|
Post by Sakis911 on May 16, 2018 8:29:27 GMT 2
X4.pdf (560.52 KB) Καλημέρα chris πάρε να έχεις. Μετά απο αυτό μπορείς να φανταστείς την καινούργια που έμαθα ότι θα είναι στις εκθέσεις τον Σεπτέμβριο !!
|
|
|
Post by chris on May 16, 2018 11:07:49 GMT 2
Καλημέρα Σάκη. Η συγκεκριμένη μήπως ήταν εκθεσιακή και γι αυτο ειχε τετοια τιμή;; Πάντως άξιζε και με το παραπάνω αυτα τα χρήματα.. τελικα την πήρε ο φίλος σ; Η καινούργια δε νομίζω να εχει τετοια έκπτωση! ΧΑαχ
|
|
|
Post by Sakis911 on May 17, 2018 9:33:30 GMT 2
Καλημέρα Σάκη. Η συγκεκριμένη μήπως ήταν εκθεσιακή και γι αυτο ειχε τετοια τιμή;; Πάντως άξιζε και με το παραπάνω αυτα τα χρήματα.. τελικα την πήρε ο φίλος σ; Η καινούργια δε νομίζω να εχει τετοια έκπτωση! ΧΑαχ Καλημέρα chris ήταν test drive με 400km και δεν μπορούσαν να την πουλήσουν επειδή είχε ανακοινωθεί και το καινούργιο μοντέλο της Χ4 και ήθελαν να την δώσουν. Την είχα δει απο κοντά και πραγματικά άξιζε. Κάνε υπομονή απο Σεπτέμβρη θα φορτώνουν με όλα τα καλούδια την νέα Χ4 και θα την δίνουν ως Test Drive με χαμηλή τιμή όσο μπορούνε. Τα ίδια δεν έγιναν και με τα δικά μας ?
|
|
|
Post by Stefanos on May 17, 2018 9:41:23 GMT 2
Αν θες να κρατήσεις το αμάξι μακριά από τεστ drive. Τα σκίζουν όσο δεν πάει από το 0, στρώσιμο δεν γίνεται. Δεν έχει νόημα ποσο τα σκοτώνουν μετά εκτός αν θες να κανεις την καυλα σου 3-4 χρονια και μετά να το φορτωθεί κανας άλλος.
|
|
|
Post by chris on May 17, 2018 9:44:07 GMT 2
Αυτα τα αμάξια δεν εχουν τεράστια διαφορά στη τιμή απ τις προωθητικές ενέργειες που βγάζουν συχνά. Δλδ τα αμάξια test drive με 2-3000 χλμ τα δίνουν 1000-1500€ κατω απ τη καλύτερη τιμή που σου κανει ο έμπορος.
|
|
|
Post by Sakis911 on May 17, 2018 10:08:00 GMT 2
Αυτα τα αμάξια δεν εχουν τεράστια διαφορά στη τιμή απ τις προωθητικές ενέργειες που βγάζουν συχνά. Δλδ τα αμάξια test drive με 2-3000 χλμ τα δίνουν 1000-1500€ κατω απ τη καλύτερη τιμή που σου κανει ο έμπορος. Την δικιά μου την πήρα με την μέθοδο test drive με 1000 Km. Επειδή είναι υποχρεωμένοι απο την bmw hellas να έχουν το αυτοκίνητο 6 μήνες σαν test drive και μετά να το πουλήσουν μπορούν και κάνουν το εξής κολπάκι. Αν σου αρέσει το καπαρώνεις σου κάνουν χαρτί επι τόπου και σου δίνουν το αυτοκίνητο με την αιτιολογία του test drive για τόσο καιρό όσο να μπορούν να το δώσουν επίσημα . Οταν γίνει και η εξόφληση το αυτοκίνητο και η ασφάλεια παραμένουν ακόμα στον έμπορο. Μετά απο κάποιο μικρό διάστημα σου μεταβιβάζουν την άδεια και όλα καλά. Συγκεκριμένα στο δικό μου μου ζητούσε 39000 αλλά επειδή είχα βρεί στο car την σειρά Μ με 36000 μου την άφησε και ο ΣΠΑΝΟΣ 36000!!!
|
|
|
Post by chris on May 17, 2018 11:24:52 GMT 2
Εγω πιστεύω ειναι θέμα πωλητή. Να πιάσει το στόχο του κτλ. Εχω παει σε σπανο. Μου έδωσε τιμή. Και την επόμενη μερα καπακια πήρα σε άλλον σπανο. Και μου την έδινε πιο ακριβά 3000€.
|
|
|
Post by Sakis911 on May 18, 2018 13:30:04 GMT 2
Εγω πιστεύω ειναι θέμα πωλητή. Να πιάσει το στόχο του κτλ. Εχω παει σε σπανο. Μου έδωσε τιμή. Και την επόμενη μερα καπακια πήρα σε άλλον σπανο. Και μου την έδινε πιο ακριβά 3000€. Το παιχνίδι με την τιμή της δικιάς μου έγινε με τον ίδιο τον Σπανό και με τον πωλητή. Όταν τον ενημέρωσα ότι βρήκα στον αντιπρόσωπο της BMW στην Λάρισα με λιγότερα Km και μοντέλο Μ τότε απαίτησα να μου το αφήσει στην ίδια τιμή και το έκανε. Καταλαβαίνω ότι εδώ που έχουμε φτάσει πρέπει να κάνουμε παζάρι ακόμα και στην BMW!!!
|
|
|
Post by chris on May 18, 2018 14:13:45 GMT 2
Φίλε μ Σάκη εγώ αν ήμουν ΣΠΑΝΟΣ ή σφακιανακης (λόγω του ότι είναι μεγάλα ονόματα) χωρισ Παρεξήγηση θα σ έλεγα πήγαινε πάρτο από Λάρισα (επειδή δεν έχουν ανάγκη από χρήματα). Και καλύτερα να το έπαιρνες από κει γτ μπορεί να σου έκοβε και άλλο την τιμή... αλλά μπορεί να κάνω και λάθος
|
|
|
Post by Sakis911 on May 18, 2018 15:00:04 GMT 2
Φίλε μ Σάκη εγώ αν ήμουν ΣΠΑΝΟΣ ή σφακιανακης (λόγω του ότι είναι μεγάλα ονόματα) χωρισ Παρεξήγηση θα σ έλεγα πήγαινε πάρτο από Λάρισα (επειδή δεν έχουν ανάγκη από χρήματα). Και καλύτερα να το έπαιρνες από κει γτ μπορεί να σου έκοβε και άλλο την τιμή... αλλά μπορεί να κάνω και λάθος chris μη νομίζεις ότι δεν το σκέφτηκα όμως αν σκεφτείς ότι θα χρειαζόμουν και κάποια έξοδα για να κάνω δύο φορές το ταξίδι πάνω κάτω ( μία για να το δώ και μία για να το πάρω ) τότε καταλαβαίνεις ότι το μετράς και αυτό. Βέβαια δεν νομίζω ότι ισχύει ότι ο ΣΠΑΝΟΣ και ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ είναι μεγάλα ονόματα ( είναι στην Αθήνα ), το ίδιο μεγάλος είναι και ο αντιπρόσωπος της BMW στη Θεσσαλία. Ο ίδιος έχει και την αντιπροσωπεία στην Θεσ/κη.
|
|