|
Post by X1 on Jan 25, 2023 14:40:22 GMT 2
Καλησπέρα στη ομάδα!
Γνωρίζοντας ελάχιστα από τι παραπάνω θα έχει το νέο λειτουργικό της BMW, έκδοση 9, θα αλλάζατε την παραγγελία, ώστε να καθυστερήσει η παραγωγή και να έρθει το Χ1 με το iDrive 9?
To σίγουρο είναι ότι η BMW επέλεξε το Adroid σαν λειτουργικό, οπότε μήπως μελλοντικά το 8 δεν θα εξελιχθεί άλλο ?
Επειδή δεν είχα άλλη BMW μέχρι σήμερα, τι ισχύει με τα παλαιότερα αυτοκίνητα της και τις αναβαθμίσεις? Κάνει μόνο updates για διόρθωση προβλημάτων, ή προσθέτει και στις παλιές εκδόσεις νέες λειτουργίες? Και αν ναι, πόσο συχνά?
Ευχαριστώ
|
|
|
Post by 1solidf20 on Jan 26, 2023 14:06:29 GMT 2
Καλησπέρα στη ομάδα! Γνωρίζοντας ελάχιστα από τι παραπάνω θα έχει το νέο λειτουργικό της BMW, έκδοση 9, θα αλλάζατε την παραγγελία, ώστε να καθυστερήσει η παραγωγή και να έρθει το Χ1 με το iDrive 9? To σίγουρο είναι ότι η BMW επέλεξε το Adroid σαν λειτουργικό, οπότε μήπως μελλοντικά το 8 δεν θα εξελιχθεί άλλο ? Επειδή δεν είχα άλλη BMW μέχρι σήμερα, τι ισχύει με τα παλαιότερα αυτοκίνητα της και τις αναβαθμίσεις? Κάνει μόνο updates για διόρθωση προβλημάτων, ή προσθέτει και στις παλιές εκδόσεις νέες λειτουργίες? Και αν ναι, πόσο συχνά? Ευχαριστώ Δεν προσθετει νεες λειτουργιες. Γιατι θελει να αγορασεις νεο αμαξι. Ειναι απο τις ποιο κλειστες εταιρειες σε αυτον τον τομεα.
|
|
|
Post by X1 on Jan 26, 2023 15:20:03 GMT 2
Καλησπέρα στη ομάδα! Γνωρίζοντας ελάχιστα από τι παραπάνω θα έχει το νέο λειτουργικό της BMW, έκδοση 9, θα αλλάζατε την παραγγελία, ώστε να καθυστερήσει η παραγωγή και να έρθει το Χ1 με το iDrive 9? To σίγουρο είναι ότι η BMW επέλεξε το Adroid σαν λειτουργικό, οπότε μήπως μελλοντικά το 8 δεν θα εξελιχθεί άλλο ? Επειδή δεν είχα άλλη BMW μέχρι σήμερα, τι ισχύει με τα παλαιότερα αυτοκίνητα της και τις αναβαθμίσεις? Κάνει μόνο updates για διόρθωση προβλημάτων, ή προσθέτει και στις παλιές εκδόσεις νέες λειτουργίες? Και αν ναι, πόσο συχνά? Ευχαριστώ Δεν προσθετει νεες λειτουργιες. Γιατι θελει να αγορασεις νεο αμαξι. Ειναι απο τις ποιο κλειστες εταιρειες σε αυτον τον τομεα. Κρίμα..... νόμιζα ότι θα ήταν όπως η Tesla, θα έκανε συχνά updates με νέες δυνατότητες, apps κλπ.
|
|
|
Post by Stefanos on Jan 26, 2023 17:14:48 GMT 2
|
|
|
Post by John-X1 on Jan 26, 2023 18:58:59 GMT 2
Μην τρελενεστε για οτι πιο καινουργιο. Τ΄αυτοκινητα βαση των σημειων των καιρων πανε απο το κακο στο χειροτερο τοσο στην ποιοτητα κατασκευης αλλα και στην πρακτικοτητα τους, μονο η τιμη τους βελτιωνεται και ανεβαινει με γοργους ρυθμους. Το πιο φιλικο-πρακτικο idrive μεχρι τωρα ειναι το 7ρι, τα κανει ολα με τον καλυτερο τροπο. Στο νεο idrive 8, ουτε φυσικα χειριστηρια κλιματισμου εχεις, ουτε ροδελα idrive controler για χειρισμο της οθονης. Δυστυχως μας εφαγε η νεα εποχη που επιβαλλει πλεον να ειναι το αυτοκινητο All Touch controls με tablet παντου τρομαρα μας.
