stavrosapo
Expert
Ιδιότητα: Κάτοχος
Μοντέλο: U11
Έκδοση Κινητήρα: 20i
Χρώμα: Cape York Green
Κίνηση: sDrive
Μετάδοση: DCT
Επίπεδο Εξοπλισμού: X-Line Advanced
Φώτα LED: NAI
Οθόνη: Πλήρως Ψηφιακό (U11)
Tuning/Remap: ΟΧΙ
|
Post by stavrosapo on Jan 19, 2024 15:02:50 GMT 2
Καλησπέρα στην παρέα.Παρατήρησα μετά το τρίτο πλύσιμο υγρασία στο πίσω φανάρι.Η εγγύηση το καλύπτει έχει τύχη σε κάποιον κάτι παρόμοιο;Επίσης παρατήρησα και ένα κρακ κάθετα στο εσωτερικό του Φαναριου. Παραθέτω και μερικές φωτογραφίες. Πιθανόν να είναι ελαττωματικό. postimg.cc/jD9PLBFSpostimg.cc/GT2k5D7Xpostimg.cc/75YyQZwf
|
|
|
Post by chrisk on Jan 21, 2024 16:19:13 GMT 2
Δεν νομίζω να έχει παρατηρηθεί/αναφερθεί κάτι τέτοιο στο παρελθόν.
|
|
|
Post by tsampikos on Jan 21, 2024 21:37:59 GMT 2
Η ρωγμη αν καταλαβα καλα ειναι στο εσωτερικο του φαναριου. Ενδεχομενως να ειμαι απλα απο την επεξεργασια του πλαστικου και να μην ειναι σπασιμο κανονικο. Τα φουλ led φαναρια δεν ειναι ερμετικα κλειστα και οταν αναβουν δεν αναπτυσσουν μεγαλες θερμοκρασιες οποτε η υγρασια μεσα στο φαναρι σε μεγαλη αυξομειωση της θερμοκρασιας εξω μπορει να διημιουργησει λιγο θαμπωμα. Στο δικο μου το παρατηρησα μια δυο φορες και μετα εφυγε μονο του στο μπροστα φαναρι ομως
|
|
stavrosapo
Expert
|
Post by stavrosapo on Jan 21, 2024 22:20:37 GMT 2
Η ρωγμή είναι εξωτερικά κάθετα αν κάνεις ζουμ φαίνεται λίγο καλύτερα στην φωτογραφία που κύκλωσα.Και θεωρώ επειδή είναι led έχουν μια παραπάνω ευαισθησία ως προς την υγρασία όχι άμεσα αλλά σίγουρα στο μέλλον.Και σκέφτομαι να πάρω ένα τηλέφωνο να δω τι γίνεται και με την εγγύηση.Η υγρασία παρατηρήθηκε όταν το είχα στο ήλιο παρατηρήθηκε στο εσωτερικό του πλαστικού.Η ρωγμή είναι όντως εργοστασιακή φαίνεται καθαρά.
|
|
|
Post by John-X1 on Jan 22, 2024 0:02:10 GMT 2
Εαν εχεις ορεξη το κυνηγας στα πλαισια της εγγυησης και σου αλλαζουν τα φαναρια, θα πρεπει να πιεσεις για να κανεις δουλεια. Στην δικια μου Χ1 LCi ειχα κανει δυο φορες αλλαγη τα μπροστα φαναρια (και τα 2) και μια φορα αλλαγη τα πισω (και τα 2). Ο λογος αλλαγης τα συμπυκνωματα υγρασιας.
Και δυο φωτο απο τα προβληματα με την υγρασια στα φαναρια...
|
|
|
Post by John-X1 on Jan 22, 2024 0:03:57 GMT 2
Δεν νομίζω να έχει παρατηρηθεί/αναφερθεί κάτι τέτοιο στο παρελθόν. Δεν εχει αναφερθει ?
Οι 11 στις 10 BMW εχουν υγρασια στα φαναρια, εαν κανεις μια αναζητηση στο google, θα δεις εκατονταδες αναφορες στο παγκοσμιο BMW φορουμ.
|
|
stavrosapo
Expert
|
Post by stavrosapo on Jan 22, 2024 0:12:28 GMT 2
Δεν γνωρίζω κατά πόσο κυνήγι θέλει αλλά θεωρώ ότι το καλύπτει η εγγύηση,καλά έκανες και εσύ. Ειδικά το μπροστινό σου ήταν πολύ.Ο χρόνος αναμονής για κάτι τέτοιο πόσο χρόνο σου πήρε ειδικά και για το πίσω που με ενδιαφέρει.
|
|
|
Post by John-X1 on Jan 22, 2024 0:16:30 GMT 2
Δεν παει ακριβως ετσι....
Η οδηγια της BMW αναφερει 30 λεπτα θερμανση του φαναριου με υπερυθρες λαμπες, εαν η υγρασια εξαφανιστει δεν υπαρχει κανενα θεμα και δεν σου αλλαζουν τιποτα. Εδωσα μαχες για να μου τα αλλαξουν στα πλαισια της εγγυησης.
