|
Post by nikolas83 on Mar 7, 2024 13:37:40 GMT 2
Για τον Άσσο μου μου βγάζει το κάτωθι πακέτο:
" ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ BMW ONLINE.
Για πληροφορίες κατά μήκος της διαδρομής και στον προορισμό Χρήση βασιζόμενων στο διαδίκτυο εφαρμογών στη διάρκεια της διαδρομής Διατίθεται και στο εξωτερικό χωρίς επιπλέον κόστος
Με αυτή τη βασιζόμενη στο διαδίκτυο υπηρεσία κινητικότητας οδηγείτε καλύτερα ενημερωμένοι. Και ασφαλέστερα, διότι οι ειδήσεις, το δελτίο καιρού και οι πληροφορίες ταξιδίου εμφανίζονται στην οθόνη ελέγχου. Το όχημα μπορεί να εκφωνεί τις ειδήσεις, για να αποτρέπεται η οπτική απόσπαση της προσοχής. Έτσι παραμένετε συνδεδεμένοι με τον κόσμο και καθοδόν χωρίς smartphone. "
Καταλαβαίνει κανείς αν με αυτό εννοεί και ανανέωση χαρτών?
|
|
|
Post by Stefanos on Mar 7, 2024 18:54:51 GMT 2
Για τον Άσσο μου μου βγάζει το κάτωθι πακέτο: " ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ BMW ONLINE. Για πληροφορίες κατά μήκος της διαδρομής και στον προορισμό Χρήση βασιζόμενων στο διαδίκτυο εφαρμογών στη διάρκεια της διαδρομής Διατίθεται και στο εξωτερικό χωρίς επιπλέον κόστος Με αυτή τη βασιζόμενη στο διαδίκτυο υπηρεσία κινητικότητας οδηγείτε καλύτερα ενημερωμένοι. Και ασφαλέστερα, διότι οι ειδήσεις, το δελτίο καιρού και οι πληροφορίες ταξιδίου εμφανίζονται στην οθόνη ελέγχου. Το όχημα μπορεί να εκφωνεί τις ειδήσεις, για να αποτρέπεται η οπτική απόσπαση της προσοχής. Έτσι παραμένετε συνδεδεμένοι με τον κόσμο και καθοδόν χωρίς smartphone. " Καταλαβαίνει κανείς αν με αυτό εννοεί και ανανέωση χαρτών? Εχεις εργοστασιακό navigation;
|
|
|
Post by nikolas83 on Mar 7, 2024 20:06:15 GMT 2
Για τον Άσσο μου μου βγάζει το κάτωθι πακέτο: " ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ BMW ONLINE. Για πληροφορίες κατά μήκος της διαδρομής και στον προορισμό Χρήση βασιζόμενων στο διαδίκτυο εφαρμογών στη διάρκεια της διαδρομής Διατίθεται και στο εξωτερικό χωρίς επιπλέον κόστος Με αυτή τη βασιζόμενη στο διαδίκτυο υπηρεσία κινητικότητας οδηγείτε καλύτερα ενημερωμένοι. Και ασφαλέστερα, διότι οι ειδήσεις, το δελτίο καιρού και οι πληροφορίες ταξιδίου εμφανίζονται στην οθόνη ελέγχου. Το όχημα μπορεί να εκφωνεί τις ειδήσεις, για να αποτρέπεται η οπτική απόσπαση της προσοχής. Έτσι παραμένετε συνδεδεμένοι με τον κόσμο και καθοδόν χωρίς smartphone. " Καταλαβαίνει κανείς αν με αυτό εννοεί και ανανέωση χαρτών? Εχεις εργοστασιακό navigation; Έχω βάλει μετέπειτα εργοστασιακό navigation από BMW F30.
