|
Post by 1solidf20 on Sept 20, 2019 10:19:46 GMT 2
Παντως Αγη για το μέσο οδηγό η στροφή της BMW σε μπροσθιοκίνητα, εκανε τη θέση οδήγησης να ειναι περισσότερη συμβατη με όλα τα υπόλοιπα αμάξια και άρα να βρίσκεσαι σε οικεία θέση όταν μπαινεις μεσα! Αυτο το καρτ στυλ σαν να φοράς το αυτοκίνητο με είχε ξενίσει απίστευτα σε όσες πισωκίνητες bmw είχα κάτσει και οδηγησει και με ξενιζε ενοχλούσε! Τα αλλα μπροστοκινητα εννοεις γιατι υπαρχουν ακομα παρα πολλα πισωκινητα που εχουν παρομοια θεση οδηγησης πχ το Giulia και πολλα σπορ αυτοκινητα. Γενικα ειναι ανωτερη διαταξη αλλα εσυ εχεις συνηθησει στα μικρα μπροστοκινητα. Και μενα μου πηρε 2 χρονια να συνηθησω ξανα το πισωκινητο (αν και το πρωτο αμαξι της οικογενειας ηταν πισωκινητο και αυτο πισω στο 1978) αλλα μολις το μαθεις μπορεις να οδηγησεις ολα αυτα τα σπορ αυτοκινητα που ειναι πισωκινητα.
|
|
|
Post by Stefanos on Sept 20, 2019 10:41:14 GMT 2
Παντως Αγη για το μέσο οδηγό η στροφή της BMW σε μπροσθιοκίνητα, εκανε τη θέση οδήγησης να ειναι περισσότερη συμβατη με όλα τα υπόλοιπα αμάξια και άρα να βρίσκεσαι σε οικεία θέση όταν μπαινεις μεσα! Αυτο το καρτ στυλ σαν να φοράς το αυτοκίνητο με είχε ξενίσει απίστευτα σε όσες πισωκίνητες bmw είχα κάτσει και οδηγησει και με ξενιζε ενοχλούσε! Τα αλλα μπροστοκινητα εννοεις γιατι υπαρχουν ακομα παρα πολλα πισωκινητα που εχουν παρομοια θεση οδηγησης πχ το Giulia και πολλα σπορ αυτοκινητα. Γενικα ειναι ανωτερη διαταξη αλλα εσυ εχεις συνηθησει στα μικρα πισωκινητα. Και μενα μου πηρε 2 χρονια να συνηθησω ξανα το πισωκινητο (αν και το πρωτο αμαξι της οικογενειας ηταν πισωκινητο και αυτο πισω στο 1978) αλλα μολις το μαθεις μπορεις να οδηγησεις ολα αυτα τα σπορ αυτοκινητα που ειναι πισωκινητα. Στα 45+ δεν θα κατσω να μαθω τα πισωκινητα που οδηγουνται και στο χρονοντουλαπο της ιστορίας ουτε θα ταλαιπωρω το κορμι μου... μονο το θέμα υψους με χαλάει από την 1 και το οποιο χαμηλό αλλά σηκώνω πολυ ψηλά το καθισμα!
