|
Post by Stefanos on Sept 14, 2019 22:36:02 GMT 2
Δεν το έχει στον τιμοκατάλογο και δεν υπάρχει και στο γερμανικό configurator εξ όσων είδα βιαστικά. Είσαι σίγουρος για το χρόνο άφιξης; Σου έχουν δώσει ημερομηνία παραγωγης ; Είχα μια σκέψη ότι το καθυστερούν λόγω του σχετικά προβληματικού (βλέπε αρκετές αναφορες εδώ) gertrag που μπαίνει από 7/2017 και αποτελεί πια για πολλους ανασταλτικό παράγοντα αγορας της 18i (προσωπικά δεν θα αγόραζα σε δικό μου αμάξι dct κιβώτιο, ή μετατροπέα ροπής όπως το AISIN που έχει ακόμα στα δίλιτρα ή cvt σε άλλη μάρκα - σε leasing εννοείται θα έπαιρνα τα πάντα.. στα παπάκια μου η αξιοπιστία και η διάρκεια στο χρόνο)
|
|
|
Post by John-X1 on Sept 15, 2019 1:26:59 GMT 2
Βαση της τελευταιας ενημερωσης προ 15 ημερων μου ειπαν οτι αρχες Νοεμβρη το αργοτερο θα την εχω παραλλαβει. Τωρα εαν αλλαξε κατι στο μεσοδιαστημα ή εχει προκυψει καποιο μοιζον θεμα με το σασμαν της Getrag δεν το γνωριζω.
|
|
|
Post by Stefanos on Sept 15, 2019 9:27:52 GMT 2
Ψαξτο λίγο φίλε και δες και το θέμα τιμής γιατί με την αναστολή των αλλαγών στον υπολογισμό την ρύπων δεν θα πέσουν ακόμα οι αναμενόμενες αυξήσεις. Έλα στον καφέ την άλλη Κυριακή ρε συ να τα πούμε από κοντά 😉
|
|
|
Post by John-X1 on Sept 15, 2019 12:03:48 GMT 2
Θα προσπαθήσω να ερθω Στεφανε. Αν και θα ειμαι με VW Eos...
|
|
|
Post by Stefanos on Sept 15, 2019 12:47:29 GMT 2
Θα προσπαθήσω να ερθω Στεφανε. Αν και θα ειμαι με VW Eos... Δεν πειράζει ρε συ ....
|
|
|
Post by Stefanos on Sept 18, 2019 11:46:25 GMT 2
Επιτελους άνοιξε και ο configurator! Οι τιμές με το xline advanced πακέτο στα ίδια επίπεδα χωρις νέο εξοπλισμό
|
|
|
Post by Stefanos on Sept 18, 2019 13:00:34 GMT 2
Πάντως σαφως πιο φρέσκια εσωτερικά η νεα σειρά 1 (και πιο φθηνη εννοείται) …. το δικό μας δείχνει πολύ παλιό και φοβάμαι ότι θα έχει θέμα αν παίξει σοβαρή προσφορα από το Q3 που το είδα χθες και είναι σαφως πιο ομορφο από το παλιό που ήταν σαν αβγό!
|
|
|
Post by Sakis911 on Sept 18, 2019 15:44:39 GMT 2
Πάντως σαφως πιο φρέσκια εσωτερικά η νεα σειρά 1 (και πιο φθηνη εννοείται) …. το δικό μας δείχνει πολύ παλιό και φοβάμαι ότι θα έχει θέμα αν παίξει σοβαρή προσφορα από το Q3 που το είδα χθες και είναι σαφως πιο ομορφο από το παλιό που ήταν σαν αβγό! Νομίζω Στέφανε ότι η BMW το γνωρίζει και στα μέσα του 2020 θα ανακοινώσει την νέα Χ1 !!
|
|
|
Post by 1solidf20 on Sept 18, 2019 16:00:11 GMT 2
Πάντως σαφως πιο φρέσκια εσωτερικά η νεα σειρά 1 (και πιο φθηνη εννοείται) …. το δικό μας δείχνει πολύ παλιό και φοβάμαι ότι θα έχει θέμα αν παίξει σοβαρή προσφορα από το Q3 που το είδα χθες και είναι σαφως πιο ομορφο από το παλιό που ήταν σαν αβγό! Νομίζω Στέφανε ότι η BMW το γνωρίζει και στα μέσα του 2020 θα ανακοινώσει την νέα Χ1 !! Μολις ειδα την νεα 1. Παιδες το εφεραν σε πολυ καλη τιμη με φοβερο εξοπλισμο (μονο οι καθρεφτες που διπλωνουν λειπουν). Νομιζω στα 27500 αυτοματο με μεταλλικο με Μ τιμονι, μπακετ, αισθητηρες μπρος πισω πολυ καλυτερο ταμπλω και ηλεκτρονικα, διζωνικο, ωραιες ζαντες, σπορτ πακετο βγαζει την Χ2 εκτος συναγωνισμου. Πως καταφερε να ειναι τοο ανταγωνιστικη η ελληνικη εταιρεια δεν μπορω να το καταλαβω.
