|
Post by emperor on Aug 31, 2017 11:58:06 GMT 2
|
|
|
Post by ppascho on Aug 31, 2017 21:55:29 GMT 2
Ένα από τα πολύ καλά youtube τεστ της F48 από το Quattroruote με ωραία πλάνα από κάτω, στριψίματα και ωραία σχόλια από το 80% των όσων καταλαβαίνω από τον Ιταλό:
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Sept 1, 2017 4:30:24 GMT 2
Πολύ καλό το βιντεάκι το ιταλικό!!! άν και δεν κατάλαβα πολλά απο τον άνθρωπο, είναι πολύ καλή η παρουσίαση! Εύγε!!!
|
|
|
Post by Stefanos on Sept 1, 2017 8:25:10 GMT 2
Εκεί που μπαίνει με τις πάντες στις στροφές είναι όλα τα λεφτά !!
|
|
|
Post by ppascho on Sept 1, 2017 9:45:11 GMT 2
Ναι δείχνει ασφαλέστατο...λέει ο τύπος οτι είναι γενικά πολύ υποστροφικό αλλά επειδή έχει 2.5 στροφές από άκρη σε άκρη το τιμόνι που και σχετικά κοντό (γρήγορη "κρεμαγιέρα" δηλαδή) δίνει την αίσθηση του ζωντανού μπροστινού συστήματος. Επίσης μιλάει σε αρκετά σημεία για τη δουλειά που έχουν κάνει στη γεωμετρία της μπροστινής ανάρτησης με λογική anti lift για να μην σηκώνει τη μούρη στις επιταχύνσεις. Εμένα μου άρεσαν πολύ οι δοκιμασίες με τα σαμαράκια και το από κάτω του αυτοκινήτου που είναι εντυπωσιακό ειδικά η πίσω ανάρτηση, και το πίσω διαφορικό με τον πολύ δίσκο συμπλέκτη (απίστευτα compact!). Εκεί που μπαίνει με τις πάντες στις στροφές είναι όλα τα λεφτά !!
|
|
|
Post by Stefanos on Sept 1, 2017 11:13:55 GMT 2
Γενικά το τιμόνι είναι κοφτερό και ο κύκλος στροφής απίστευτα μικρός για το μέγεθος του. Δυσκολεύομαι να οδηγήσω τα υπόλοιπα αμάξια της οικογένειας μετά.
|
|
|
Post by Dimitris70 on Aug 30, 2019 7:41:38 GMT 2
Αν εξαιρέσεις τον Ρώσο που μιλάει ακατάπαυστα, είναι μια καλή παρουσίαση σε HD του νέου BMW X1 F48 20i xDrive M-sport FaceLift (το απόλυτο εργαλείο Χ1 για τα γούστα μου) -Η μπροστινή μάσκα με τους τεράστιους αεραγωγούς, υπέροχη! -Οι νέου σχεδιασμού γρίλιες Msport all black επιβάλλονται για πιο δυναμικό look! -Δεν με χαλάνε καθόλου τα πίσω LED. Τα λευκά της όπισθεν πιο μεγάλα πλέον..- -Μου αρέσει πολύ ο συνδυασμός alcantarta με δέρμα γύρω-γύρω. -Θα ήθελα μια αλλαγή στον πίνακα οργάνων (τον καινούργιο της Χ3 λέμε..) -Είναι αστεία η οθόνη του idrive. Mr Oliver Zipse δώστε εντολή επιτέλους για μια..οθονάρα!! Προσθέστε ελεύθερα...
|
|
|
Post by Sakis911 on Aug 30, 2019 8:01:05 GMT 2
Αν εξαιρέσεις τον Ρώσο που μιλάει ακατάπαυστα, είναι μια καλή παρουσίαση σε HD του νέου BMW X1 F48 20i xDrive M-sport FaceLift (το απόλυτο εργαλείο Χ1 για τα γούστα μου) -Η μπροστινή μάσκα με τους τεράστιους αεραγωγούς, υπέροχη! -Οι νέου σχεδιασμού γρίλιες Msport all black επιβάλλονται για πιο δυναμικό look! -Δεν με χαλάνε καθόλου τα πίσω LED. Τα λευκά της όπισθεν πιο μεγάλα πλέον..- -Μου αρέσει πολύ ο συνδυασμός alcantarta με δέρμα γύρω-γύρω. -Θα ήθελα μια αλλαγή στον πίνακα οργάνων (τον καινούργιο της Χ3 λέμε..) -Είναι αστεία η οθόνη του idrive. Mr Oliver Zipse δώστε εντολή επιτέλους για μια..οθονάρα!! Προσθέστε ελεύθερα... Δημήτρη με αυτά που λες μας φτιάχνεις πρωί πρωί!!
|
|
|
Post by Sakis911 on Aug 30, 2019 10:51:15 GMT 2
Ένα από τα πολύ καλά youtube τεστ της F48 από το Quattroruote με ωραία πλάνα από κάτω, στριψίματα και ωραία σχόλια από το 80% των όσων καταλαβαίνω από τον Ιταλό: Να έρθει στο Πλανητέρο να κάνει test drive την Χ1 να μας πει τις εντυπώσεις του. Στην άσφαλτο το ξέρουμε !!