|
|
|
Post by Stefanos on Mar 7, 2024 20:51:35 GMT 2
Εχεις εργοστασιακό navigation; Έχω βάλει μετέπειτα εργοστασιακό navigation από BMW F30. Μαλλον δεν θα είναι δηλωμένο εκ των υστέρων στο vin και δεν θα το βλέπει να σου δώσει και χάρτες
|
|
Giannis_n
Expert
Giannis
Ιδιότητα: Κάτοχος
Μοντέλο: F48
Έκδοση Κινητήρα: 18i
Χρώμα: Mineral Grey
Επίπεδο Εξοπλισμού: X-Line
|
Post by Giannis_n on Mar 21, 2024 14:36:11 GMT 2
Για τον Άσσο μου μου βγάζει το κάτωθι πακέτο: " ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ BMW ONLINE. Για πληροφορίες κατά μήκος της διαδρομής και στον προορισμό Χρήση βασιζόμενων στο διαδίκτυο εφαρμογών στη διάρκεια της διαδρομής Διατίθεται και στο εξωτερικό χωρίς επιπλέον κόστος Με αυτή τη βασιζόμενη στο διαδίκτυο υπηρεσία κινητικότητας οδηγείτε καλύτερα ενημερωμένοι. Και ασφαλέστερα, διότι οι ειδήσεις, το δελτίο καιρού και οι πληροφορίες ταξιδίου εμφανίζονται στην οθόνη ελέγχου. Το όχημα μπορεί να εκφωνεί τις ειδήσεις, για να αποτρέπεται η οπτική απόσπαση της προσοχής. Έτσι παραμένετε συνδεδεμένοι με τον κόσμο και καθοδόν χωρίς smartphone. " Καταλαβαίνει κανείς αν με αυτό εννοεί και ανανέωση χαρτών? Σκέφτομαι να κάνω την παραπάνω αγορά (bmw online) στο store για την κούκλα μ. Κόστος 30€ απεριόριστο. Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι με την υπηρεσία online δεν θα χρειάζεται το κινητό τηλέφωνο και το δίκτυο του για να ενημερωθεί ο καιρός αλλά και οι υπηρεσίες τοποθεσίας. Από ότι έχω καταλάβει χρειάζεται το κινητό γιαυτο και μου δείχνει την τοποθεσία αλλά και την ώρα που κατέβηκα από το αυτοκίνητο τελευταία φορά..(όσες φορές και να κάνω refresh αυτό δείχνει την ίδια ώρα) επίσης δεν μπορεί να μου δείξει live αν κινείτε το αυτοκίνητο από κάποιον άλλο οδηγό και το παρακολουθώ εγώ από το κινητό μου, κολλάει παρά πολύ.. υποθέτω γιατί όλα γίνονται μέσω του δικτύου του κινητού που βρίσκεται στο αυτοκίνητο.. βέβαια οι απομακρυσμένες υπηρεσίες όπως το να το κλείδωσω και οι κόρνα κτλ δουλεύουν κανονικά.. Έχω ψιλο μπερδευτεί γενικά. Αν κάποιος γνωρίζει πιο συγκεκριμένα… Ευχαριστώ πολύ.
|
|
|
Post by geopap on Mar 24, 2024 12:01:14 GMT 2
Τελικά τι μπορείς να κανείς με το bmw online ?
Επίσης εμένα κάνει περίπου 35 δευτερόλεπτα για να πάει η εντολή από το κινητό στο αυτοκίνητο για τις remote επιλογές και ας είμαι δίπλα στο αυτοκίνητο. Εσάς αργεί τόσο?
|
|
Giannis_n
Expert
Giannis
|
Post by Giannis_n on Mar 24, 2024 12:13:17 GMT 2
Και εμένα ακριβώς το ίδιο. Αργεί αρκετά. Μοντέλο του 2019.
Ο μόνος λόγος που δεν το έχω αγοράσει είναι ότι μου παρουσιάζει ότι θα έχω ενημερωμένη συνέχεια την ένδειξη του καιρού και ειδήσεις και δεν έχει το δικό μου αυτοκίνητο αυτές τις εφαρμογές..
