|
Post by Dimitris70 on Aug 3, 2019 19:31:48 GMT 2
Με βάλανε σέ ειδική θέση μόλις με είδανε με την Χ3 για να μπορώ να φύγω αμέσως! Περιέγραψέ μας πολύ σύντομα - γιατί ξεκινάει η παράσταση σε λίγο - το feeling που σου άφησε κατεβαίνοντας με το που πάρκαρες..
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 3, 2019 19:38:30 GMT 2
Φιλοδώρημα άφησες ή έκανες την πάπια....
|
|
|
Post by ppascho on Aug 3, 2019 19:53:06 GMT 2
θα έπρεπε να έχεις και κάποιον με τη Χ1 σου από πίσω για να παρέχει υπηρεσίες ασφαλείας.
|
|
|
Post by Stefanos on Aug 3, 2019 21:30:06 GMT 2
Με βάλανε σέ ειδική θέση μόλις με είδανε με την Χ3 για να μπορώ να φύγω αμέσως! Περιέγραψέ μας πολύ σύντομα - γιατί ξεκινάει η παράσταση σε λίγο - το feeling που σου άφησε κατεβαίνοντας με το που πάρκαρες.. Δεν ξέρω πως θα ένιωθε ο ιδιοκτήτης κατεβαίνοντας αλλά μπορώ να σου πω με σιγουριά τι θα έλεγα από μέσα μου εγώ και οι περισσότεροι τρίτοι βλέποντας το ψώνιο με τη μπεμβε να παίρνει και προνομιακή θέση επειδή πέταξε στο δρόμο 70-100 χιλιάρικα προκληση σε χαλεπούς καιρούς 😛😛
|
|
|
Post by Dimitris70 on Aug 3, 2019 21:34:02 GMT 2
Περιέγραψέ μας πολύ σύντομα - γιατί ξεκινάει η παράσταση σε λίγο - το feeling που σου άφησε κατεβαίνοντας με το που πάρκαρες.. Δεν ξέρω πως θα ένιωθε ο ιδιοκτήτης κατεβαίνοντας αλλά μπορώ να σου πω με σιγουριά τι θα έλεγα από μέσα μου εγώ και οι περισσότεροι τρίτοι βλέποντας το ψώνιο με τη μπεμβε να παίρνει και προνομιακή θέση επειδή πέταξε στο δρόμο 70-100 χιλιάρικα προκληση σε χαλεπούς καιρούς 😛😛 Δεν είναι για όλους μας χαλεποί οι καιροί. Για κάποιους εκεί έξω οι καιροί είναι μια χαρά! Οδηγικό feeling εννοώ και όχι ψηλομύτικο..
|
|
|
Post by Stefanos on Aug 3, 2019 22:31:46 GMT 2
Δεν ξέρω πως θα ένιωθε ο ιδιοκτήτης κατεβαίνοντας αλλά μπορώ να σου πω με σιγουριά τι θα έλεγα από μέσα μου εγώ και οι περισσότεροι τρίτοι βλέποντας το ψώνιο με τη μπεμβε να παίρνει και προνομιακή θέση επειδή πέταξε στο δρόμο 70-100 χιλιάρικα προκληση σε χαλεπούς καιρούς 😛😛 Δεν είναι για όλους μας χαλεποί οι καιροί. Για κάποιους εκεί έξω οι καιροί είναι μια χαρά! Οδηγικό feeling εννοώ και όχι ψηλομύτικο.. Στην Ελλάδα ο πλούτος είναι ενοχοποιημένος και εν μέρει δικαιολογημένα γιατί πραγματικά επιτυχημένος - και άρα ανετος οικονομικά - σε μια χώρα χωρίς ισονομία και ελεύθερο ανταγωνισμό δεν γίνεσαι με το σταυρο στο χέρι. Τεσπα το οδηγικό χαμόγελο μετά από ταξιδάκι με αυτό το υπέροχο αυτοκίνητο (καλύτερη για εμένα από τη Χ4) είναι δεδομένο τουλάχιστον για όσους καταλαβαίνουμε το δωρο να την οδηγήσουμε, απλά για το συνηθισμένο ιδιοκτήτη ενός τέτοιου αυτοκινήτου το feeling και ίσως και η αιτία αγορας είναι πρωτίστως το τουπέ, το αν σε κοιτάνε στα φανάρια και στο δρόμο, το κλειδί, οποτε και τα συναισθήματα όσων τρίτων τον βλέπουν κινούνται σε αντίστοιχο πνεύμα.
