|
Post by Stefanos on Jun 13, 2017 12:32:48 GMT 2
Ειμαι κάτοχος της νέας Χ1 (F48) από το Φεβρουάριο 2017 και είμαι μέχρι σήμερα πολύ ευχαριστημένος. Ελπιζω η νέα κοινότητα να δυναμώσει και να μας δώσει ένα άνετο και ελεύθερο χώρο έκφρασης!
|
|
|
Post by Dimitris70 on Jun 13, 2017 21:11:09 GMT 2
Καλή αρχή κι απο μένα! Εύχομαι να γεμίσουν οι σελίδες της νεας κοινότητας και να βοηθηθούν οι νυν κάτοχοι αλλά και αυτοί που περιμένουν αυτό το εξαιρετικό αυτοκίνητο! Χ1 F48 λοιπόν απο τον Μάρτιο του 2017 και εντυπωσιασμένος περισσότερο απο την λειτουργία του "μικρού" ντηζελοκινητήρα αλλά και απο την άνεση και την οδηγική απόλαυση της Fräulein.
|
|
|
Post by macron on Jun 13, 2017 21:50:03 GMT 2
Γειά σας κι από εμένα . Μια παρατήρηση μόνο...
Καλό θα ήταν , πιστεύω , να υπάρξει ενότητα για το coding .
Καλή συνέχεια λοιπόν .
|
|
|
Post by Stefanos on Jun 13, 2017 23:01:45 GMT 2
Καλώς ηρθατε αμφότεροι! Ενδιαφέρουσα η παρατήρηση σου macron. Θα το δούμε άμεσα γιατί όντως γίνονται πολλά με λίγο πείραγμα !
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 14, 2017 8:38:35 GMT 2
Στέφανε καλορίζικο! Πολύ καλή προσπάθεια και είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει πολύ μιας και η Χ1 εξελίσσεται σε αρκετά δημοφιλές αυτοκίνητο! Είμαι και εγώ κάτοχος της Χ1 (F48) από τον Μάρτιο 2017 και είμαι ακόμη στο στρώσιμο … Τώρα το καλοκαίρι όμως θα πάρω το αίμα μου πίσω με αρκετά χιλιόμετρα!
Υ.Γ. Μου αρέσει που έβαλες και ενότητα «εκδρομές – συναντήσεις»
|
|
|
Post by Stefanos on Jun 14, 2017 8:44:32 GMT 2
Καλώς όρισες Γρήγορη!! Αν δεν έβαζα τέτοια κατηγορία μετα τις μπύρες και τα κοψίδια.... 😁
|
|
|
Post by Panos on Jun 14, 2017 10:11:07 GMT 2
Καλημέρα και από εμένα. Ειμαι κάτοχος εδω και 1 χρόνο περίπου. Ελπίζω να μαζευτούμε αρκετοί σιγά σιγά.
|
|
|
Post by Stefanos on Jun 14, 2017 10:50:20 GMT 2
Καλημέρα και από εμένα. Ειμαι κάτοχος εδω και 1 χρόνο περίπου. Ελπίζω να μαζευτούμε αρκετοί σιγά σιγά. Καλώς ήρθες Πανο!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 14, 2017 23:34:44 GMT 2
Καλησπέρα και απο εμένα! Μόλις ετοίμασα το προφίλ μου και μπήκα να κάνω σεφτέ... Καλώς σας βρήκα λοιπόν και θα αρχίσουμε να γράφουμε πλέον εδώ. Καλή αρχή σε όλους και με το καλό να γεμίσουμε ''προπελάτους'' ή αλλιώς Μπεμβεδάκηδες!
|
|
|
Post by Stefanos on Jun 14, 2017 23:53:28 GMT 2
Μπράβο Βασίλη ! Καλώς ήρθες ! Καλές βόλτες με τις κούκλες μας! Εδώ πιστεύω θα τα έχουμε ολα πιο οργανωμένα. Το ΣΚ αξίζει να κάτσουμε λιγο να μεταφέρουμε καποια πράγματα στα σωστα νήματα απο το γενικό φορούμ των 4T ...
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 15, 2017 8:45:20 GMT 2
Στέφανε εγώ προσωπικά αυτό το ΣΚ το μόνο που θα μεταφέρω (με τη Χ1 μου βέβαια) είναι το κορμί μου σε ενα πανέμορφο ξενοδοχείο στο Ναύπλιο να κάνω καμια βουτιά! Χαχαχαα! Δεσμεύομαι όμως οτι όταν βρώ χρόνο θα πάρει φωτιά το copy-paste! Έλα να μαζευόμαστε σιγά-σιγά και οι υπόλοιποι πιστοί της Χ1!
|
|
|
Post by tommy on Jun 15, 2017 12:10:32 GMT 2
Γειά σας και απο εμένα.Ευχαριστημένος κάτοχος μετά απο ενάμιση χρόνο και 26Κ χιλιόμετρα. Καλή αρχή
|
|
Admin
Administrator
|
Post by Admin on Jun 15, 2017 12:25:54 GMT 2
Γειά σας και απο εμένα.Ευχαριστημένος κάτοχος μετά απο ενάμιση χρόνο και 26Κ χιλιόμετρα. Καλή αρχή Καλώς ήρθες! Πολλά και καλά χιλιόμετρα! Θα βοηθούσαν οι εντυπώσεις σου για το αυτοκίνητο στην αντίστοιχη ενότητα! Βλέπω έχεις το δίλιτρο βενζίνης αλλά έχεις κάνει και αρκετά χιλιόμετρα. Πως πάνε οι καταναλώσεις; Πως και δεν πηγες σε diesel;
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 15, 2017 20:34:13 GMT 2
Στέφανε εγώ προσωπικά αυτό το ΣΚ το μόνο που θα μεταφέρω (με τη Χ1 μου βέβαια) είναι το κορμί μου σε ενα πανέμορφο ξενοδοχείο στο Ναύπλιο να κάνω καμια βουτιά! Χαχαχαα! Δεσμεύομαι όμως οτι όταν βρώ χρόνο θα πάρει φωτιά το copy-paste! Έλα να μαζευόμαστε σιγά-σιγά και οι υπόλοιποι πιστοί της Χ1! Σωστός ο Βασίλης! Άντε να μαζευόμαστε σιγά-σιγά … Τρομερό το Ναύπλιο, αλλά θα γίνεται λίγο χαμός!
|
|
|
Post by limitedone on Jun 18, 2017 13:55:08 GMT 2
Καλησπέρα! Καλή αρχή!!!
|
|