|
|
|
Post by nikolas83 on Sept 18, 2019 16:47:11 GMT 2
Νομίζω Στέφανε ότι η BMW το γνωρίζει και στα μέσα του 2020 θα ανακοινώσει την νέα Χ1 !! Μολις ειδα την νεα 1. Παιδες το εφεραν σε πολυ καλη τιμη με φοβερο εξοπλισμο (μονο οι καθρεφτες που διπλωνουν λειπουν). Νομιζω στα 27500 αυτοματο με μεταλλικο με Μ τιμονι, μπακετ, αισθητηρες μπρος πισω πολυ καλυτερο ταμπλω και ηλεκτρονικα, διζωνικο, ωραιες ζαντες, σπορτ πακετο βγαζει την Χ2 εκτος συναγωνισμου. Πως καταφερε να ειναι τοο ανταγωνιστικη η ελληνικη εταιρεια δεν μπορω να το καταλαβω. Να υποθέσω πως αναφέρεσαι σε κινητήρα βενζίνης για αυτή την τιμή?
|
|
|
Post by Stefanos on Sept 18, 2019 18:06:59 GMT 2
Νομίζω Στέφανε ότι η BMW το γνωρίζει και στα μέσα του 2020 θα ανακοινώσει την νέα Χ1 !! Μολις ειδα την νεα 1. Παιδες το εφεραν σε πολυ καλη τιμη με φοβερο εξοπλισμο (μονο οι καθρεφτες που διπλωνουν λειπουν). Νομιζω στα 27500 αυτοματο με μεταλλικο με Μ τιμονι, μπακετ, αισθητηρες μπρος πισω πολυ καλυτερο ταμπλω και ηλεκτρονικα, διζωνικο, ωραιες ζαντες, σπορτ πακετο βγαζει την Χ2 εκτος συναγωνισμου. Πως καταφερε να ειναι τοο ανταγωνιστικη η ελληνικη εταιρεια δεν μπορω να το καταλαβω. Οντως! Γεμίζεις την 118i με παρα πολύ εξοπλισμό και μένεις ανετα κάτω από 40.. χώρια τα διάφορα πακέτα που τα κρατάνε κατω από 30 και θα γίνει χαμός !! Επαιξα σήμερα με τον configurator και εβγαλα κάτι πολύ καλά σπεκς!
|
|
|
Post by 1solidf20 on Sept 18, 2019 19:31:21 GMT 2
Μολις ειδα την νεα 1. Παιδες το εφεραν σε πολυ καλη τιμη με φοβερο εξοπλισμο (μονο οι καθρεφτες που διπλωνουν λειπουν). Νομιζω στα 27500 αυτοματο με μεταλλικο με Μ τιμονι, μπακετ, αισθητηρες μπρος πισω πολυ καλυτερο ταμπλω και ηλεκτρονικα, διζωνικο, ωραιες ζαντες, σπορτ πακετο βγαζει την Χ2 εκτος συναγωνισμου. Πως καταφερε να ειναι τοο ανταγωνιστικη η ελληνικη εταιρεια δεν μπορω να το καταλαβω. Να υποθέσω πως αναφέρεσαι σε κινητήρα βενζίνης για αυτή την τιμή? 1.5 βενζινη 140 ιππους αυτοματο και εμφανιση πακετο σπορ και μενα μια χαρα μου φανηκε και να σκεφτεις οτι τωρα εχω Μ σπορ αμαξι. Απειρως καλυτερο ντηαλ απο την Α κλασσ.
|
|
|
Post by angelman on Sept 19, 2019 0:59:54 GMT 2
Η A class δείχνει σαν matchbox μπροστά στην καινούργια σειρά 1...
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Sept 19, 2019 4:48:14 GMT 2
Η A class δείχνει σαν matchbox μπροστά στην καινούργια σειρά 1... Εντελώς όμως. Η Μercedes κατάφερε και χάλασε ένα πολύ εμπορικό της μοντέλο. Θα την εξαφανίσει η νέά σειρά 1.
|
|
|
Post by Stefanos on Sept 19, 2019 7:17:56 GMT 2
Οι μικρες σειρές της Μερκ είναι ντροπή για τη μάρκα και εμφανισιακά και ποιοτικα.
|
|