|
Post by John-X1 on Apr 13, 2019 9:18:47 GMT 2
Καλημερα παιδια. Εξωτερικα το Χ1 ως εχει μου αρεσει απιστευτα, ο μονος προβληματισμος ειναι το νεο LED Digital Gauge Cluster εσωτερικα τυπου Χ3 Μακαρι να υπηρχαν πληροφοεις για τα μοντελα που θα ερθουν 9/2019 για το εσωτερικο τους Τα νεα Digital Gauge Cluster ειναι απλα ερωτας !!! Τα βλεπω και απλα λιωνω, προσωπικα δεν θα αντεξω να παρω το αμαξι τωρα και 9/2019 να κυκλοφορισει κατι αναλογο στο Χ1.
|
|
|
Post by kosX1 on Apr 13, 2019 9:32:29 GMT 2
Πραγματικά ο "παλιός" αναλογικός πίνακας οργάνων (καντράν) είναι απαρχαιωμένος! Θα έμπαινα στον πειρασμό για αλλαγή με κάτι πιο ψηφιακό, σκεπτόμενος βέβαια και την ευαισθησία-αντοχή των εν λόγω συστημάτων.
|
|
|
Post by John-X1 on Apr 13, 2019 15:21:05 GMT 2
Λογικα σκεπτομενος... Εαν η BMW δεν επιθυμει να μεινει πισω απο τον ανταγωνισμο της κατηγοριας (Q3) θα πρεπει να προβει αμεσα σε αναλογες εσωτερικες ανανεωσεις τοσο στο κοντερ αλλα και στο multimedia system της. Επειδη μου αρεσει παντα να ειμαι αντικειμενικος, το Q3 μπορει να ειναι καπως σαν αυγο εξωτερικα και προφανως δεν παρεχει την επιβλητική εμφανιση της Χ1, αλλα οι νεες εσωτερικες αναβαθμισεις που δεχτηκε ειναι απιστευτες, οταν μπηκα μεσα για test ride το χαζευα με ανοιχτο το στομα για 5 λεπτα. Απο την αλλη ομως ισως θεωρει η BMW οτι τα Black LED panel οργανα που τοποθετησε περυσι την καλυπτουν εν μερη και τα κρατησει μεχρι την ελευση του ολικα ανανεωμενου μοντελου (2020-21-22). Προφανως στο νεο Χ1 θα ειναι απο λευκο σχεδον χαρτι τα παντα ολα, αλλα ποιος περιμενει 2 και βαλε χρονια... Οπως και εαν εχει σε αμεση συγκριση με τον ανταγωνισμο επιλεγοντας το Χ1 αγοραζεις περισσοτερο αμαξι και αυτο οπως και να το δεις μετραει πολυ. Ισως δεν ασχοληθει στο facelift μοντελο (7/2019) με εσωτερικες ανανεωσεις. Με λιγα λογια προσπαθω να με πεισω να μην ακυρωσω την παραγγελια της Χ1 μου...
|
|
|
Post by Stefanos on Apr 13, 2019 16:38:40 GMT 2
Να μην ακυρώσεις γιατί σήμερα καλύτερο αμάξι στο δρόμο δεν θα βρεις. Καλά τα κοκοψονια αλλά τα αμάξια τα οδηγείς
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Apr 13, 2019 17:04:14 GMT 2
Λογικα σκεπτομενος... Εαν η BMW δεν επιθυμει να μεινει πισω απο τον ανταγωνισμο της κατηγοριας (Q3) θα πρεπει να προβει αμεσα σε αναλογες εσωτερικες ανανεωσεις τοσο στο κοντερ αλλα και στο multimedia system της. Επειδη μου αρεσει παντα να ειμαι αντικειμενικος, το Q3 μπορει να ειναι καπως σαν αυγο εξωτερικα και προφανως δεν παρεχει την επιβλητική εμφανιση της Χ1, αλλα οι νεες εσωτερικες αναβαθμισεις που δεχτηκε ειναι απιστευτες, οταν μπηκα μεσα για test ride το χαζευα με ανοιχτο το στομα για 5 λεπτα. Απο την αλλη ομως ισως θεωρει η BMW οτι τα Black LED panel οργανα που τοποθετησε περυσι την καλυπτουν εν μερη και τα κρατησει μεχρι την ελευση του ολικα ανανεωμενου μοντελου (2020-21-22). Προφανως στο νεο Χ1 θα ειναι απο λευκο