|
Post by Stefanos on Oct 23, 2019 13:52:59 GMT 2
Ο νέος ΚΟΚ (Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας) είναι ιδιαίτερα αυστηρός με τους οδηγούς που μιλούν στο κινητό τους τηλέφωνο ενώ το όχημά τους είναι εν κινήσει. Πρόκειται για μία από τις πιο συχνές παραβάσεις που κάνουν οι οδηγοί, ενώ οι άνδρες της Τροχαίας είναι ιδιαίτερα αυστηροί στους ελέγχους. Πηγή: iefimerida.gr - www.iefimerida.gr/ellada/odigisi-kai-kinito-ti-ishyei-gia-handsfreeΝεο σαφάρι μυρίζομαι ! Γρηγορείτε!
|
|
|
Post by John-X1 on Oct 23, 2019 22:48:34 GMT 2
Και πολυ καλα κανουν ! Ετσι πρεπει μεχρι να βαλει μυαλο ο μεσος Ελληναρας.
|
|
|
Post by johnkarak on Nov 1, 2019 16:06:53 GMT 2
Σωστά τα πρόστιμα και οι ποινές γίνονται όλο και πιο αυστηρά... Αλλά το θέμα είναι να τηρηθεί αυτό. Από τη μία λες θέλω περισσότερους τροχονόμους, από την άλλη δε γίνεται να έχουμε ο καθένας το φόβο μη μας γράψουν για να αφήσουμε το κινητό από το χέρι.
Είναι θέμα παιδείας, κάτι πρέπει να γίνει από το σχολείο, την οικογένεια κλπ...
Έχω δει "επαγγελματία" οδηγό αστικού λεωφορείου στην Αθήνα, να ξεκινάει δρομολόγιο κάνοντας το σταυρό του και στα καπάκια να πιάνει κινητό να μιλήσει, χωρίς ακουστικό bluetooth ή handsfree.
|
|
|
Post by jimpet on Nov 1, 2019 23:36:46 GMT 2
Σωστά τα πρόστιμα και οι ποινές γίνονται όλο και πιο αυστηρά... Αλλά το θέμα είναι να τηρηθεί αυτό. Από τη μία λες θέλω περισσότερους τροχονόμους, από την άλλη δε γίνεται να έχουμε ο καθένας το φόβο μη μας γράψουν για να αφήσουμε το κινητό από το χέρι. Είναι θέμα παιδείας, κάτι πρέπει να γίνει από το σχολείο, την οικογένεια κλπ... Έχω δει "επαγγελματία" οδηγό αστικού λεωφορείου στην Αθήνα, να ξεκινάει δρομολόγιο κάνοντας το σταυρό του και στα καπάκια να πιάνει κινητό να μιλήσει, χωρίς ακουστικό bluetooth ή handsfree. Πρέπει να γνωρίσεις τον Μπάμπη, συνταξιούχο πλέον οδηγό αστικού λεωφορείου , πατέρα παιδικόυ μου φίλου, που μπαίναμε μέσα (παιδιά δημοτικού) και το πήγαινε το λεωφορείο όσο πάει όπου πάει...στενα, κουρμπες κατηφόρες....εσακια... Και κρατιομασταν με νύχια και με δόντια από όπου βρίσκαμε... Ευτυχώς τότε δεν υπήρχαν κινητά! 😅😅😅
|
|