Κάποια στιγμή θα τα πετάξω αυτά τα 30€ για να δω από περιέργεια αν θα αλλάξει κάτι.. έστω με τις απομακρυσμένες ενέργειες και με την εύρεση οχήματος.
|
|
|
Post by geopap on Mar 24, 2024 20:28:24 GMT 2
Σε μένα ο καιρός και τα νέα ενημερώνονται ούτως η άλλως, δε χρειάζεται να πληρώσω το bmw online και ειναι μοντέλο του 2018, άρα και εσένα θα ενημερώνεται δε γινεται. Άρα αυτο το bmw online κατι άλλο θα κάνει για να το πληρώνεις!
|
|
Giannis_n
Expert
Giannis
|
Post by Giannis_n on Mar 24, 2024 21:06:20 GMT 2
Δεν έχει καν τις εφαρμογές του καιρού και των νέων το αυτοκίνητο μου. μπορώ κάπως να τις εγκαταστήσω;
|
|
|
Post by Stefanos on Mar 25, 2024 0:32:40 GMT 2
Σε μένα ο καιρός και τα νέα ενημερώνονται ούτως η άλλως, δε χρειάζεται να πληρώσω το bmw online και ειναι μοντέλο του 2018, άρα και εσένα θα ενημερώνεται δε γινεται. Άρα αυτο το bmw online κατι άλλο θα κάνει για να το πληρώνεις! Δεν ενημερώνονται σε όλα. Ανάλογα τι συνδρομή έχεις.
|
|
|
Post by stratisk on Mar 30, 2024 17:23:26 GMT 2
Καλησπέρα για την U11 σήμερα μου βγάζει 3 μήνες free trial για το driving assistant plus για όποιον ενδιαφέρεται.
Δεν λέει μέχρι πότε ισχύει η προσφορά, δεν ξέρω αν κάποιος ξέρει κάτι περισσότερο
|
|
spet
Expert
Μοντέλο: U11
Έκδοση Κινητήρα: 20i
Χρώμα: Space Silver
Κίνηση: sDrive
Μετάδοση: DCT
Φώτα LED: NAI
Οθόνη: Πλήρως Ψηφιακό (U11)
Tuning/Remap: ΟΧΙ
Κάτοχος από: 15/6/2023
|
Post by spet on Mar 30, 2024 20:42:45 GMT 2
Στο εξωτερικο τα θερμενομενα μπορεις να τα αγορασεις και ανα μηνα. Εδω οι μαγκες σου λεει 1 μηνα κραταει ο χειμωνας δε συμφερει οποτε πληρωσε το εφαπαξ. Γερμανικη τεχνολογια με ελληνικο δαιμονιο κακος συνδυασμος
|
|
|
Post by leontas on Apr 24, 2024 12:27:32 GMT 2
Λοιπον:
Προ μηνος ειχα πληρώσει για το driving assistance plus και δούλευε κανονικα.
Τωρα που το ξαναεβαλα δωρεαν δεν δουλευε. Πηρα την BMW στο hotline τους ειπα το προβλημα, μου ειπε ‘θα στειλω κατι στο αυτοκινητο σας’, εστειλε και δουλεψε μεσα σε 5 λεπτα! Εντυπωσιακο!
Επισης μου ειπε οτι για καποια οχηματα σεν δουλευει και περιμενουν νεο update τις επομενες εβδομαδες….
|
|
dis
Enthousiast
Μοντέλο: U11
Έκδοση Κινητήρα: 20i
Χρώμα: Black Sapphire
Κίνηση: sDrive
Μετάδοση: DCT
Επίπεδο Εξοπλισμού: X-Line Advanced
Φώτα LED: NAI
Οθόνη: Πλήρως Ψηφιακό (U11)
|
Post by dis on Sept 27, 2024 12:00:15 GMT 2
Parking Assistant Professional πλέον διαθέσιμο .
|
|