 6, 2018 0:27:49 GMT 2
Καλορίζικο και καλοτάξιδο του ανθρώπου.. προσωπικά δε θα το έπαιρνα λόγω κινητήρα. Θα περίμενα μεγαλύτερη ιπποδύναμη Σε αυτά τα λεφτά. Αλλά γενικά το deal ειναι πολύ καλό.
|
|
|
Post by Dimitris70 on Oct 6, 2018 8:21:23 GMT 2
Πολύ καλή αγορά! "Ξεφορτώθηκε" το παλιό Χ3 βασικά και πήρε κορυφαίο m pack εργαλείο! Κι εγω είμαι fan του σχήματος-στησίματος Χ1-Χ3. Σε Χ4-Χ6 δεν θα πήγαινα ποτέ, αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι είναι κορυφαία αυτοκίνητα! Καλορίζικο λοιπόν και να τον γνωρίσουμε σε μια εκδρομή..
|
|
|
Post by Thanassis on Oct 6, 2018 9:57:31 GMT 2
Περί εξοπλισμού θα μάθω όταν το οδηγήσω. Πράγματι, έδωσε δύο αυτοκίνητα, αλλά η X3 είχε αρχίσει να ζητάει μετά από 12 χρόνια και 220.000 χιλιόμετρα. Κι εγώ θα ήθελα πιο πολλά άλογα, αλλά ήταν "take it or leave it" προσφορά. Μου έλειπε ότι είχαν 3 κομμάτια. Πήρε το λεγόμενο blue black.
|
|