|
Post by chris on Sept 9, 2018 23:09:38 GMT 2
Εγώ με αυτα τα αμάξια δεν εχω καταλαβει το εξής. Μετα την αυτονομία που δίνουν όταν μπει σε κανονική λειτουργία ο κινητήρας πόσο φτανει η κατανάλωση;;
|
|
|
Post by 9 on Sept 23, 2018 22:19:09 GMT 2
Πιο πολύ τοπίο, παρά αυτοκίνητο, όμως ωραία φωτογραφία και ωραίο βίντεο.
|
|
|
Post by 9 on Sept 29, 2018 16:21:19 GMT 2
|
|
|
Post by 9 on Sept 29, 2018 16:22:01 GMT 2
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Sept 29, 2018 16:55:00 GMT 2
Ρε σύ Χάρη μας κοροϊδεύουνε; Αυτή ήταν off-road διαδρομή; Άυτή την έχω κάνει στο πολύ χειρότερό της με τη δικιά μου που είναι και sDrive...
Μακάρι να βγεί ένα ταξιδάκι στο Πλανητέρο να σας πάω και εσάς!
|
|
|
Post by 9 on Sept 29, 2018 17:01:46 GMT 2
Ρε σύ Χάρη μας κοροϊδεύουνε; Αυτή ήταν off-road διαδρομή; Άυτή την έχω κάνει στο πολύ χειρότερό της με τη δικιά μου που είναι και sDrive... Μακάρι να βγεί ένα ταξιδάκι στο Πλανητέρο να σας πάω και εσάς!
Bill, σκέψου σε ποιο αγοραστικό κοινό απευθύνεται κυρίως το αμάξι. Στην πλειονότητά τους όσοι το αγοράσουν δεν θα ανεβοκατέβουν ούτε πεζοδρόμιο.
Πλανητέρο! Πολύ ωραία θα 'ναι.
|
|
|
Post by Stefanos on Oct 1, 2018 14:58:56 GMT 2
|
|
|
Post by chris on Oct 1, 2018 18:07:50 GMT 2
Ωραία θα δείχνει η 3αρα. Και η εσωτερική αναβάθμιση σε ταμπλό και infotainment πολύ μεγάλη. Πάντως δε βλέπω στις ανανεομενες Χ1/2 να δούμε κάτι τέτοιο..
|
|
|
Post by Stefanos on Oct 1, 2018 18:15:12 GMT 2
Ωραία θα δείχνει η 3αρα. Και η εσωτερική αναβάθμιση σε ταμπλό και infotainment πολύ μεγάλη. Πάντως δε βλέπω στις ανανεομενες Χ1/2 να δούμε κάτι τέτοιο.. Μην ξεχνας ότι αυτή και η 5αρα είναι πια σειρά G. Εμείς είμαστε και θα είμαστε μέχρι το επόμενο μοντέλο σειρά F.
|
|
|
Post by Dimitris70 on Oct 5, 2018 10:53:20 GMT 2
Χθες πέρασα απο τον αντιπρόσωπο Θεσσαλίας για βόλτα και ενημέρωση και μπήκα στην νέα Χ3 M pack. Κάθησα στην θέση οδηγού. Έκλεισα ερμητικά την πόρτα για κανα δεκάλεπτο...σιωπή....ενα δάκρυ κύλισε αργά απο το δεξί μου μάτι...αναστέναξα...ουφ! Το εσωτερικό της και η οθονάρα της μαμάς της είναι εκπληκτική!
Επίσης ο πωλητής, βλέπει τις φωτογραφίες των εκδρομών μας στο instagram και στο facebook και θα μας προτείνει σύντομα εκδρομή του club X1 στην Λάρισα ή κάπου αλλού βάσει συνενόησης, για test drive μοντέλων M - φωτογράφιση κλπ.. Μόλις έχω νεα του, εννοείται θα γίνει και η απαραίτητη ανακοίνωση μέσω του φόρουμ μας..
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Oct 5, 2018 11:15:43 GMT 2
Το βλέπω το Κλάμπ να ανηφορίζει χαμογελαστό προς τον κάμπο...
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Oct 5, 2018 11:27:34 GMT 2
Χθες πέρασα απο τον αντιπρόσωπο Θεσσαλίας για βόλτα και ενημέρωση και μπήκα στην νέα Χ3 M pack. Κάθησα στην θέση οδηγού. Έκλεισα ερμητικά την πόρτα για κανα δεκάλεπτο...σιωπή....ενα δάκρυ κύλισε αργά απο το δεξί μου μάτι...αναστέναξα...ουφ! Το εσωτερικό της και η οθονάρα της μαμάς της είναι εκπληκτική! Επίσης ο πωλητής, βλέπει τις φωτογραφίες των εκδρομών μας στο instagram και στο facebook και θα μας προτείνει σύντομα εκδρομή του club X1 στην Λάρισα ή κάπου αλλού βάσει συνενόησης, για test drive μοντέλων M - φωτογράφιση κλπ.. Μόλις έχω νεα του, εννοείται θα γίνει και η απαραίτητη ανακοίνωση μέσω του φόρουμ μας.. Η επέλαση των Χ1 !
|
|
|
Post by Stefanos on Oct 5, 2018 17:48:57 GMT 2
Το βλέπω το Κλάμπ να ανηφορίζει χαμογελαστό προς τον κάμπο... Λάρισα θα πάμε για τα τεστ και μετά Βόλο και Πηλιο.
|
|
|
Post by Dimitris70 on Oct 5, 2018 17:55:14 GMT 2
Είναι κάτοχος και ο ίδιος ενός m pack βενζίνης 1500 και ενδιαφέρεται να δει από κοντά τις οθονάρες των παιδιών και πως αυτές συμπεριφέρονται με το idrive γενικότερα. Του είπα, δεν έχεις παρά να μας καλέσεις! Κι μας έχει λοιπόν στο προγραμμα για test drive event με φωτογράφιση!
|
|
|
Post by 9 on Oct 5, 2018 19:11:02 GMT 2
|
|