σχεδον χαρτι τα παντα ολα, αλλα ποιος περιμενει 2 και βαλε χρονια... Οπως και εαν εχει σε αμεση συγκριση με τον ανταγωνισμο επιλεγοντας το Χ1 αγοραζεις περισσοτερο αμαξι και αυτο οπως και να το δεις μετραει πολυ. Ισως δεν ασχοληθει στο facelift μοντελο (7/2019) με εσωτερικες ανανεωσεις. Με λιγα λογια προσπαθω να με πεισω να μην ακυρωσω την παραγγελια της Χ1 μου... Θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω όσο μπορώ. 1) ο ψηφιακός πίνακας της bmw που έχει η νέα 3 δεν χωράει να μπει στις σειρές 1 και 2, και x1-x2. Άρα πρέπει να σχεδιάσει καινούργιο και αποκλείεται να το κάνει για την x1 που πάει τρένο σε πωλήσεις ειδικά σε αγορές που η bmw δεν μπορεί να πουλήσει τα ακριβά της μοντελα(Ελλάδα). Τώρα η μόνη περίπτωση για ψηφιακό σε σειρά 1-2 είναι στη νέα σειρά 1 που θα παρουσιαστεί τέλος του χρόνου με τις πωλήσεις εδώ για 3/20. Επίσης, πολλοί δοκιμαστές-κριτικοί αυτοκινήτων δεν έχουν καλή άποψη για το ψηφιακό πίνακα της bmw. Λένε ότι της Audi είναι κατά πολύ ανώτερος λόγω του view option, ενώ της bmw απλά έχει τον wow factor λόγω του ότι είναι ψηφιακός. 2) αν το q3 το είδες σε μια έκδοση που είχα και μπει στο Γκόλντεν με πορτοκαλί δερμάτινα, φουλ εξοπλισμένη, να σου πω ότι εκείνη έκανε 63, και αυτό που θα πάρεις δεν θα έχει ουδεμία σχέση. 3) Αν γουστάρεις να κρατάς τιμόνι και να χαίρεσαι δε πα σε προσπερνάει άλλος σαν σταματημένο, πάρε το x1, είναι μονόδρομος. Αυτό στο λέω εγώ που πριν τη bmw, είχα ένα χιουνται του μπαμπά, ένα γκολφ 1,4 και ένα βολβο s40 1.8. Όταν το 17 πήρα το τουρερ 1.5 πετρέλαιο αυτόματο έπαθα πλάκα με το τιμόνι-πλαίσιο. Τον 3/18 κατάλαβα ότι δεν μου έκανε από γκάζι και καύσιμο και πήρα x2 δίλιτρο βενζίνη. Έχοντας το μπλακ πανελ σου λέω με 100% σιγουριά ότι δε μου λείπει ψηφιακός πίνακας οργάνων. 4) εννοείται πως όταν το πάρεις το x1 θα δώσεις άλλο ένα 500αρικο και θα βάλεις 10.25 οθόνη με κάμερα οπισθοπορείας. Είναι μεγάλο upgrade, ειδικά από τη στιγμή που σε ενδιαφέρει η τεχνολογια. 5) αν παρολα αυτά θέλεις q3, να πας να το πάρεις γιατί είναι κρίμα να δαπάνησε θα 40 χιλιάρικα και να μην πάρεις αυτό που γουστάρεις περισσότερο.
|
|
|
Post by emperor on Apr 13, 2019 17:38:13 GMT 2
όσο ο χρόνος περνάει προφανώς θα κυκλοφορούν καλύτερα μοντέλα...είναι αναπόφευκτο! Η σχεδίαση του νέου Q3 εξωτερικά εμένα δεν μου αρέσει, αλλά εσωτερικά είναι όντως καλύτερο! Λένε ότι και στον δρόμο είναι εξαιρετικό, αλλά μόνο με τα δικά μου χέρια και ...πωπό μπορώ να το διαπιστώσω αυτό, ιδίως μετά από διάφορα που έχω μάθει για τη σχέση του γκρουπ με τον ...Τύπο! Επίσης το Q3 είναι μεγαλύτερο και με μεγαλύτερο πορτ παγκάζ! Συνήθως η bmw είναι καλύτερη στον δρόμο, αλλά αφοριστικοί να μην είμαστε ποτέ...! Μπορεί η audi να την ξεπέρασε εδώ!
|
|
|
Post by dim31 on Apr 13, 2019 17:41:22 GMT 2
Αν το Q3 to οδηγησεις και σε κερδισει σε σχεση με το Χ1 να το παρεις,αλλα για το ομορφοτερο ταμπλω;!!
