|
Post by bmwnewbie on Sept 26, 2023 21:53:00 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ! 650.
|
|
stavrosapo
Expert
Ιδιότητα: Κάτοχος
Μοντέλο: U11
Έκδοση Κινητήρα: 20i
Χρώμα: Cape York Green
Κίνηση: sDrive
Μετάδοση: DCT
Επίπεδο Εξοπλισμού: X-Line Advanced
Φώτα LED: NAI
Οθόνη: Πλήρως Ψηφιακό (U11)
Tuning/Remap: ΟΧΙ
|
Post by stavrosapo on Dec 5, 2023 13:20:10 GMT 2
Γειά σας και από εμένα τα λάστιχα που φοράει το δικό μου είναι τα vredestein.Τωρα αν είναι καλά δεν το γνωρίζω θα δείξει ο χρόνος..
|
|
|
Post by stratisk on Dec 6, 2023 18:51:31 GMT 2
Καλησπέρα, εμένα με 18", παραλαβή Νοέμβριος 2023 φοράει Nexen N'fera sport - δε μπορώ να πω ότι έχω διαβάσει και τα καλύτερα....
|
|
|
Post by thesaint on May 19, 2024 13:18:29 GMT 2
Λοιπόν αν και τα ελαστικά δεν έχουν φθορά μετά από 6 μήνες μάλλον θα τα "πετάξω". Αναφέρομαι στα Conti ecocontact 6 τα οποία είναι ας πουμε καλά σε στεγνό αλλά στο βρεγμένο είναι πραγματικά άθλια εως επικίνδυνα. Οι επιλογές δεν ειναι πολλές αλλά μάλλον σκέφτομαι να πάω σε Μichelin Primacy 4+. Βγαίνει στην ίδια διάσταση, ίδιο δείκτη φορτίου αλλά με δεικτη V (225/55 R18V 102 XL) Έχω αρκετή εμπειρία απο ελαστικά με αρκετές τετράδες από αυτά (Bridge r050a, s001, Pirelli Pzero, Pzero Nero, Pzero Rosso, Michelin PS4) και το Conti Eco ήταν ό,τι χειρότερο. Δυστυχως πολυ δυστυχως και εγω στην U11 sdrive 20i (8000χλμ) που ηρθε με conti eco 6 225/55/18 επιβεβαιωνω με λυπη οτι στις προηγουμενες βροχες στην Αθηνα κ σε πολυ χαμηλης ταχυτητας διαδρομη νοσοκομείο-σπιτι το aqua-planing συνεβει 2 φορες σε στροφες και με τρομαξε. Σε προηγουμενη οδηγηση σε εθνικη οδο με βροχη δεν ειχα καταλαβει κατι γιατι δεν ειχα βεβαια στροφες.. Τι μπορουν να με συμβουλεψουν οι ειδικοι της ομαδας: πρωιμη αλλαγη ελαστικων? διαφορετικη οδηγηση? Ηδη διαβασα οτι τα primacy4+, efficientgrip performance2, Turanza 1005 ειναι πολυ καλυτερα.. Tο Continental eco ειναι πολυ κακο ελαστικο, δυστηχως με αυτα παρελαβα και εγω . Στο βρεγμενο ειναι αθλια και το διαπιστωσα προχθες με την λιγη βροχη που εριξε Αθηνα. Οσοι εχετε στις 18αρες τα Hankook Evo S1 ειναι πολυ καλο λαστιχο μην το πειραξετε. Τα Bridgestone επισης μια χαρα. Εγω θα τα αλλαξω συντομα με τα Goodyeat F1 Asymetric 6 που πριν 6 μηνες αρχιζε να τα βγαζει σε αυτη την διασταση. Προσοχη και στον δεικτη φορτιου οταν αλλαζετε λαστιχα στην U11. Θελει 102 Υ XL.
|
|
steliostdm
Expert
Χρώμα: Cape York Green
Κάτοχος από: 03/2024
|
Post by steliostdm on May 19, 2024 16:41:44 GMT 2
Δυστυχως πολυ δυστυχως και εγω στην U11 sdrive 20i (8000χλμ) που ηρθε με conti eco 6 225/55/18 επιβεβαιωνω με λυπη οτι στις προηγουμενες βροχες στην Αθηνα κ σε πολυ χαμηλης ταχυτητας διαδρομη νοσοκομείο-σπιτι το aqua-planing συνεβει 2 φορες σε στροφες και με τρομαξε. Σε προηγουμενη οδηγηση σε εθνικη οδο με βροχη δεν ειχα καταλαβει κατι γιατι δεν ειχα βεβαια στροφες.. Τι μπορουν να με συμβουλεψουν οι ειδικοι της ομαδας: πρωιμη αλλαγη ελαστικων? διαφορετικη οδηγηση? Ηδη διαβασα οτι τα primacy4+, efficientgrip performance2, Turanza 1005 ειναι πολυ καλυτερα.. Tο Continental eco ειναι πολυ κακο ελαστικο, δυστηχως με αυτα παρελαβα και εγω . Στο βρεγμενο ειναι αθλια και το διαπιστωσα προχθες με την λιγη βροχη που εριξε Αθηνα. Οσοι εχετε στις 18αρες τα Hankook Evo S1 ειναι πολυ καλο λαστιχο μην το πειραξετε. Τα Bridgestone επισης μια χαρα. Εγω θα τα αλλαξω συντομα με τα Goodyeat F1 Asymetric 6 που πριν 6 μηνες αρχιζε να τα βγαζει σε αυτη την διασταση. Προσοχη και στον δεικτη φορτιου οταν αλλαζετε λαστιχα στην U11. Θελει 102 Υ XL. Εγώ πιστεύω και χαμηλότερος δείκτης φορτίου για την 20ι να βάλεις θα δουλέψουν μια χαρά και θα έχεις περισσότερους επιλογές ελαστικών. Πιστεύω η επιλογή αυτού του δείκτη φορτίου είναι για να καλείψει τα ηλεκτρικά που έχουν 500 κιλά περισσότερο βάρος. Τα 850κιλα επί τέσσερα 3400 σύνολο σε ένα αμάξι με μέγιστο βάρος φωτομενο 2120 κιλά νομίζω είναι υπερβολή.
