|
Post by chrisk on Jan 14, 2023 22:22:24 GMT 2
Βλέποντας διάφορα βίντεο με το αυτοκίνητο, παρατήρησα ότι στην αμερικάνικη αγορά τα X1 έχουν προσαρμοζόμενες ποτηροθήκες. Γνωρίζει κάποιος κάτι ή κάποια άλλη διαφορά;
|
|
|
Post by Stefanos on Jan 14, 2023 22:28:58 GMT 2
Το σημείο αυτό είναι τελικά πάντα στις διάφορες των ευρωπαϊκών και αμερικανικών μοντέλων. Στην F48 οι αμερικανικές δεν είχαν το συρόμενο κάλυμμα.
|
|
stavrosapo
Expert
Ιδιότητα: Κάτοχος
Μοντέλο: U11
Έκδοση Κινητήρα: 20i
Χρώμα: Cape York Green
Κίνηση: sDrive
Μετάδοση: DCT
Επίπεδο Εξοπλισμού: X-Line Advanced
Φώτα LED: NAI
Οθόνη: Πλήρως Ψηφιακό (U11)
Tuning/Remap: ΟΧΙ
|
Post by stavrosapo on Dec 11, 2023 17:22:28 GMT 2
Παρατηρώ ότι έχει φωτακι μέσα στο ντουλαπάκι του συνοδηγού σε κάποια βίντεο που δείχνουν το αυτοκίνητο. Στο δικό μου δεν έχει μήπως είναι κάποια άλλη έκδοση γνωρίζει κάποιος γιατί;;
|
|
|
Post by tsampikos on Dec 11, 2023 18:31:25 GMT 2
Παρατηρώ ότι έχει φωτακι μέσα στο ντουλαπάκι του συνοδηγού σε κάποια βίντεο που δείχνουν το αυτοκίνητο. Στο δικό μου δεν έχει μήπως είναι κάποια άλλη έκδοση γνωρίζει κάποιος γιατί;; Έχεις επηρεαστεί από την μέγιστη γυφτιά που έκαναν να βγάλουν το φωτάκι από το ντουλαπάκι. Ακόμα δεν φτάσαμε στο σημείο να υπάρχει έκδοση με φωτάκι στο ντουλαπάκι αλλά δεν απέχουμε και ιδιαίτερα!
|
|
stavrosapo
Expert
Χρώμα: Cape York Green
Επίπεδο Εξοπλισμού: X-Line Advanced
Tuning/Remap: ΟΧΙ
|
Post by stavrosapo on Dec 11, 2023 18:51:33 GMT 2
Παρατηρώ ότι έχει φωτακι μέσα στο ντουλαπάκι του συνοδηγού σε κάποια βίντεο που δείχνουν το αυτοκίνητο. Στο δικό μου δεν έχει μήπως είναι κάποια άλλη έκδοση γνωρίζει κάποιος γιατί;; Έχεις επηρεαστεί από την μέγιστη γυφτιά που έκαναν να βγάλουν το φωτάκι από το ντουλαπάκι. Ακόμα δεν φτάσαμε στο σημείο να υπάρχει έκδοση με φωτάκι στο ντουλαπάκι αλλά δεν απέχουμε και ιδιαίτερα! Ε ναι τώρα τι φάση είναι αυτή πόσο θα κόστιζε;;Και πίσω στο Πορτ παγκαζ τόσο μεγάλο και να έχει μόνο ένα..Δεν γνωρίζω τα άλλα μονδδδελα αν έχουν 2 απλά το αναφέρω
|
|
gnemtzas
Enthousiast
Χρώμα: Black Sapphire
Κάτοχος από: 17/11/23
|
Post by gnemtzas on Feb 19, 2024 18:55:21 GMT 2
Το δικό μου πάντως δεν έχει ούτε το μεταλλικό λογότυπο BMW στους μασπιεδες της πόρτας του οδηγού και συνοδηγού.
|
|