|
|
|
Post by Sakis911 on Aug 4, 2019 0:29:33 GMT 2
|
|
|
Post by Stefanos on Aug 4, 2019 0:45:53 GMT 2
Δυνατό το όχημα και με λιγα χλμ ακόμα. Θα πουληθεί άνετα νομίζω. Από την κατανάλωση καταλαβαίνει κανείς γιατί επισης το δίνουν σε πετρέλαιο.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 4, 2019 1:19:17 GMT 2
Δυνατό το όχημα και με λιγα χλμ ακόμα. Θα πουληθεί άνετα νομίζω. Από την κατανάλωση καταλαβαίνει κανείς γιατί επισης το δίνουν σε πετρέλαιο. Άν έχει κρατήσει η συγκεκριμένη Χ3 ακόμα τη δικιά μου χρήση προ καιρού, θα περάσουν μήνες μέχρι να πέσει χαμηλά η κατανάλωση...
|
|
|
Post by Sakis911 on Aug 4, 2019 2:59:43 GMT 2
Νομίζω ότι ο 2d είναι λίγο μικρός γιατηνΧ3!
|
|
|
Post by Sakis911 on Aug 4, 2019 3:01:21 GMT 2
Δυνατό το όχημα και με λιγα χλμ ακόμα. Θα πουληθεί άνετα νομίζω. Από την κατανάλωση καταλαβαίνει κανείς γιατί επισης το δίνουν σε πετρέλαιο. Άν έχει κρατήσει η συγκεκριμένη Χ3 ακόμα τη δικιά μου χρήση προ καιρού, θα περάσουν μήνες μέχρι να πέσει χαμηλά η κατανάλωση... Θα ρωτήσω τιμή για την συγκεκριμένη αν καί παρατήρησα γδαρσίματα στο καπό!
|
|
|
Post by Sakis911 on Aug 4, 2019 3:04:01 GMT 2
Με βάλανε σέ ειδική θέση μόλις με είδανε με την Χ3 για να μπορώ να φύγω αμέσως! Περιέγραψέ μας πολύ σύντομα - γιατί ξεκινάει η παράσταση σε λίγο - το feeling που σου άφησε κατεβαίνοντας με το που πάρκαρες.. Πολύ καλές εντυπώσεις , πολύ καλά κρατήματα στά κατεβάσματα λίγο αργή αλλά μετά...!!!
|
|
|
Post by Sakis911 on Aug 4, 2019 3:05:32 GMT 2
Φιλοδώρημα άφησες ή έκανες την πάπια.... Την 🦆 βέβαια!!
|
|
|
Post by Sakis911 on Aug 4, 2019 3:07:29 GMT 2
θα έπρεπε να έχεις και κάποιον με τη Χ1 σου από πίσω για να παρέχει υπηρεσίες ασφαλείας. Αφού λείπεις μάνα μου!!
|
|
|
Post by Sakis911 on Aug 4, 2019 3:10:59 GMT 2
Περιέγραψέ μας πολύ σύντομα - γιατί ξεκινάει η παράσταση σε λίγο - το feeling που σου άφησε κατεβαίνοντας με το που πάρκαρες.. Δεν ξέρω πως θα ένιωθε ο ιδιοκτήτης κατεβαίνοντας αλλά μπορώ να σου πω με σιγουριά τι θα έλεγα από μέσα μου εγώ και οι περισσότεροι τρίτοι βλέποντας το ψώνιο με τη μπεμβε να παίρνει και προνομιακή θέση επειδή πέταξε στο δρόμο 70-100 χιλιάρικα προκληση σε χαλεπούς καιρούς 😛😛 Με εξυπηρέτησε γιατί έφτασα νωρίς καί είχε χώρο σε σκιά κάτω από δέντρο και ακριβώς δίπλα στο δρόμο! Υπήρχαν ακόμα καλύτερα μοντέλα από την Χ3.
|
|