|
Post by Stefanos on Sept 7, 2017 16:32:09 GMT 2
|
|
|
Post by nieous on Sept 7, 2017 17:08:40 GMT 2
Δεν μου αρέσει καθόλου. Πολύ στατικό design, καμιά ροή, καμιά κίνηση. Για τραπεζάκι καθιστικού ή κομοδίνο θα ήταν ωραίο.
|
|
|
Post by Stefanos on Sept 7, 2017 17:40:24 GMT 2
Δεν μου αρέσει καθόλου. Πολύ στατικό design, καμιά ροή, καμιά κίνηση. Για τραπεζάκι καθιστικού ή κομοδίνο θα ήταν ωραίο. Σε αυτή την κατηγορία τέτοιο όχημα θες. Επιβλητικό και τετραγωνισμένο. Δες ποσο πούλησε το ΧC90 και θα καταλάβεις.
|
|
|
Post by ppascho on Sept 7, 2017 17:56:56 GMT 2
Μοιάζει πολύ με το Volvo και με ένα μεγάλο Infinity. Πυροβολισμός από τους Γερμανούς του στυλ, φυλαχθείτε, έρχομαι...
21/9 παρουσιάζεται το XC40. Είμαι περιέργος να δω features σε σύγκριση με Χ1. Ένα από τα βιντεάκια teaser ήτανε κόλαση styling και μινιμαλισμού χωρίς όμως να αποκαλύπτει κάτι... see here:
Αναρωτιέμαι επίσης το XC20 που διάβασα ότι ετοιμάζουν (με ανταγωνιστή το Q2 προφανώς) αν θα "απαντηθεί" από BMW...
|
|
|
Post by Dimitris70 on Sept 7, 2017 19:05:01 GMT 2
Θυμίζει VOLVO. Μόνο που το design του XC90 είναι εντυπωσιακό! Υπερβολικό design για το Χ7 κατά την γνώμη μου σε αντίθεση με το υπέροχο καινούργιο σχήμα της νέας Χ3
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Sept 7, 2017 21:18:13 GMT 2
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Sept 7, 2017 21:21:27 GMT 2
Θυμίζει VOLVO. Μόνο που το design του XC90 είναι εντυπωσιακό! Υπερβολικό design για το Χ7 κατά την γνώμη μου σε αντίθεση με το υπέροχο καινούργιο σχήμα της νέας Χ3 Ρε σύ Δημήτρη, την κοιτάζω και την ξανακοιτάζω... Σίγουρα δεν είναι η Χ1 Νομίζω πως όλοι έχουμε καταλάβει οτι όλες οι νέες Χ (πλήν της Χ7) θα έχουν τη γραμμή και εμφάνιση της δικιάς μας! Οπότε είμαστε κάτι σαν πρωτοπόροι
|
|
|
Post by Dimitris70 on Sept 7, 2017 21:47:56 GMT 2
Όντως Βασίλη, είναι μια μεγάλη Χ1. Την σχεδίασε ο ίδιος τύπος που σχεδίασε και την..δική μας ο 29χρονος Αυστραλός Calvin Luk
|
|
|
Post by ppascho on Sept 8, 2017 9:28:46 GMT 2
Πανέμορφη η Χ3, και λογικά από κοντά πρέπει να είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή απότι στις φωτό...
|
|
|
Post by emperor on Sept 8, 2017 10:17:25 GMT 2
Εμένα μου αρέσει ΚΑΙ το Volvo Πάντως αυτά τα "σκιστά" μπροστινά φώτα - που φαντάζομαι θα μπουν και στα επόμενα μοντέλα της bmw θα μεταμορφώσουν προς το ακόμη καλύτερο το κάθε αμάξι
|
|
|
Post by 9 on Sept 8, 2017 13:01:40 GMT 2
Μοιάζει πολύ με το Volvo και με ένα μεγάλο Infinity. Πυροβολισμός από τους Γερμανούς του στυλ, φυλαχθείτε, έρχομαι... 21/9 παρουσιάζεται το XC40. Είμαι περιέργος να δω features σε σύγκριση με Χ1. Ένα από τα βιντεάκια teaser ήτανε κόλαση styling και μινιμαλισμού χωρίς όμως να αποκαλύπτει κάτι... see here: Αναρωτιέμαι επίσης το XC20 που διάβασα ότι ετοιμάζουν (με ανταγωνιστή το Q2 προφανώς) αν θα "απαντηθεί" από BMW... Τρέφω μεγάλη συμπάθεια για τα Volvo. Η χωροταξική τους φιλοσοφία και η απέριττη αισθητική τους, ιδίως στο νέο XC60, θεωρώ ότι αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση. Πήρα όμως Χ1.
|
|
|
Post by ppascho on Sept 8, 2017 13:46:59 GMT 2
Και εγώ ακριβώς το ίδιο και χαίρομαι πολύ για αυτό! Η Χ1 είναι φανταστικό αυτοκίνητο. Να πω εδώ με την ευκαιρία ότι όταν κοίταξα μερικές πιθανές εναλλακτικές της Χ1 κοίταξα μόνο Volvo (V60 CC, XC60, V90 SW) και έμεινα ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την αντιμετώπιση των πωλητών της Volvo Sarakakis (Λεωφ. Αθηνών). Είναι εκπληκτικοί γνώστες, petrol head άτομα σου μεταδίδουν την αγάπη στο αυτοκίνητο (δεν υπερβάλω - έτσι ένιωσα). Αφού μια φορά και αφού είχα παραγγείλει το Χ1 σταμάτησα έτσι για να ξοδέψω 15-20 λεπτά για να τους αφήσω να με πιάσουν στο μπούρου μπούρου γιατί μου άρεσε η διαδικασία. Στην χώρα μας δεν βρίσκεις εύκολα καλό σέρβις / πώληση και μου έκανε πολύ εντύπωση...παρόλο που λένε για τον Σ πράγματα αυτοί οι τύποι εκεί της ομάδας Volvo έχουν κάτι ξεχωριστό...
|
|
|
Post by 9 on Oct 2, 2017 17:28:31 GMT 2
Πολύ ωραίο εργαλείο η Χ3.
|
|
|
Post by Stefanos on Oct 10, 2017 16:54:36 GMT 2
|
|
|
Post by 9 on Oct 10, 2017 17:22:33 GMT 2
Η μετόπη της X2 μάλλον είναι πιο ωραία, πιο σύγχρονη, σε σχέση με την Χ1. Το πίσω μέρος όμως, από το προφίλ, δείχνει πλακουτσωμένο, στιλ coupe; Δεν μ' αρέσει, το αποφάσισα. 😄
Γιατί έχουν βάλει το έμβλημα της BMW πάνω από το πορτάκι του ρεζερβουάρ; Ωραίο.
|
|