|
|
|
Post by jimpet on Aug 30, 2019 23:43:26 GMT 2
Και φλας μπροστά σαφώς ανώτερα
|
|
|
Post by jimpet on Aug 30, 2019 23:44:06 GMT 2
Αν εξαιρέσεις τον Ρώσο που μιλάει ακατάπαυστα, είναι μια καλή παρουσίαση σε HD του νέου BMW X1 F48 20i xDrive M-sport FaceLift (το απόλυτο εργαλείο Χ1 για τα γούστα μου) -Η μπροστινή μάσκα με τους τεράστιους αεραγωγούς, υπέροχη! -Οι νέου σχεδιασμού γρίλιες Msport all black επιβάλλονται για πιο δυναμικό look! -Δεν με χαλάνε καθόλου τα πίσω LED. Τα λευκά της όπισθεν πιο μεγάλα πλέον..- -Μου αρέσει πολύ ο συνδυασμός alcantarta με δέρμα γύρω-γύρω. -Θα ήθελα μια αλλαγή στον πίνακα οργάνων (τον καινούργιο της Χ3 λέμε..) -Είναι αστεία η οθόνη του idrive. Mr Oliver Zipse δώστε εντολή επιτέλους για μια..οθονάρα!! Προσθέστε ελεύθερα... Δημήτρη με αυτά που λες μας φτιάχνεις πρωί πρωί!! Και φλας μπροστά σαφώς ανώτερα Εννοώ στο face lift
|
|
|
Post by Stefanos on Aug 31, 2019 0:45:05 GMT 2
Όντως εντυπωσιακά τα μπροστά φλας - φρύδια στο facelift.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 31, 2019 1:13:39 GMT 2
Όντως εντυπωσιακή παρουσίαση (με πατημένο mute) . Μου άρεσε το εμπρός φλάς στο φανάρι. Δεν μου άρεσαν τα πίσω φώτα, η αστεία οθόνη, το οτι είναι Μ, οι μεγάλες λευκές τάπες στους θόλους που είναι σαν να τις έβαλε ο φαναρτζής της γειτονιάς γιατι δεν είχε τις δικές της. Επίσης να πώ οτι το συγκεκριμένο που βλέπουμε μάλλον έχει κοντά στις 60.000 ευρώ!!!
ΥΓ: Πραγματικά τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ νεφρά που έβαλαν στη Χ1 πλέον, μάλλον θα με έκαναν να κοιτάξω άλλο μοντέλο. Πολύ άσχημα. Κατάφεραν και έφτιαξαν ένα facelift που είναι κατώτερο του κανονικού μοντέλου.
|
|
|
Post by Sakis911 on Aug 31, 2019 10:52:23 GMT 2
Όντως εντυπωσιακή παρουσίαση (με πατημένο mute) . Μου άρεσε το εμπρός φλάς στο φανάρι. Δεν μου άρεσαν τα πίσω φώτα, η αστεία οθόνη, το οτι είναι Μ, οι μεγάλες λευκές τάπες στους θόλους που είναι σαν να τις έβαλε ο φαναρτζής της γειτονιάς γιατι δεν είχε τις δικές της. Επίσης να πώ οτι το συγκεκριμένο που βλέπουμε μάλλον έχει κοντά στις 60.000 ευρώ!!! ΥΓ: Πραγματικά τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ νεφρά που έβαλαν στη Χ1 πλέον, μάλλον θα με έκαναν να κοιτάξω άλλο μοντέλο. Πολύ άσχημα. Κατάφεραν και έφτιαξαν ένα facelift που είναι κατώτερο του κανονικού μοντέλου. Βασίλη αν είναι να δώσει κάποιος 60 για το συγκεκριμένο τότε πας απευθείας στην Χ3 με κλειστά τα μάτια!!
|
|
|
Post by Stefanos on Aug 31, 2019 15:32:23 GMT 2
Όντως εντυπωσιακή παρουσίαση (με πατημένο mute) . Μου άρεσε το εμπρός φλάς στο φανάρι. Δεν μου άρεσαν τα πίσω φώτα, η αστεία οθόνη, το οτι είναι Μ, οι μεγάλες λευκές τάπες στους θόλους που είναι σαν να τις έβαλε ο φαναρτζής της γειτονιάς γιατι δεν είχε τις δικές της. Επίσης να πώ οτι το συγκεκριμένο που βλέπουμε μάλλον έχει κοντά στις 60.000 ευρώ!!! ΥΓ: Πραγματικά τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ νεφρά που έβαλαν στη Χ1 πλέον, μάλλον θα με έκαναν να κοιτάξω άλλο μοντέλο. Πολύ άσχημα. Κατάφεραν και έφτιαξαν ένα facelift που είναι κατώτερο του κανονικού μοντέλου. Βασίλη αν είναι να δώσει κάποιος 60 για το συγκεκριμένο τότε πας απευθείας στην Χ3 με κλειστά τα μάτια!! Και δίνεις 100 χιλιάρικα για ένα ανεκτό επίπεδο εξοπλισμού σε απλο διλιτρο που πάει αντίστοιχα με την 18i. Αστα Σακη, αν δεν είσαι πραγματικά πλούσιος ή δεν κερδίσεις κανα τζόκερ οι μεγαλες bmw είναι απλά για μάτι
|
|