|
Post by Stefanos on Oct 12, 2023 14:49:05 GMT 2
Ότι χρεώνουν 1500 ευρώ πανοραμική οροφή που δεν ανοίγει ασχολίαστο Οι πιο πολλες παντως τωρα τελευταια ετσι είναι! Στη Τογιότα 1000 ευρώ κανει και δεν ειναι ανοιγομενη.... Νεα ήθη και εθιμα! Να μου το θυμηθείτε οτι και οι καθυστερήσεις στη Χ1 λόγω πανοραμικής θα έχουν να κάνουν με την αλλαγή των specs! Βεβαια από την αλλη δεν έχεις κινουμενα μερη και ακριβές ζημιές!
|
|
evg
Expert
Ιδιότητα: Κάτοχος
Μοντέλο: F48
Έκδοση Κινητήρα: 18i
Χρώμα: Mineral Grey
Κίνηση: sDrive
Φώτα LED: OXI
Οθόνη: Εργοστασιακή 6,5
Tuning/Remap: ΟΧΙ
|
Post by evg on Oct 14, 2023 7:57:06 GMT 2
Περασα απο το ellinikon και ειδα απο κοντα την νεα Χ2. Ολα καλα και ωραια αλλα να εχουν βαλει την εκδοση Μ με ολα τα καλουδια πανω για να την βλέπει ο κοσμος και η πορτα του οδηγου να ειναι κακοβαμμένη απο το εργοστάσιο ? Πραγματικά δεν υπάρχει καποιος να κανει έναν έλεγχο πριν βγαλουν το αυτοκινητο για παρουσίαση? Οσοι θα πάτε να την δείτε κοιτάξτε κατω απο τον καθρέπτη χαμηλα στην πόρτα του οδηγού μια γραμμή σαν τρέξιμο στην μπογιά! Θα δικαιολογούσα να έκανες test drive και κατι να μην ακουγόταν καλά, αυτοκινητο προπαραγωγής ειναι ολα και κατι θα βελτιώσουν. Εξωτερικα να είναι κακοβαμμενο δεν μπορω να το δικαιολογησω, τον κυρ Ηλία τον φαναρτζη να εβαζαν καλύτερη δουλεια θα έκανε, βλέπω και τα ποστ απο τα αντιστοιχα προληματα στην νεα Χ1 και εχω αρχίσει να χαλιέμαι με την BMW. Aν αυτα που βλέπουμε δεν τα προσέχουν στα άλλα τι κάνουν?
|
|
|
Post by Stefanos on Oct 14, 2023 9:51:02 GMT 2
Κόβουν συνέχεια σε εξοπλισμό, ακριβαίνουν τιμές, μακραίνουν οι παραδόσεις. Εκεί που έχουν φτάσει οι τιμές και με τέτοια ληστρικά χρηματοδοτικά μόνο αν στο πληρώνει η εταιρεία παιρνεις BMW.
|
|
|
Post by 1solidf20 on Oct 14, 2023 13:03:33 GMT 2
Περασα απο το ellinikon και ειδα απο κοντα την νεα Χ2. Ολα καλα και ωραια αλλα να εχουν βαλει την εκδοση Μ με ολα τα καλουδια πανω για να την βλέπει ο κοσμος και η πορτα του οδηγου να ειναι κακοβαμμένη απο το εργοστάσιο ? Πραγματικά δεν υπάρχει καποιος να κανει έναν έλεγχο πριν βγαλουν το αυτοκινητο για παρουσίαση? Οσοι θα πάτε να την δείτε κοιτάξτε κατω απο τον καθρέπτη χαμηλα στην πόρτα του οδηγού μια γραμμή σαν τρέξιμο στην μπογιά! Θα δικαιολογούσα να έκανες test drive και κατι να μην ακουγόταν καλά, αυτοκινητο προπαραγωγής ειναι ολα και κατι θα βελτιώσουν. Εξωτερικα να είναι κακοβαμμενο δεν μπορω να το δικαιολογησω, τον κυρ Ηλία τον φαναρτζη να εβαζαν καλύτερη δουλεια θα έκανε, βλέπω και τα ποστ απο τα αντιστοιχα προληματα στην νεα Χ1 και εχω αρχίσει να χαλιέμαι με την BMW. Aν αυτα που βλέπουμε δεν τα προσέχουν στα άλλα τι κάνουν? Mε ενα γυαλισμα φευγει κατι τετοιο. Το θεμα ειναι να βγει αξιοπιστο. Λιγο που το εχω κοιταξει στις εκθεσεις το Χ1 δεν βλεπω καποιο θεμα στις λαμαρινες. Μονο κατι φθηνα πλαστικα μεσα.