|
|
|
Post by 1solidf20 on Apr 13, 2019 17:56:22 GMT 2
Λογικα σκεπτομενος... Εαν η BMW δεν επιθυμει να μεινει πισω απο τον ανταγωνισμο της κατηγοριας (Q3) θα πρεπει να προβει αμεσα σε αναλογες εσωτερικες ανανεωσεις τοσο στο κοντερ αλλα και στο multimedia system της. Επειδη μου αρεσει παντα να ειμαι αντικειμενικος, το Q3 μπορει να ειναι καπως σαν αυγο εξωτερικα και προφανως δεν παρεχει την επιβλητική εμφανιση της Χ1, αλλα οι νεες εσωτερικες αναβαθμισεις που δεχτηκε ειναι απιστευτες, οταν μπηκα μεσα για test ride το χαζευα με ανοιχτο το στομα για 5 λεπτα. Απο την αλλη ομως ισως θεωρει η BMW οτι τα Black LED panel οργανα που τοποθετησε περυσι την καλυπτουν εν μερη και τα κρατησει μεχρι την ελευση του ολικα ανανεωμενου μοντελου (2020-21-22). Προφανως στο νεο Χ1 θα ειναι απο λευκο σχεδον χαρτι τα παντα ολα, αλλα ποιος περιμενει 2 και βαλε χρονια... Οπως και εαν εχει σε αμεση συγκριση με τον ανταγωνισμο επιλεγοντας το Χ1 αγοραζεις περισσοτερο αμαξι και αυτο οπως και να το δεις μετραει πολυ. Ισως δεν ασχοληθει στο facelift μοντελο (7/2019) με εσωτερικες ανανεωσεις. Με λιγα λογια προσπαθω να με πεισω να μην ακυρωσω την παραγγελια της Χ1 μου... Θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω όσο μπορώ. 1) ο ψηφιακός πίνακας της bmw που έχει η νέα 3 δεν χωράει να μπει στις σειρές 1 και 2, και x1-x2. Άρα πρέπει να σχεδιάσει καινούργιο και αποκλείεται να το κάνει για την x1 που πάει τρένο σε πωλήσεις ειδικά σε αγορές που η bmw δεν μπορεί να πουλήσει τα ακριβά της μοντελα(Ελλάδα). Τώρα η μόνη περίπτωση για ψηφιακό σε σειρά 1-2 είναι στη νέα σειρά 1 που θα παρουσιαστεί τέλος του χρόνου με τις πωλήσεις εδώ για 3/20. Επίσης, πολλοί δοκιμαστές-κριτικοί αυτοκινήτων δεν έχουν καλή άποψη για το ψηφιακό πίνακα της bmw. Λένε ότι της Audi είναι κατά πολύ ανώτερος λόγω του view option, ενώ της bmw απλά έχει τον wow factor λόγω του ότι είναι ψηφιακός. 2) αν το q3 το είδες σε μια έκδοση που είχα και μπει στο Γκόλντεν με πορτοκαλί δερμάτινα, φουλ εξοπλισμένη, να σου πω ότι εκείνη έκανε 63, και αυτό που θα πάρεις δεν θα έχει ουδεμία σχέση. 3) Αν γουστάρεις να κρατάς τιμόνι και να χαίρεσαι δε πα σε προσπερνάει άλλος σαν σταματημένο, πάρε το x1, είναι μονόδρομος. Αυτό στο λέω εγώ που πριν τη bmw, είχα ένα χιουνται του μπαμπά, ένα γκολφ 1,4 και ένα βολβο s40 1.8. Όταν το 17 πήρα το τουρερ 1.5 πετρέλαιο αυτόματο έπαθα πλάκα με το τιμόνι-πλαίσιο. Τον 3/18 κατάλαβα ότι δεν μου έκανε από γκάζι και καύσιμο και πήρα x2 δίλιτρο βενζίνη. Έχοντας το μπλακ πανελ σου λέω με 100% σιγουριά ότι δε μου λείπει ψηφιακός πίνακας οργάνων. 4) εννοείται πως όταν το πάρεις το x1 θα δώσεις άλλο ένα 500αρικο και θα βάλεις 10.25 οθόνη με κάμερα οπισθοπορείας. Είναι μεγάλο upgrade, ειδικά από τη στιγμή που σε ενδιαφέρει η τεχνολογια. 5) αν παρολα αυτά θέλεις q3, να πας να το πάρεις γιατί είναι κρίμα να δαπάνησε θα 40 χιλιάρικα και να μην πάρεις αυτό που γουστάρεις περισσότερο. Ο ψηφιακος πινακας της 3 εχει ηδη μπει στο νεο 1 που θα παρουσιαστει σε λιγους μηνες. Οντως το Q3 στο Golden ειναι 1.4 150 ιπποι και φτανει στα 63 χιλιαρικα με αυτον τον εξοπλισμο. Ωραιο αμαξι σιγουρα αλλα αστρονομικη τιμη.
