|
Post by John-X1 on Apr 14, 2019 11:18:06 GMT 2
Ετσι θα γινει παιδια !
|
|
|
Post by emperor on Apr 15, 2019 11:47:34 GMT 2
όσο ο χρόνος περνάει προφανώς θα κυκλοφορούν καλύτερα μοντέλα...είναι αναπόφευκτο! Η σχεδίαση του νέου Q3 εξωτερικά εμένα δεν μου αρέσει, αλλά εσωτερικά είναι όντως καλύτερο! Λένε ότι και στον δρόμο είναι εξαιρετικό, αλλά μόνο με τα δικά μου χέρια και ...πωπό μπορώ να το διαπιστώσω αυτό, ιδίως μετά από διάφορα που έχω μάθει για τη σχέση του γκρουπ με τον ...Τύπο! Επίσης το Q3 είναι μεγαλύτερο και με μεγαλύτερο πορτ παγκάζ! Συνήθως η bmw είναι καλύτερη στον δρόμο, αλλά αφοριστικοί να μην είμαστε ποτέ...! Μπορεί η audi να την ξεπέρασε εδώ! Αντιγράφω από τεστ drive για το Q3: www.newsauto.gr/test-drive/proti-dokimi-neo-audi-q3-35-tfsi-s-tronic/Σύμφωνα με τα γραφόμενα πρόκειται για ένα πάρα πολύ καλό αμάξι, ωστόσο όπως φαίνεται και από το κείμενο ο συντάκτης κρατά ένα "μέτρο" και δεν ενθουσιάζεται: Στην πράξη το Q3 τα καταφέρνει εξαιρετικά στο δρόμο. Ο συνδυασμός πλαισίου-ανάρτησης φροντίζει ώστε να προσφέρει στους επιβάτες του αυτοκινήτου πολύ καλά επίπεδα ποιότητας κύλισης παρά τις 18άρες ζάντες των τροχών και, σε συνδυασμό με την αποτελεσματική εσωτερική ηχομόνωση, την απαραίτητη «premium» απομόνωση στις μετακινήσεις τους. Παράλληλα, παρότι η ρύθμιση της ανάρτησης όπως προείπαμε δεν είναι αμιγώς μαλακή, το πέρασμα από τις λακκούβες και τις κακοτεχνίες του οδοστρώματος γίνεται πολύ ομαλά και χωρίς να ενοχλούνται και πάλι οι επιβάτες του αυτοκινήτου. Στο πεδίο της οδικής συμπεριφοράς, το Q3 τα καταφέρνει εξίσου πολύ καλά, έχοντας άκρως ομαλές αντιδράσεις και εμφανίζοντας τα απαραιτήτως υψηλά περιθώρια πρόσφυσης που οφείλει να έχει ένα αυτοκίνητο του επιπέδου του. Η αίσθηση που προσδίδει στον οδηγό του δεν είναι απαραίτητα σπορτίφ, ωστόσο το πολύ καλό σε αίσθηση τιμόνι είναι άμεσο και προσφέρει την πληροφόρηση που πρέπει, όντας καλύτερο από πολλές ανταγωνιστικές προτάσεις. Συνολικά, το Audi Q3 στο δρόμο θα ικανοποιήσει απόλυτα αυτόν που θα το επιλέξει, αφού φροντίζει ώστε να του προσφέρει όσο το δυνατόν πιο «απροβλημάτιστες» μετακινήσεις, πλαισιώνοντάς τες επιπλέον με ένα πλήρες μπουκέτο συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας όπως Σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας και σύστημα υποβοήθησης αλλαγής λωρίδας, Σύστημα προειδοποίησης εμπρόσθιας σύγκρουσης με δυνατότητα αυτόματης πέδησης και άλλα.
|
|
|
Post by Panos on May 16, 2019 19:15:39 GMT 2
|
|
|
Post by Sakis911 on May 18, 2019 8:16:21 GMT 2
Πάνο να αρχίσουμε να ψαχνώμαστε ?
|
|
|
Post by Panos on May 18, 2019 9:39:43 GMT 2
Εμείς Χ3 είπαμε ...