Περιπατο εκανε και ο λεβιες φυσικα για manual αλλαγες ταχυτητων....
|
|
|
Post by dim31 on Jan 26, 2023 19:54:26 GMT 2
Μην τρελενεστε για οτι πιο καινουργιο. Τ΄αυτοκινητα βαση των σημειων των καιρων πανε απο το κακο στο χειροτερο τοσο στην ποιοτητα κατασκευης αλλα και στην πρακτικοτητα τους, μονο η τιμη τους βελτιωνεται και ανεβαινει με γοργους ρυθμους. Το πιο φιλικο-πρακτικο idrive μεχρι τωρα ειναι το 7ρι, τα κανει ολα με τον καλυτερο τροπο. Στο νεο idrive 8, ουτε φυσικα χειριστηρια κλιματισμου εχεις, ουτε ροδελα idrive controler για χειρισμο της οθονης. Δυστυχως μας εφαγε η νεα εποχη που επιβαλλει πλεον να ειναι το αυτοκινητο All Touch controls με tablet παντου τρομαρα μας.
+1000
|
|
ck
Expert
Ιδιότητα: Κάτοχος
Μοντέλο: F48
Έκδοση Κινητήρα: 20d
Χρώμα: Alpine White
Μετάδοση: Auto Aisin 8
Επίπεδο Εξοπλισμού: Advantage
Φώτα LED: NAI
Οθόνη: OXI
|
Post by ck on Mar 3, 2023 12:03:45 GMT 2
ΑΚΡΙΒΩΣ!!!
Αν και υπάρχουν κάποια καμπανάκια, από κάποιες δοκιμές ασφάλειας χρήσης των touch interfaces που δείχνουν ότι οι χειρισμοί που γίνονται με πλήκτρα (και όχι με αφή οθόνης) αποσπούν την προσοχή του οδηγού πολύ λιγότερο. Νομίζω κάποια στιγμή η BMW είχε τη ροδέλα idrive σε συνδυασμό με touch screen που θεωρώ ότι ήταν το βέλτιστο. (και αν δεν κάνω λάθος απενεργοποιούσε το touch όταν το όχημα ήταν εν κινήσει).
|
|
|
Post by X1 on Mar 8, 2023 14:44:07 GMT 2
ΑΚΡΙΒΩΣ!!!
Αν και υπάρχουν κάποια καμπανάκια, από κάποιες δοκιμές ασφάλειας χρήσης των touch interfaces που δείχνουν ότι οι χειρισμοί που γίνονται με πλήκτρα (και όχι με αφή οθόνης) αποσπούν την προσοχή του οδηγού πολύ λιγότερο. Νομίζω κάποια στιγμή η BMW είχε τη ροδέλα idrive σε συνδυασμό με touch screen που θεωρώ ότι ήταν το βέλτιστο. (και αν δεν κάνω λάθος απενεργοποιούσε το touch όταν το όχημα ήταν εν κινήσει).
Τώρα έχει τις φωνητικές εντολές, σχεδόν τα πάντα μπορείς να τα κάνεις και απλές εντολές ! Καλές βόλτες !!
|
|
|
Post by chrisk on Mar 8, 2023 18:47:55 GMT 2
Εγώ πάντως όσο μαθαίνω τον χειρισμό και εγκλιματίζομαι με τις κινήσεις στο εσωτερικό του, δεν έχω κανένα πρόβλημα με την οθόνη. Επίσης η διαμόρφωση αλλαγής θέσης των apps διευκολύνει αρκετά και η επισήμανση των χρήσιμων στις θέσεις που προσφέρει. Άλλο να το κάνει κάποιος test drive για λίγη ώρα και άλλο κάποιος που τρίβεται κάθε μέρα.