|
|
|
Post by 1solidf20 on Apr 13, 2019 18:00:29 GMT 2
Καλημερα παιδια. Εξωτερικα το Χ1 ως εχει μου αρεσει απιστευτα, ο μονος προβληματισμος ειναι το νεο LED Digital Gauge Cluster εσωτερικα τυπου Χ3 Μακαρι να υπηρχαν πληροφοεις για τα μοντελα που θα ερθουν 9/2019 για το εσωτερικο τους Τα νεα Digital Gauge Cluster ειναι απλα ερωτας !!! Τα βλεπω και απλα λιωνω, προσωπικα δεν θα αντεξω να παρω το αμαξι τωρα και 9/2019 να κυκλοφορισει κατι αναλογο στο Χ1. Παντως και να ειναι διαθεσιμο στο μελλον θα ειναι εξτρα με σημαντικο κοστος. Καλυτερα να βαλεις εργοστασιακο ναβι. Εξαλλου το φωτο που εβαλες εχει Ναβι το ακριβο, ολο το πακετο θα σου παει 5 χιλ πανω. Αν εχεις χρηματα οκ. Περισσοτερο θα πηγαινα σε Q3 αν ηθελα 4κυλινδρο αμαξι και τωρα πια το καινουριο ειναι ποιο φρεσκο σε σχεδιαση απο το Χ1.
|
|
|
Post by Sakis911 on Apr 13, 2019 20:43:36 GMT 2
Παιδια τι ειναι αυτο το LCI? Θα εχει τοσες μεγαλες διαφορες το νεο μοντελο? Μηπως δεν αξιζει να το παρω τωρα και ν' αναμενω αλλους 3 μηνες την ελευση της νεας εκδοσης? Γιατι εαν βαλουν κανενα LED κοντερ οπως στο Χ3 και καμια νεα οθοναρα για multimedia με βλεπω να το πουλαω αρων αρων το F48.... Γιάννη στο βασικό εξοπλισμό δεν νομίζω σαν optional μπορεί!
|
|
|
Post by Sakis911 on Apr 13, 2019 20:52:35 GMT 2
Λογικα σκεπτομενος... Εαν η BMW δεν επιθυμει να μεινει πισω απο τον ανταγωνισμο της κατηγοριας (Q3) θα πρεπει να προβει αμεσα σε αναλογες εσωτερικες ανανεωσεις τοσο στο κοντερ αλλα και στο multimedia system της. Επειδη μου αρεσει παντα να ειμαι αντικειμενικος, το Q3 μπορει να ειναι καπως σαν αυγο εξωτερικα και προφανως δεν παρεχει την επιβλητική εμφανιση της Χ1, αλλα οι νεες εσωτερικες αναβαθμισεις που δεχτηκε ειναι απιστευτες, οταν μπηκα μεσα για test ride το χαζευα με ανοιχτο το στομα για 5 λεπτα. Απο την αλλη ομως ισως θεωρει η BMW οτι τα Black LED panel οργανα που τοποθετησε περυσι την καλυπτουν εν μερη και τα κρατησει μεχρι την ελευση του ολικα ανανεωμενου μοντελου (2020-21-22). Προφανως στο νεο Χ1 θα ειναι απο λευκο σχεδον χαρτι τα παντα ολα, αλλα ποιος περιμενει 2 και βαλε χρονια... Οπως και εαν εχει σε αμεση συγκριση με τον ανταγωνισμο επιλεγοντας το Χ1 αγοραζεις περισσοτερο αμαξι και αυτο οπως και να το δεις μετραει πολυ. Ισως δεν ασχοληθει στο facelift μοντελο (7/2019) με εσωτερικες ανανεωσεις. Με λιγα λογια προσπαθω να με πεισω να μην ακυρωσω την παραγγελια της Χ1 μου... Γιάννη μην ταλαιπωρείσε τόσο πολύ καί μην βάζεις προβληματισμούς στον εαυτό σου για κάτι που δεν έχει βγει ακόμα. Να πάρεις το αυτοκίνητο και να το ευχαριστηθείς. Άσε να δείς πώς θα πάει καί τό face lift και να είσαι καλά να πάρεις το ολοκαίνουργιο Χ1 μετά το 22!!
