Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Mar 3, 2019 3:14:14 GMT 2
|
|
|
Post by Panos on Mar 3, 2019 9:25:42 GMT 2
Αν και λίγο φοβηστικό, είναι τεχνολογικά αποδεκτό....
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Mar 3, 2019 19:29:59 GMT 2
Το έχω στο x2, μέχρι τα 60 σου πέρνει και το τιμόνι, μέχρι τα 140 ενεργό cruise control. Αν ξανά έφτιαχνα τώρα το x2 δεν θα το έβαζα γιατί η Ελλάδα δεν έχει δρόμους να το χρησιμοποιήσει κάποιος. Στη Κωνσταντινούπολη δυο φορές που πήγα το δούλευα συνέχεια γιατί έχει αμετρητους δρομους τύπου εθνικής οδού μέσα στην πόλη και ταχυτητες 30-50 όλο σχεδόν το 24ωρο. Το σύστημα που σου πέρνει και το τιμόνι δουλεύει μόνο σε εθνική οδό. Άρα στην Αθήνα μόνο σε Αττική και εθνική.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Mar 3, 2019 21:31:35 GMT 2
Εμένα προσωπικά θα μου έπαιρνε πάαααααρα πολύ καιρό για να το εμπιστευτώ... Θα το χρησιμοποιούσα πιστεύω, αλλα πάντα θα είχα το άγχος που έχεις όταν το παιδί σου κάνει την πρώτη του βόλτα ΧΩΡΙΣ βοηθητικές! Στην πρίζα δηλ...
|
|
|
Post by Sakis911 on Mar 4, 2019 9:28:48 GMT 2
Έχει δίκιο ο Δημήτρης για να το χρησιμοποιήσεις το σύστημα και να το εμπιστευτείς θα πρέπει να έχεις καλούς δρόμους εντός πόλης. Αν είναι να το χρησιμοποιείς μόνο στην Εθνική δεν έχει νόημα .
|
|
|
Post by 9 on Mar 4, 2019 9:38:12 GMT 2
Εγώ γιατί νομίζω ότι όλα αυτά είναι επίδειξη τεχνολογικών επιτευγμάτων των εταιρειών στην κούρσα ποια θα παρουσιάσει πρώτη κάτι "καινοτόμο"; Να συμβαδίσει με την εποχή; Και από την άλλη φροντίζουν να υπάρχει σημείωση για τον οδηγό "Μη βασίζεστε αποκλειστικά στο σύστημα. Έχετε πάντοτε την προσοχή σας στραμμένη στον δρόμο".
|
|
|
Post by Sakis911 on Mar 4, 2019 9:52:18 GMT 2
Εγώ γιατί νομίζω ότι όλα αυτά είναι επίδειξη τεχνολογικών επιτευγμάτων των εταιρειών στην κούρσα ποια θα παρουσιάσει πρώτη κάτι "καινοτόμο"; Να συμβαδίσει με την εποχή; Και από την άλλη φροντίζουν να υπάρχει σημείωση για τον οδηγό "Μη βασίζεστε αποκλειστικά στο σύστημα. Έχετε πάντοτε την προσοχή σας στραμμένη στον δρόμο". Θυμάμαι ότι το συγκεκριμένο σύστημα το είχε ξεκινήσει η MERCEDES ?
Είχα δει μία εκπομπή του TRACTION που το παρουσίαζε αλλά πριν το τοποθετήσουν στα επιβατικά, είχαν ξεκινήσει δοκιμαστικά στα φορτηγά της εταιρείας.
|
|
|
Post by Thanassis on Mar 4, 2019 10:24:14 GMT 2
Μέχρι το ενεργό cruise control είμαι ΟΚ. Από εκεί και πέρα, αμφιβάλλω τα μάλα.
|
|
|
Post by Sakis911 on Mar 4, 2019 13:42:07 GMT 2
Μέχρι το ενεργό cruise control είμαι ΟΚ. Από εκεί και πέρα, αμφιβάλλω τα μάλα. Αυτό λέω και εγώ ..τα μάλα !!
|
|