|
|
|
Post by jimpet on Sept 20, 2019 10:55:02 GMT 2
Τα αλλα μπροστοκινητα εννοεις γιατι υπαρχουν ακομα παρα πολλα πισωκινητα που εχουν παρομοια θεση οδηγησης πχ το Giulia και πολλα σπορ αυτοκινητα. Γενικα ειναι ανωτερη διαταξη αλλα εσυ εχεις συνηθησει στα μικρα πισωκινητα. Και μενα μου πηρε 2 χρονια να συνηθησω ξανα το πισωκινητο (αν και το πρωτο αμαξι της οικογενειας ηταν πισωκινητο και αυτο πισω στο 1978) αλλα μολις το μαθεις μπορεις να οδηγησεις ολα αυτα τα σπορ αυτοκινητα που ειναι πισωκινητα. Στα 45+ δεν θα κατσω να μαθω τα πισωκινητα που οδηγουνται και στο χρονοντουλαπο της ιστορίας ουτε θα ταλαιπωρω το κορμι μου... μονο το θέμα υψους με χαλάει από την 1 και το οποιο χαμηλό αλλά σηκώνω πολυ ψηλά το καθισμα! " σηκώνω ψηλά το κάθισμα" Την αγόρασες ήδη;;;; ξενύχτησα να γράφω να σε πείσω να μην..... Τι άλλο να κάνω μάνα μου; 😭
|
|
|
Post by artvandelay on Sept 20, 2019 11:08:42 GMT 2
Παντως Αγη για το μέσο οδηγό η στροφή της BMW σε μπροσθιοκίνητα, εκανε τη θέση οδήγησης να ειναι περισσότερη συμβατη με όλα τα υπόλοιπα αμάξια και άρα να βρίσκεσαι σε οικεία θέση όταν μπαινεις μεσα! Αυτο το καρτ στυλ σαν να φοράς το αυτοκίνητο με είχε ξενίσει απίστευτα σε όσες πισωκίνητες bmw είχα κάτσει και οδηγησει και με ενοχλούσε! Για ποιό λόγο το βρίσκεις δυσάρεστο αυτο;
|
|
|
Post by 1solidf20 on Sept 20, 2019 11:11:24 GMT 2
Τα αλλα μπροστοκινητα εννοεις γιατι υπαρχουν ακομα παρα πολλα πισωκινητα που εχουν παρομοια θεση οδηγησης πχ το Giulia και πολλα σπορ αυτοκινητα. Γενικα ειναι ανωτερη διαταξη αλλα εσυ εχεις συνηθησει στα μικρα πισωκινητα. Και μενα μου πηρε 2 χρονια να συνηθησω ξανα το πισωκινητο (αν και το πρωτο αμαξι της οικογενειας ηταν πισωκινητο και αυτο πισω στο 1978) αλλα μολις το μαθεις μπορεις να οδηγησεις ολα αυτα τα σπορ αυτοκινητα που ειναι πισωκινητα. Στα 45+ δεν θα κατσω να μαθω τα πισωκινητα που οδηγουνται και στο χρονοντουλαπο της ιστορίας ουτε θα ταλαιπωρω το κορμι μου... μονο το θέμα υψους με χαλάει από την 1 και το οποιο χαμηλό αλλά σηκώνω πολυ ψηλά το καθισμα! Ο καθενας προφανως διαλεγει οτι του αρεσει. Σε τελικη αναλυση παντως 27.5κ δεν θα εδινα για την νεα 1 αλλα στο μελλον λογικα οι τιμες θα πεσουν.
|
|
|
Post by Sakis911 on Sept 20, 2019 11:59:06 GMT 2
Προσωπικά, πάντως, στην καινούργια Χ1 θέλω να δω μια πιο φρέσκια προσέγγιση στο εσωτερικό και δη στην κεντρική κονσόλα η οποία, να με συμπαθάτε, αλλά μερικές φορές μου φαίνεται μπαγιάτικη. Αν στην καινούργια Χ1 την κεντρική κονσόλα την έχουν όπως της Χ3 ,με κλειστά τα μάτια Χάρη!!
|
|
|
Post by Sakis911 on Sept 20, 2019 12:10:23 GMT 2
Προσωπικά, πάντως, στην καινούργια Χ1 θέλω να δω μια πιο φρέσκια προσέγγιση στο εσωτερικό και δη στην κεντρική κονσόλα η οποία, να με συμπαθάτε, αλλά μερικές φορές μου φαίνεται μπαγιάτικη. Δείτε την καινούρια σειρά "1" πώς είναι εσωτερικά και έχετε μια ιδέα για το εσωτερικό της επόμενης X1 . Εξωτερικά Γιάννη αν τη φανταστείς λίγο πιο ψηλή και ιδιαίτερα στο πίσω μέρος σε φωτογραφίες που έχω δεί για τη νέα Χ1 θα είναι περίπου ίδια. Εσωτερικά δεν θα έλεγα ότι θα είναι ίδιο. Πιστεύω ότι θα ψιλο φαίρνει προς την Χ3!
|
|
|
Post by 9 on Sept 20, 2019 12:33:35 GMT 2
Προσωπικά, πάντως, στην καινούργια Χ1 θέλω να δω μια πιο φρέσκια προσέγγιση στο εσωτερικό και δη στην κεντρική κονσόλα η οποία, να με συμπαθάτε, αλλά μερικές φορές μου φαίνεται μπαγιάτικη. Αν στην καινούργια Χ1 την κεντρική κονσόλα την έχουν όπως της Χ3 ,με κλειστά τα μάτια Χάρη!! Μακάρι, αλλά, αν γινόταν κάτι τέτοιο, η Χ1 θα έκλεβε μια μερίδα υποψήφιων αγοραστών Χ3.
