|
Post by 9 on Jan 25, 2019 23:57:30 GMT 2
Γιατί έχουν χαρακτήρα φουτουριστικό. Κάτι από μέλλον. Και το μέλλον κάποια στιγμή θα έρθει σίγουρα. Τι δουλειά έχει στο παρόν; Και τέλος πάντων τα δικά μας, αισθητικά, είναι καλύτερα. Τέρμα και τελεία και ο μπακλαβάς γωνία. Δεν τα πιάνεις ρε συ Χάρη τα υπονοούμενα 😉😉😛😄 Προσπάθησα ρε συ εμμέσως να σου πω να μην ελπίζεις. Αλλά τα θέλει ο απαυτός σου. 😄
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jan 26, 2019 2:05:28 GMT 2
|
|
|
Post by Panos on Jan 26, 2019 7:06:34 GMT 2
|
|
|
Post by Thanassis on Jan 26, 2019 12:13:51 GMT 2
White snake κατά το Black mamba
|
|
|
Post by Stefanos on Jan 26, 2019 12:15:01 GMT 2
White snake κατά το Black mamba Polar Bear καλύτερα που αφήνει και υπονοούμενα για το δικό μας τον πολικό😉😎😀
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jan 26, 2019 12:49:14 GMT 2
Κανένα retrofit για led σε f48 πότε θα δούμε?
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jan 26, 2019 13:13:23 GMT 2
Κανένα retrofit για led σε f48 πότε θα δούμε? Retrofit oem ποτέ
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jan 26, 2019 13:25:26 GMT 2
Κανένα retrofit για led σε f48 πότε θα δούμε? Retrofit oem ποτέ Μιλάω για το angel eyes effect και όχι για τα φανάρια... Για την Ε84 υπάρχει και μάλιστα από Ελλάδα: eshop.carner.gr
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jan 26, 2019 13:29:48 GMT 2
Μιλάω για το angel eyes effect και όχι για τα φανάρια... Για την Ε84 υπάρχει και μάλιστα από Ελλάδα: eshop.carner.gr/Στο συγκεκριμένο λινκ είναι oem το ανταλλακτικό. Οι υπόλοιπες μετατροπές για να δουλέψει, με κοψίματα, καλώδια, μετασχηματιστές, κωδικοποίηση, δεν είναι oem. Ανταλλακτικό βρίσκεις και τώρα για το f48, εγώ για το τουρερ είχα βρει led εμπρός, oem σε κατάστημα στη θηβων. Τα είδα, μίλησα μαζί του, είχε και ηλεκτρολόγο να με στείλει.
|
|
|
Post by marios on Jan 26, 2019 15:03:27 GMT 2
Καλησπέρα, πότε αναμενονται οι πρώτες παραδόσεις του facelift, εντος 2019;
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jan 26, 2019 15:09:02 GMT 2
Μιλάω για το angel eyes effect και όχι για τα φανάρια... Για την Ε84 υπάρχει και μάλιστα από Ελλάδα: eshop.carner.gr/Στο συγκεκριμένο λινκ είναι oem το ανταλλακτικό. Οι υπόλοιπες μετατροπές για να δουλέψει, με κοψίματα, καλώδια, μετασχηματιστές, κωδικοποίηση, δεν είναι oem. Ανταλλακτικό βρίσκεις και τώρα για το f48, εγώ για το τουρερ είχα βρει led εμπρός, oem σε κατάστημα στη θηβων. Τα είδα, μίλησα μαζί του, είχε και ηλεκτρολόγο να με στείλει. Όλα αυτά είναι OEM. Για να δουλέψει δεν χρειάζεται καμία μετατροπή, είναι plug n play. Βέβαια δεν έχεις led λάμπες αλλά μόνο το angel eyes. Αν θέλεις led λάμπες κάνεις ότι έχουμε πει σε προηγούμενα posts. Το συγκεκριμένο φανάρι το έχω βρει μόνο κίνα. Έχεις βρει κάπου Ελλάδα ή Ευρώπη το αντίστοιχο φανάρι για f48?
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jan 26, 2019 15:16:34 GMT 2
Στο συγκεκριμένο λινκ είναι oem το ανταλλακτικό. Οι υπόλοιπες μετατροπές για να δουλέψει, με κοψίματα, καλώδια, μετασχηματιστές, κωδικοποίηση, δεν είναι oem. Ανταλλακτικό βρίσκεις και τώρα για το f48, εγώ για το τουρερ είχα βρει led εμπρός, oem σε κατάστημα στη θηβων. Τα είδα, μίλησα μαζί του, είχε και ηλεκτρολόγο να με στείλει. Όλα αυτά είναι OEM. Για να δουλέψει δεν χρειάζεται καμία μετατροπή, είναι plug n play. Βέβαια δεν έχεις led λάμπες αλλά μόνο το angel eyes. Αν θέλεις led λάμπες κάνεις ότι έχουμε πει σε προηγούμενα posts. Το συγκεκριμένο φανάρι το έχω βρει μόνο κίνα. Έχεις βρει κάπου Ελλάδα ή Ευρώπη το αντίστοιχο φανάρι για f48? Τώρα κατάλαβα τι εννοείς. Νόμισα όλο το φανάρι to led, όχι μόνο τα ημέρας από το φανάρι to led. Δεν έχω δει κάτι, βασικά δεν το έχω ξανακούσει.
|
|
|
Post by Stefanos on Jan 26, 2019 17:02:32 GMT 2
Γρηγορη είστε off topic. Κανόνισε το με την πρώτη ευκαιρία please 👍
|
|
|
Post by Stefanos on Jan 26, 2019 17:03:24 GMT 2
Καλησπέρα, πότε αναμενονται οι πρώτες παραδόσεις του facelift, εντος 2019; Αν η αλλαγή γίνεις από 1/7 ως συνηθίζει η bmw τότε Αύγουστο θα είναι εδώ τα πρώτα LCI
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jan 26, 2019 17:30:33 GMT 2
Γρηγορη είστε off topic. Κανόνισε το με την πρώτη ευκαιρία please 👍 Δεν πειράζει Στέφανε. Όλα τα νήματα έχουν 1-2 offtopic.
|
|