Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 28, 2018 21:18:20 GMT 2
|
|
|
Post by chris on Aug 28, 2018 21:33:20 GMT 2
Κάπου το πήρε το μάτι μου σε μα διαμόρφωση για το Apple CarPlay για ετήσια συνδρομή.. επίσης σε ποιους κατόχους αναφέρεται;; Δλδ αν δεν έχω το parking assistance αγορασμένο πως θα μου το περάσουν στο αμάξι για να πληρώνω κάθε μήνα;; Και έστω ότι θέλω το Apple car play. Θα μου βάλουν την οθόνη δωρεάν για να τους πληρώνω πάλι κάθε μήνα;; Απλά έκαναν μια έρευνα στην αγορά της Αμερικής που υποστηρίζει πολλές εφαρμογές σε αμαξια εδώ και χρόνια για να δουν αντιδράσεις..
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 28, 2018 21:37:11 GMT 2
Κάπου το πήρε το μάτι μου σε μα διαμόρφωση για το Apple CarPlay για ετήσια συνδρομή.. επίσης σε ποιους κατόχους αναφέρεται;; Δλδ αν δεν έχω το parking assistance αγορασμένο πως θα μου το περάσουν στο αμάξι για να πληρώνω κάθε μήνα;; Και έστω ότι θέλω το Apple car play. Θα μου βάλουν την οθόνη δωρεάν για να τους πληρώνω πάλι κάθε μήνα;; Απλά έκαναν μια έρευνα στην αγορά της Αμερικής που υποστηρίζει πολλές εφαρμογές σε αμαξια εδώ και χρόνια για να δουν αντιδράσεις.. Έρχονται και προς Ευρώπη μετά το συνδρομητικό CarPlay. Λογικα θα τελειοποιήσουν αυτες τις υπηρεσιες και δεν θα τις δίνουν για αγορά μόνιμη στο configurator αλλά μόνο για συνδρομή. Τώρα η Ελλάδα είναι άλλο ανεκδοτο..
|
|
|
Post by ppascho on Aug 28, 2018 22:13:54 GMT 2
Ενδιαφέρον! Μόλις μπουν οι Γερμανοί καλά στα ηλεκτρικά (Porsche με την Taycan και VW με τα μικρά) σε ικανή κλίμακα σε 2-3 χρόνια, πιστεύω οτι θα φανεί προς τα που θα πάει και το θέμα των cloud supported services. Εν τω μεταξύ τώρα είναι η στιγμή για επενδύσεις σε κανονικά αυτοκίνητα ετών 2000-2005 χωρις ηλεκτρονικά για να έχει κανείς και κάτι κανονικό στο γκαραζ του.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 28, 2018 22:38:03 GMT 2
Ενδιαφέρον! Μόλις μπουν οι Γερμανοί καλά στα ηλεκτρικά (Porsche με την Taycan και VW με τα μικρά) σε ικανή κλίμακα σε 2-3 χρόνια, πιστεύω οτι θα φανεί προς τα που θα πάει και το θέμα των cloud supported services. Εν τω μεταξύ τώρα είναι η στιγμή για επενδύσεις σε κανονικά αυτοκίνητα ετών 2000-2005 χωρις ηλεκτρονικά για να έχει κανείς και κάτι κανονικό στο γκαραζ του. Συμφωνώ σε όλο το ποστ!!! Γενικά για όσους γουστάρουν να στριβουνε με περίεργους τρόπους, να πιάνουν λεβιέ και τα σχετικά είναι από τις τελευταίες ευκαιρίες για αγορά «κανονικού» αυτοκινήτου.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Sept 6, 2018 23:35:36 GMT 2
|
|
|
Post by Sakis911 on Sept 7, 2018 15:15:20 GMT 2
Δημήτρη το ανέβασα στο fb η καινούργια σειρά 3 θα το έχει.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jan 2, 2019 22:45:43 GMT 2
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 19, 2019 23:13:23 GMT 2
Aκούγεται απίστευτο, αλλα αξίζει να το διαβάσετε! Πολύ ενδιαφέρον! Μου το έστειλε φίλος πρώην οδηγός ράλλυ, και εντυπωσιάστηκα... orbisdriven.com/our-technology/
|
|