Η αναμονη να ερθουν τα φαναρια απο Γερμανια ηταν περιπου 2 μηνες.
|
|
|
Post by John-X1 on Jan 22, 2024 0:22:38 GMT 2
Η ρωγμη αν καταλαβα καλα ειναι στο εσωτερικο του φαναριου. Ενδεχομενως να ειμαι απλα απο την επεξεργασια του πλαστικου και να μην ειναι σπασιμο κανονικο. Τα φουλ led φαναρια δεν ειναι ερμετικα κλειστα και οταν αναβουν δεν αναπτυσσουν μεγαλες θερμοκρασιες οποτε η υγρασια μεσα στο φαναρι σε μεγαλη αυξομειωση της θερμοκρασιας εξω μπορει να διημιουργησει λιγο θαμπωμα. Στο δικο μου το παρατηρησα μια δυο φορες και μετα εφυγε μονο του στο μπροστα φαναρι ομως Το προβλημα πηγαζει απο τις ανεπιστροφες βαλβιδες αερα και τα φιλτρα τους. (ειναι καπου πισω χωμενες απο τα φαναρια αυτες οι βαλβιδες για τον σωστο εξαερισμο του φαναριου λογω υψηλων θερμοκρασιων).
Ανα παρτιδες αυτες οι βαλβιδες δεν λειτουργουν σωστα και τα φαναρια γεμιζουν με υγρασια. Οσο πιο σωστα λειτουργουν αυτες οι βαλβιδες, τοσο λιγοτερη υγρασια εμφανιζουν τα φαναρια. Οταν βγαλαμε τα μπροστα φαναρια μου ειχε γινει ολοκληρη αναλυση του προβληματος στο συνεργειο της αντιπροσωπειας.
|
|
stavrosapo
Expert
|
Post by stavrosapo on Jan 22, 2024 0:37:28 GMT 2
Στην δικιά μου περίπτωση θεωρώ ότι δεν ισχύει αυτό με την βαλβίδα για τον λόγο ότι υπάρχει κρακ αλλά ποιός ξέρει θα επανέλθω για ότι νεότερο.
|
|
|
Post by John-X1 on Jan 22, 2024 0:45:11 GMT 2
Μακαρι να σου το αλλαξουν.
|
|
stavrosapo
Expert
|
Post by stavrosapo on Jan 22, 2024 1:01:55 GMT 2
Δεν νομίζω να έχει παρατηρηθεί/αναφερθεί κάτι τέτοιο στο παρελθόν. Δεν εχει αναφερθει ?
Οι 11 στις 10 BMW εχουν υγρασια στα φαναρια, εαν κανεις μια αναζητηση στο google, θα δεις εκατονταδες αναφορες στο παγκοσμιο BMW φορουμ.
Δεν το περίμενα 👀
|
|
stavrosapo
Expert
|
Post by stavrosapo on Jan 25, 2024 11:55:53 GMT 2
Εαν εχεις ορεξη το κυνηγας στα πλαισια της εγγυησης και σου αλλαζουν τα φαναρια, θα πρεπει να πιεσεις για να κανεις δουλεια. Στην δικια μου Χ1 LCi ειχα κανει δυο φορες αλλαγη τα μπροστα φαναρια (και τα 2) και μια φορα αλλαγη τα πισω (και τα 2). Ο λογος αλλαγης τα συμπυκνωματα υγρασιας.
Και δυο φωτο απο τα προβληματα με την υγρασια στα φαναρια...
Πήρα τηλέφωνο δεν πήγα ακόμη από εκεί.Μου είπε από την στιγμή που φεύγει η υγρασία δεν μπορώ και εγώ ο ίδιος να κάνω κάτι γιατί θέλω να το τραβήξω φωτογραφίες και βίντεο.Εσυ με ποιο τρόπο μπόρεσες να το αποδείξεις;Μιας και εγώ μέχρι να ρίξω νερό στο φανάρι ώστε να δημιουργηθεί το συμπύκνωμα και μέχρι να πάω στην αντιπροσωπεία έχει εξαφανιστεί.🤔
|
|
|
Post by John-X1 on Jan 25, 2024 14:43:44 GMT 2
Πηγα απο εκει ημερα που εβρεχε με τα φαναρια γεματα υγρασια, ηθελα να δουν με τα ματια τους οτι τα φαναρια σε ποσο αθλια κατασταση ειχαν φτασει. Αλλα και παλι αυτο δεν βοηθησε οσο θα επρεπε, διοτι με το που εβαλαν το αυτοκινητο στο συνεργειο και αναψαν τις υπερυθρες λαμπες σε 10-15 λεπτα η υγρασια ειχε φυγει. Ε μετα αρχισε αλλη ιστορια για γερα στομαχια...
|
|
stavrosapo
Expert
|
Post by stavrosapo on Jan 25, 2024 16:38:49 GMT 2
Πηγα απο εκει ημερα που εβρεχε με τα φαναρια γεματα υγρασια, ηθελα να δουν με τα ματια τους οτι τα φαναρια σε ποσο αθλια κατασταση ειχαν φτασει. Αλλα και παλι αυτο δεν βοηθησε οσο θα επρεπε, διοτι με το που εβαλαν το αυτοκινητο στο συνεργειο και αναψαν τις υπερυθρες λαμπες σε 10-15 λεπτα η υγρασια ειχε φυγει. Ε μετα αρχισε αλλη ιστορια για γερα στομαχια... Μάλιστα κατάλαβα τι εννοείς, είναι φυσιολογικό να φύγουν με υπέρυθρες. Πάνε καλά;;
|
|