|
|
|
Post by stratisk on May 6, 2023 7:59:01 GMT 2
|
|
|
Post by sclord on Jun 26, 2023 14:33:34 GMT 2
Λοιπόν μετά από 600 χιλιόμετρα μπορώ να έχω μια πρώτη εικόνα για το αυτοκίνητο. Έχουμε και λέμε: 1. Ο κινητήρας 20i είναι η χρυσή τομή μεταξύ επιδόσεων και οικονομίας+χαμηλό κόστος χρήσης. Δυνατός,ευέλικτος,η μπαταρία γεμίζει τα όποια κενά του κιβωτίου, το start stop πολύ διακριτικό, σε λειτουργία σπορτ σε αιφνιδιάζει ευχάριστα με το άμεσο και πολύ γκάζι που σου δίνει για ασφαλείς προσπεράσεις. 2. Έχω την απλή ανάρτηση με 19άρες ζάντες. Πάλι καλά που δεν έβαλα την m ανάρτηση!!! Το αυτοκίνητο είναι σταθεροτατο σε στροφές ακόμα και στις λίγες περιπτώσεις που το έφερα κοντά στα όρια. Η άνεση είναι απολύτως οριακή για suv. Η δική μου λογική λέει ότι ένα suv πρέπει να είναι και άνετο ώστε να εκμεταλλευτείς τη μεγάλη απόσταση από το έδαφος και να μπορείς να κατέβεις σε μια παραλία χωρίς να αγχώνεσαι. Αν ήθελα περισσότερο "στήσιμο" απλά δεν θα επέλεγα suv. Προσωπική άποψη. Επομένως βρίσκω την απλή ανάρτηση του x1 ιδανικό συμβιβασμό ανάμεσα σε άνεση και σπορ οδήγηση. Αυτά έχοντας υπόψη και ελπίζοντας ότι θα μαλακώσει λίγο στην πορεία αφού είναι καινούργιο. 3. Ηλιοροφή must,lane departure εντελώς σπαστικό,paddles δεν έχω χρησιμοποιήσει για πολλή ώρα ακόμα αν και σε sport mode μέσα στην πόλη είναι αχρειαστα, φώτα φανταστικά (θα τσεκαρω αν στρίβουν και θα επανέλθω), κιβώτιο άψογο. 4. Τα σπορ καθίσματα είναι εξαιρετικά και από τις καλύτερες επιλογές μου στο configurator. 5. Το infotainment το συνηθίζεις γρήγορα και το χρησιμοποιείς απροβληματιστα. 6. Το αλουμίνιο στο ταμπλό είναι must και φτηνή επιλογή γιατί είναι όμορφο και χωρίς τις δαχτυλιες του piano black. Γενικά ένα πολύ ποιοτικό, άνετο και ευχάριστο οδηγικά αυτοκίνητο που άξιζε την αναμονή. Θα επανέλθω με δεύτερο μέρος κριτικής για κατανάλωση, χρηστικότητα και άλλα σύντομα. Ευχαριστούμε για το review... 19άρες και χωρίς Μ έκλεισα κι εγώ και από όλα αυτά που διάβασα περίμενα αυτό που περιγράφεις. Τώρα το μόνο που μένει.. είναι να ξεκινήσει καμιά παραγωγή.. ουφφφ
Δε μου λες... iDrive 8 ε;;
|
|
|
Post by jimdem on Jun 26, 2023 14:42:36 GMT 2
Όσων έχει τελειώσει η παραγωγή και φαίνεται το αυτοκίνητο στο driver's guide μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο μενού "Πληροφορίες Αυτοκινήτου/Υποδείξεις/Στοιχεία Έκδοσης" και εκεί κάτω στο τέλος θα γράφει την έκδοση idrive. Αναμένω να εμφανιστεί και το δικό μου στην εφαρμογή για να το ελέγξω. Αν και κατά 99.999% θα είναι ID8
|
|
|
Post by sclord on Jun 26, 2023 16:11:31 GMT 2
Όσων έχει τελειώσει η παραγωγή και φαίνεται το αυτοκίνητο στο driver's guide μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο μενού "Πληροφορίες Αυτοκινήτου/Υποδείξεις/Στοιχεία Έκδοσης" και εκεί κάτω στο τέλος θα γράφει την έκδοση idrive. Αναμένω να εμφανιστεί και το δικό μου στην εφαρμογή για να το ελέγξω. Αν και κατά 99.999% θα είναι ID8 ...το έχω ψιλοαποδεχτεί κι εγώ - κι ας μην έχει ξεκινήσει η παραγωγή του δικού μου ακόμα, αλλά τουλάχιστον να είχαμε λίγες πληροφορίες όσον αφορά το update σε 8.5 ή και 9. Μου φαίνεται εξαιρετικά περίεργο να είναι mainstream στην Αγγλία και όχι οπουδήποτε αλλού.
Επίσης, πουθενά δεν έχει αναφερθεί ότι οι κονσόλες που υποστηρίζουν το 9 δεν μπορεί και να υποστηρίζουν ήδη το 8 με το οποίο λανσάρονται αρχικά - και ότι μπορεί να είναι updatable και σε 9.
|
|
|
Post by jimdem on Jun 26, 2023 18:13:09 GMT 2
|
|
|
Post by thanos76 on Jun 26, 2023 18:19:02 GMT 2
Παιδιά έχει δει ή διαβάσει κάποιος κάτι για τις διάφορες με το id8; Ρωτάω γιατί αν η αναβάθμιση περιορίζεται σε αισθητικού περιεχομένου παρεμβάσεις ή σε επιμέρους λεπτομέρειες που δεν επηρεάζουν τη συνολική λειτουργικότητα, τότε δεν αξίζει να μας απασχολεί.
|
|