|
Post by bmwnewbie on Jan 31, 2023 21:10:26 GMT 2
Και η δική μου (όταν έρθει) θα έχει adaptive led. Για να δούμε. Προς το παρόν βλέπω οτι κυρίως ιδιοκτήτες iX1 παραπονιούνται.
|
|
librarian
Expert
Ιδιότητα: Υποψήφιος Κάτοχος
Μοντέλο: U11
Έκδοση Κινητήρα: 20i
Χρώμα: Black Sapphire
Κίνηση: sDrive
Μετάδοση: DCT
Επίπεδο Εξοπλισμού: X-Line
Φώτα LED: NAI
Οθόνη: Πλήρως Ψηφιακό (U11)
Tuning/Remap: ΟΧΙ
|
Post by librarian on Jan 31, 2023 22:43:01 GMT 2
Ο φίλος μας ο Σουηδός ανέβασε και νέο video στο οποίο από ότι φαίνεται το φαινόμενο αφορά τις iX1 και όχι τις X1
|
|
|
Post by giαnpanatha on Feb 1, 2023 7:35:39 GMT 2
τα φωτα? .........απλα με διαφορα ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ τα φώτα "στρίβουν"; δεν ισχύει τίποτα από αυτά που λέει ο τύπος; ενοειται γεμιζη καθε εκατοστο του δρομου στο αυτοματο ανοιγη κλεινη η δεσμη ...απιστευτο πα@@@ιες λενε
|
|
|
Post by X1 on Feb 1, 2023 14:15:48 GMT 2
τα φωτα? .........απλα με διαφορα ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ τα φώτα "στρίβουν"; δεν ισχύει τίποτα από αυτά που λέει ο τύπος; Τα φώτα στο πακέτο Adaptive Lights σωστά δεν πρέπει να στρίβουν. Αλλά.... Όπως έχω δει σε κάποιο video της BMW, όταν υπάρχει αντίθετα ερχόμενο αυτοκίνητο, τότε στην αρχή που είναι μακριά φωτίζουν δεξιά αριστερά, χωρίς να "τυφλώνουν" το αυτοκίνητο στο αντίθετο ρεύμα, και μετά το φωτιστικό στα αριστερά γυρνάει στη μεσαία σκάλα. Μόλις περάσει το διερχόμενο αν δεν υπάρχει άλλο , γυρίζει σε μεγάλη σκάλα πάλι. Επίσης φωτίζουν στην στροφή είτε με μεγάλη ταχύτητα είτε νομίζω και μέσα στην πόλη. Αυτά όπως αναφέρει στο video του ο φίλος μας από τη Σουηδία, το πετυχαίνει ενεργοποιώντας διαφορετικά Led σε κάθε φωτιστικό σώμα. Αν κάνω λάθος, διορθώστε με, απλά αυτά καταλαβαίνω και αυτά περιμένω να δω στη Χ1 με το καλό
|
|
fd31
Expert
Ιδιότητα: Κάτοχος
Μοντέλο: U11
Έκδοση Κινητήρα: 20i
Χρώμα: Black Sapphire
Κίνηση: sDrive
Μετάδοση: DCT
Επίπεδο Εξοπλισμού: X-Line
Φώτα LED: NAI
Οθόνη: Πλήρως Ψηφιακό (U11)
Tuning/Remap: ΟΧΙ
|
Post by fd31 on Aug 14, 2023 16:25:05 GMT 2
Χθες το βράδυ σε επαρχιακό δρόμο με σκοτάδι πλήρες είχα την αυτόματη λειτουργία της μεγάλης σκάλας και ξαφνικά πιάνει στο βάθος ένα αυτοκίνητο να προπορεύεται.. Δημιουργήθηκε ένα μαύρο τετράγωνο ακριβώς στο πρόορευόμενο όχημα και γύρω γύρω μέρα! Έπαθα πλάκα γιατί πρώτη φορά είδα την λειτουργία υπό πλήρες σκοτάδι και είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό! Τα adaptive λειτουργούν ΑΨΟΓΑ!
|
|