Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 7, 2019 1:34:30 GMT 2
|
|
|
Post by Sakis911 on Feb 7, 2019 9:51:22 GMT 2
Τώρα αν σου πω ότι από όλα που χάζευα σε αυτό το αυτοκίνητο ήταν τα ζαντολάστιχα τι θα πείς?
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 8, 2019 0:56:01 GMT 2
Τώρα αν σου πω ότι από όλα που χάζευα σε αυτό το αυτοκίνητο ήταν τα ζαντολάστιχα τι θα πείς? Θα πώ οτι είσαι δικός μας άνθρωπος! Άρρωστος με τη λεπτομέρεια! Έχεις πάθει ποιότητα!
|
|
|
Post by Sakis911 on Feb 8, 2019 9:20:17 GMT 2
Τώρα αν σου πω ότι από όλα που χάζευα σε αυτό το αυτοκίνητο ήταν τα ζαντολάστιχα τι θα πείς? Θα πώ οτι είσαι δικός μας άνθρωπος! Άρρωστος με τη λεπτομέρεια! Έχεις πάθει ποιότητα! Εμ με εσάς που έμπλεξα να μην έχω πάθει πχιότητα που έλεγε και κάποιος
|
|
|
Post by stegios on Feb 10, 2019 10:28:13 GMT 2
Η περυσινη αλλαγη που έγινε με το black panel, τα καθίσματα κλπ, πως το ονομάζει η BMW?
|
|
|
Post by 9 on Feb 10, 2019 11:11:06 GMT 2
Η περυσινη αλλαγη που έγινε με το black panel, τα καθίσματα κλπ, πως το ονομάζει η BMW? Απ' όσο θυμάμαι, τα πέρασε έτσι. Δεν υπήρξε καμπάνια.
Καλώς ήλθες.
|
|
|
Post by stegios on Feb 10, 2019 11:19:42 GMT 2
Η περυσινη αλλαγη που έγινε με το black panel, τα καθίσματα κλπ, πως το ονομάζει η BMW? Απ' όσο θυμάμαι, τα πέρασε έτσι. Δεν υπήρξε καμπάνια.
Καλώς ήλθες.
Καλώς σας βρήκα.
|
|
|
Post by John-X1 on Apr 11, 2019 9:47:11 GMT 2
Χθεσινη επισκεψη στον Σφακ για παραγγελια Χ1 18i X-Line DCT, τα facelift μοντελα αρχες του 2020 αναμενονται ειπαν. Αληθεια ψεματα κανεις δεν ξερει, ισως λενε ψεματα για να ξεστοκαρουν τα ειδη υπαρχοντα, οπως και εαν εχει παμε για το υπαρχον μοντελο.
|
|
|
Post by Stefanos on Apr 11, 2019 9:58:41 GMT 2
Χθεσινη επισκεψη στον Σφακ για παραγγελια Χ1 18i X-Line DCT, τα facelift μοντελα αρχες του 2020 αναμενονται ειπαν. Αληθεια ψεματα κανεις δεν ξερει, ισως λενε ψεματα για να ξεστοκαρουν τα ειδη υπαρχοντα, οπως και εαν εχει παμε για το υπαρχον μοντελο. Αφού δεν παρουσιάστηκε στην Εκθεση της Γενέυης σίγουρα πάει παρακάτω.. Ισως απο παραγωγή Ιουλίου και μετά .. τοτε κανει αλλαγές η BMW ... Θέμα ξεστοκαρίσματος δεν υπαρχει με την έννοια που λες καθώς τα περισσότερα ειναι κανονικές παραγγελίες πλην λίγων που έχουν εδώ και τα δίνουν με μεγαλύτερες εκπτώσεις! Παίξε και τους 2 εμπόρους με τις προσφορές τους.... Στο Σφακ αν μίλησες με τον Αναστασόπουλο πες και για το Κλαμπ! Στο Σπανό ναι είναι πιο "μούρες"
|
|
|
Post by John-X1 on Apr 11, 2019 19:45:35 GMT 2
Τελικα με κερδισε ο Κορφιατης. 35100 με το κλειδι στο χερι. Μπηκαν οι υπογραφες και αναμενω το Χ1 μου. Πιο κατω την εν λογω χρονικη περιοδο δεν παιζει παιδια.
|
|
|
Post by 1solidf20 on Apr 11, 2019 20:39:22 GMT 2
Τελικα με κερδισε ο Κορφιατης. 35100 με το κλειδι στο χερι. Μπηκαν οι υπογραφες και αναμενω το Χ1 μου. Πιο κατω την εν λογω χρονικη περιοδο δεν παιζει παιδια. ο Κορφιατης ειναι εξιουσιοδοτημενο?
|
|
|
Post by Stefanos on Apr 11, 2019 21:52:28 GMT 2
Νομίζω ξαναπήρε εξουσιοδότηση για συνεργείο. Τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία κάνουν μερικές φορές και πωλήσεις. Θυμάμαι και στο Νταγκουνάκη μου είχαν πει. Λογικά εχοντας μικρότερα κόστη κάνουν και μεγαλύτερες εκπτώσεις, απλά αναρωτιέμαι πως τα παίρνουν στα αμάξια!!
|
|
|
Post by Stefanos on Apr 11, 2019 21:52:49 GMT 2
Τελικα με κερδισε ο Κορφιατης. 35100 με το κλειδι στο χερι. Μπηκαν οι υπογραφες και αναμενω το Χ1 μου. Πιο κατω την εν λογω χρονικη περιοδο δεν παιζει παιδια. Μπράβο με το καλό η παραλαβή. Ίδια χρώματα ;
|
|
|
Post by jimpet on Apr 11, 2019 22:36:16 GMT 2
Θα δείτε το face-lift δεν θα είναι τόσο ωραίο... Βέβαια θα υπερτερεί στο γεγονός ότι θα έχει κάποιες βελτιώσεις, ειδικά σε θέματα που μπορεί να είχαν παρουσιαστεί σε παλιότερα μοντέλα...
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Apr 11, 2019 22:39:26 GMT 2
Θα δείτε το face-lift δεν θα είναι τόσο ωραίο... Βέβαια θα υπερτερεί στο γεγονός ότι θα έχει κάποιες βελτιώσεις, ειδικά σε θέματα που μπορεί να είχαν παρουσιαστεί σε παλιότερα μοντέλα... Η αλήθεια είναι πως όντως το face-lift χαλάει το καλύτερο σημείο της Χ1. Τη μούρη της! Βέβαια, γούστα είναι αυτά. Εμένα προσωπικά με χαλάει η αλλαγή που έχει διαρρεύσει.
|
|