|
|
|
Post by Stefanos on Sept 20, 2019 13:02:44 GMT 2
Παντως Αγη για το μέσο οδηγό η στροφή της BMW σε μπροσθιοκίνητα, εκανε τη θέση οδήγησης να ειναι περισσότερη συμβατη με όλα τα υπόλοιπα αμάξια και άρα να βρίσκεσαι σε οικεία θέση όταν μπαινεις μεσα! Αυτο το καρτ στυλ σαν να φοράς το αυτοκίνητο με είχε ξενίσει απίστευτα σε όσες πισωκίνητες bmw είχα κάτσει και οδηγησει και με ενοχλούσε! Για ποιό λόγο το βρίσκεις δυσάρεστο αυτο; Γιατί προσωπικά δεν με βολευόμουν, αισθανόμουν σαν ξαπλωμένος, λαθος απόσταση τιμονιού - χεριών για να φτάσω οπως ήθελα τα πενταλ, τραγική οπτική του δρομου (αντι δρομου εβλεπα καπώ..) νομιζα οτι φοραγα σαν ζουρλομανδυα το αμαξι και οχι οτι το καβαλουσα οπως μου αρέσει.... 1,80 ανθρωπος με παραπανω κιλά είμαι, κανονικά δεν θα επρεπε να εχω θέμα σε κανονικά αμάξια! Έχω αλλη νοοτροπια οδήγησης επι 25 χρονια βασισμένη σε γηινα προσθιοκινητα και από το 2007 ψηλά.... και το κακό είναι ότι τα ψηλά κονταινουν (land cruiser θα είχα τωρα αν δεν υπήρχε η κρίση) αλλα ευτυχως τα μικρά καθημερινά ψηλώνουν και κάπου βολευόμαστε! Ευτυχως που το γυρισε σε κάποια προσθιoκίνητα η BMW που οδηγουνται ευκολότερα και μπόρεσα να καταλάβω αμεσο και πληροφοριακό (ίσως και περισσότερο πληροφοριακό από τα γούστα μου) τιμονι και ομορφο στησιμο στο δρομο, που δεν σου κρυβω μέχρι το 2017 που την πρωτοοδηγησα δεν τα είχα καταλαβει ιδιαιτερως σε αλλο αμαξι .....
|
|
|
Post by Sakis911 on Sept 20, 2019 13:21:16 GMT 2
Αν στην καινούργια Χ1 την κεντρική κονσόλα την έχουν όπως της Χ3 ,με κλειστά τα μάτια Χάρη!! Μακάρι, αλλά, αν γινόταν κάτι τέτοιο, η Χ1 θα έκλεβε μια μερίδα υποψήφιων αγοραστών Χ3. Λίγο δύσκολο Χάρη η Χ3 ειδικά η τωρινή μπορεί και πουλάει απο μόνη της !!
|
|
|
Post by Sakis911 on Sept 20, 2019 13:29:41 GMT 2
Μακάρι, αλλά, αν γινόταν κάτι τέτοιο, η Χ1 θα έκλεβε μια μερίδα υποψήφιων αγοραστών Χ3. Λίγο δύσκολο Χάρη η Χ3 ειδικά η τωρινή μπορεί και πουλάει απο μόνη της !! Χάρη ρίξε μια ματιά !!
|
|
|
Post by Stefanos on Sept 25, 2019 23:39:46 GMT 2
|
|
|
Post by Sakis911 on Sept 26, 2019 8:34:21 GMT 2
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Sept 26, 2019 9:42:11 GMT 2
Έχουμε την τιμή να το παρουσιάσουμε σαν άρθρο. Σου κάνει αυτό μάνα μου;
|
|
|
Post by Sakis911 on Sept 26, 2019 10:00:31 GMT 2
Έχουμε την τιμή να το παρουσιάσουμε σαν άρθρο. Σου κάνει αυτό μάνα μου; Το ζουμί είναι στα φράγκα και όχι στο άρθρο!!
Έτσι και αλλιώς BMW είναι, κακό δεν θα είναι το όχημα!!!
|
|