|
|
|
Post by jimpet on Apr 13, 2019 23:40:52 GMT 2
Λογικα σκεπτομενος... Εαν η BMW δεν επιθυμει να μεινει πισω απο τον ανταγωνισμο της κατηγοριας (Q3) θα πρεπει να προβει αμεσα σε αναλογες εσωτερικες ανανεωσεις τοσο στο κοντερ αλλα και στο multimedia system της. Επειδη μου αρεσει παντα να ειμαι αντικειμενικος, το Q3 μπορει να ειναι καπως σαν αυγο εξωτερικα και προφανως δεν παρεχει την επιβλητική εμφανιση της Χ1, αλλα οι νεες εσωτερικες αναβαθμισεις που δεχτηκε ειναι απιστευτες, οταν μπηκα μεσα για test ride το χαζευα με ανοιχτο το στομα για 5 λεπτα. Απο την αλλη ομως ισως θεωρει η BMW οτι τα Black LED panel οργανα που τοποθετησε περυσι την καλυπτουν εν μερη και τα κρατησει μεχρι την ελευση του ολικα ανανεωμενου μοντελου (2020-21-22). Προφανως στο νεο Χ1 θα ειναι απο λευκο σχεδον χαρτι τα παντα ολα, αλλα ποιος περιμενει 2 και βαλε χρονια... Οπως και εαν εχει σε αμεση συγκριση με τον ανταγωνισμο επιλεγοντας το Χ1 αγοραζεις περισσοτερο αμαξι και αυτο οπως και να το δεις μετραει πολυ. Ισως δεν ασχοληθει στο facelift μοντελο (7/2019) με εσωτερικες ανανεωσεις. Με λιγα λογια προσπαθω να με πεισω να μην ακυρωσω την παραγγελια της Χ1 μου... Θα σου κάνω λίγο το δικηγόρο του διαβόλου... Ένα σημαντικο επιχείρημα είναι ότι τα facelift μοντέλα έχουν βελτιώσεις πάντα. Αν οι βελτιώσεις αφορούν και αξιοπιστία (σίγουρα σε ένα βαθμο) τότε έχει διαφορά μεταξύ των 2 μοντέλων σημαντική, Ανάλογα και τη γενική αξιοπιστία της μάρκας... Εγώ. Αν είχα τη Δυνατότητα Ν περιμένω θα περίμενα... Δεν μ αρέσει τελικά; Παίρνω ένα φρέσκο - μεταχειρισμένο προηγούμενο Χ1. Γενικά όσο περιμένεις στην αγορά αυτοκινήτου τόσο κερδίζεις... Τρανό παράδειγμα το ίδιο μοντέλο σε. Μια μάρκα είχε τιμή που πάλι έχει τώρα... Μόνο που δεν συγκρίνονται τα αυτοκίνητα πια... Πχ η BMW 316 του 2000 κόστιζε όσο η σημερινή καινούργια... ... Έχουν καμία σχέση σαν αμάξια;
|
|
|
Post by John-X1 on Apr 13, 2019 23:47:51 GMT 2
Μετα απο αρκετη σκεψη η αποφαση ειναι γεγονος. Συνεχιζει κανονικα η παραγγελια ως εχει και για να μην πεσει το ακυρο η γυναικα συμφωνησε να την παρουμε με την κρεμ δερματινη μεσα οπως την ηθελα. Οποτε σε λιγες ημερες θα σας εχω νεα και εντυπωσεις. Ευχαριστω ολα τα παιδια για τις συμβουλες τους και τον χρονο που αφιερωσαν περι των σκεψεων μου. Η 10.25 οθονη θα μπει βραδυ..... Η αναλυση της Polopo οθονης ειναι ιδια με την ΟΕΜ της BMW ?
|
|
|
Post by Stefanos on Apr 14, 2019 8:48:36 GMT 2
Ναι ίδια είναι.
|
|
|
Post by Sakis911 on Apr 14, 2019 9:11:20 GMT 2
Μετα απο αρκετη σκεψη η αποφαση ειναι γεγονος. Συνεχιζει κανονικα η παραγγελια ως εχει και για να μην πεσει το ακυρο η γυναικα συμφωνησε να την παρουμε με την κρεμ δερματινη μεσα οπως την ηθελα. Οποτε σε λιγες ημερες θα σας εχω νεα και εντυπωσεις. Ευχαριστω ολα τα παιδια για τις συμβουλες τους και τον χρονο που αφιερωσαν περι των σκεψεων μου. Η 10.25 οθονη θα μπει βραδυ..... Η αναλυση της Polopo οθονης ειναι ιδια με την ΟΕΜ της BMW ?
Ίδια είναι.Μάλλον πρέπει να την βάλεις αμέσως μετά την παραλαβή του αυτοκινήτου σου καί θα είσαι κομπλέ!!!
|
|