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 18, 2019 10:33:59 GMT 2
Καταργήσανε τα εμπρός προβολάκια που είναι σήμα κατατεθέν στη σειρά Χ με αυτό το facelift στη Χ1; Με χαλάει...
|
|
|
Post by Sakis911 on May 18, 2019 10:35:39 GMT 2
Καταργήσανε τα εμπρός προβολάκια που είναι σήμα κατατεθέν στη σειρά Χ με facelift;. Με χαλάει... Μάλλον θα έχει τα μακρόστενα που έχουν καί οι υπόλοιπες νέες Χ
|
|
|
Post by Sakis911 on May 18, 2019 14:59:32 GMT 2
|
|
|
Post by Stefanos on May 18, 2019 21:17:35 GMT 2
|
|
|
Post by macron on May 19, 2019 8:49:53 GMT 2
Στοιχηματίζω πάντως πως τα ξεχωριστά στρόγγυλα φώτα ομίχλης θα απιτελέσουν παρελθόν . Βουλωμένο γράμμα διάβασα ! Χα χα.
|
|
|
Post by jimpet on May 19, 2019 20:52:33 GMT 2
Είναι και η καρδιά της bmw, οι γρυλιεςε άλλη γωνία, και ο πίσω προφυλσκτηρας το μαύρο πλαστικό στα πλάγια και τα φώτα. Όλα μου αρέσουν εκτός από τα φώτα που χάνουν το χαρακτηριστικό φρύδι LED πάνω από τα angel eyes και δεν ειναι τι ίδιο εντυπωσιακά αναμμένα και τη μεγάλυτερη γρυλια... Τη φοβάμαι... Πχ στην Χ7 είναι παραταιρη... Ίδωμεν!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 19, 2019 21:40:59 GMT 2
Είναι και η καρδιά της bmw, οι γρυλιεςε άλλη γωνία, και ο πίσω προφυλσκτηρας το μαύρο πλαστικό στα πλάγια και τα φώτα. Όλα μου αρέσουν εκτός από τα φώτα που χάνουν το χαρακτηριστικό φρύδι LED πάνω από τα angel eyes και δεν ειναι τι ίδιο εντυπωσιακά αναμμένα και τη μεγάλυτερη γρυλια... Τη φοβάμαι... Πχ στην Χ7 είναι παραταιρη... Ίδωμεν! τι παραταιρη είναι;;; Σκέψου μόνο να τη βλέπεις να γεμίζει τον καθρέφτη καθώς έρχεται να σε προσπεράσει...
|
|
|
Post by 9 on May 19, 2019 22:37:18 GMT 2
... τα φώτα που χάνουν το χαρακτηριστικό φρύδι LED πάνω από τα angel eyes και δεν ειναι τι ίδιο εντυπωσιακά αναμμένα ... Σω-στός.
|
|
|
Post by Stefanos on May 19, 2019 22:47:30 GMT 2
Είναι και η καρδιά της bmw, οι γρυλιεςε άλλη γωνία, και ο πίσω προφυλσκτηρας το μαύρο πλαστικό στα πλάγια και τα φώτα. Όλα μου αρέσουν εκτός από τα φώτα που χάνουν το χαρακτηριστικό φρύδι LED πάνω από τα angel eyes και δεν ειναι τι ίδιο εντυπωσιακά αναμμένα και τη μεγάλυτερη γρυλια... Τη φοβάμαι... Πχ στην Χ7 είναι παραταιρη... Ίδωμεν! τι παραταιρη είναι;;; Σκέψου μόνο να τη βλέπεις να γεμίζει τον καθρέφτη καθώς έρχεται να σε προσπεράσει... Τα σαγόνια του καρχαρία !!
|
|
|
Post by Stefanos on May 20, 2019 10:00:49 GMT 2
Με την optional 10αρα
|
|