|
|
|
Post by jimdem on Oct 14, 2023 20:06:34 GMT 2
Ίσως να είναι από το πλύσιμο; Γιατί ένα πολύ σπαστικό που εντόπισα στη Χ1 είναι ότι κρατάνε νερό οι καθρέφτες και όσο καλά και αν το σκουπίσεις με το άνοιξε κλείσε των πορτών τρέχει προς τα κάτω και γίνεται σκ@τά
|
|
tselpemts
Expert
Μοντέλο: F48 LCI
Επίπεδο Εξοπλισμού: X-Line Advanced
Οθόνη: Εργοστασιακή 8,8
Κάτοχος από: 10/2021
|
Post by tselpemts on Oct 18, 2023 13:34:50 GMT 2
Έχει παραγγείλει κανεις ;;
|
|
|
Post by Stefanos on Oct 18, 2023 21:12:13 GMT 2
|
|
|
Post by tsampikos on Oct 18, 2023 22:01:53 GMT 2
Για καποιον περιεργο λογο μια Χ2 20i M pack ειναι πιο φθηνη απο μια Χ1 20i M pack. Συνηθως συμβαινει το αντιθετο.
|
|
|
Post by Stefanos on Oct 19, 2023 6:50:54 GMT 2
Για καποιον περιεργο λογο μια Χ2 20i M pack ειναι πιο φθηνη απο μια Χ1 20i M pack. Συνηθως συμβαινει το αντιθετο. Δεν είναι περίεργος ο λόγος. Έτσι συνέβαινε και με F48, F39. Απλά η BMW Hellas επιδοτει το m pack στη Χ2 και το xline στη Χ2.
|
|
|
Post by lpap77 on Oct 19, 2023 12:35:11 GMT 2
Τι χρόνο παραδοσης δίνουν?
|
|
|
Post by Stefanos on Oct 19, 2023 13:49:32 GMT 2
6 με 8 μήνες δίνουν σήμερα ! Λογικό γιατί επίσημο λανσάρισμα είναι σε 5 μήνες
|
|
|
Post by lpap77 on Nov 4, 2023 17:19:45 GMT 2
θα περίμενα μια τετοια ειδους παρουσιαση και απο αλλους αυτου του ειδους βλέπε saribal αλλα να που ηρθε απο την Θεσσαλονική Το αυτοκίνητο από κοντά είναι πολύ ποιο όμορφο από ότι φαίνεται στις φωτογραφίες , βέβαια υπάρχουν διαφόρων ειδών απόψεις.... Η αλλαγή στην τιμή πάντως σχολιάστηκε αρνητικά και από την αντιπρόσωπο της εταιρίας Εγώ πάντως που είναι 1.90 και μπήκα μέσα καθόμουν ποιο άνετα πίσω από την δίκη μου F48 ,μπροστά είναι το ίδιο άνετη Μου φάνηκε λίγο παράξενο το καινούργιο πάνελ μπροστά και έψαχναν το μοχλοδιακοπτη στο κέντρο της κονσόλας ,ίσως το μοναδικό αρνητικό για εμένα αν και νομίζω ότι είναι θέμα συνήθειας ο χώρος αποσκευών καλός και τέλος ναι εμένα τα πίσω φώτα δεν μου έκαναν αρνητική εντύπωση
|
|
tselpemts
Expert
Μοντέλο: F48 LCI
Επίπεδο Εξοπλισμού: X-Line Advanced
Οθόνη: Εργοστασιακή 8,8
Κάτοχος από: 10/2021
|
Post by tselpemts on Nov 5, 2023 3:34:20 GMT 2
Εμφανισιακά εξωτερικά το προηγούμενο Χ2 ήταν πολύ πιο όμορφο. Πραγματικά η νέα Χ2 δεν μου έκανε κανένα κλικ.
|
|