|
|
|
Post by vassar on May 19, 2024 18:47:35 GMT 2
Εμένα ήρθε με Vredestein, χωρίς καν να τα έχω ξανά ακούσει σαν ελαστικά δεν περίμενα κάτι καλό, αντιθέτως τα ελαστικά στα πρώτα 6.000 χλμ που έχω κάνει ως τώρα μου έχουν αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις σε στεγνό οδόστρωμα αλλά και με λίγη βροχή. Πραγματικά δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο καλά, μένει να δω τη αντοχή έχουν στο χρόνο και πως συμπεριφέρονται σε πολύ νερό.
|
|
|
Post by thanos76 on May 20, 2024 13:16:17 GMT 2
Δυστυχως πολυ δυστυχως και εγω στην U11 sdrive 20i (8000χλμ) που ηρθε με conti eco 6 225/55/18 επιβεβαιωνω με λυπη οτι στις προηγουμενες βροχες στην Αθηνα κ σε πολυ χαμηλης ταχυτητας διαδρομη νοσοκομείο-σπιτι το aqua-planing συνεβει 2 φορες σε στροφες και με τρομαξε. Σε προηγουμενη οδηγηση σε εθνικη οδο με βροχη δεν ειχα καταλαβει κατι γιατι δεν ειχα βεβαια στροφες.. Τι μπορουν να με συμβουλεψουν οι ειδικοι της ομαδας: πρωιμη αλλαγη ελαστικων? διαφορετικη οδηγηση? Ηδη διαβασα οτι τα primacy4+, efficientgrip performance2, Turanza 1005 ειναι πολυ καλυτερα.. Tο Continental eco ειναι πολυ κακο ελαστικο, δυστηχως με αυτα παρελαβα και εγω . Στο βρεγμενο ειναι αθλια και το διαπιστωσα προχθες με την λιγη βροχη που εριξε Αθηνα. Οσοι εχετε στις 18αρες τα Hankook Evo S1 ειναι πολυ καλο λαστιχο μην το πειραξετε. Τα Bridgestone επισης μια χαρα. Εγω θα τα αλλαξω συντομα με τα Goodyeat F1 Asymetric 6 που πριν 6 μηνες αρχιζε να τα βγαζει σε αυτη την διασταση. Προσοχη και στον δεικτη φορτιου οταν αλλαζετε λαστιχα στην U11. Θελει 102 Υ XL. Μετά από 6000 χιλιόμετρα σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα τα hankook evo s1 υπέροχα. Σημειωτέον ότι έχω 19άρες ζάντες 245/45. Όταν έρθει η ώρα αλλαγής τα hankook θα είναι σίγουρα ψηλά στις επιλογές μου.
|
|
ig
Expert
Επίπεδο Εξοπλισμού: X-Line
Κάτοχος από: 2/23
|
Post by ig on Jun 2, 2024 0:29:33 GMT 2
Τελικά τα Continental εντελώς άθλια. Έχοντας κάνει 17000 ποτέ δεν αισθάνθηκα ασφαλής σε βρεγμένο ενώ σήμερα με τη ζεστη μου έσπασαν τα νεύρα από το τσιριγμα. Δεν γνωρίζω αν λέει κάτι το τελευταίο για την ποιότητα τους αλλά σκέφτομαι σοβαρά να τα αλλάξω προφορά και να ησυχάσω.
|
|
|
Post by thesaint on Jun 2, 2024 11:04:51 GMT 2
Ειναι πολυ κακο ελαστικο και με προβληματα κατασκευαστικα το continental. Ολα τα αλλα που φοραει απο το εργοστασιο το αυτοκινητο ειναι μια χαρα λαστιχα. Αλλαξα σε Michellin Primacy 4 + εγω. τα δυο απο τα 4 ειχαν προβλημα τα λαστιχα σε εμενα..αλαξα σε εγγυηση. Ατυχοι οσοι εχουν αυτο το λαστιχο σε πρωτη τοποθετηση. Ακομα και το nexen ειναι τιμιο.
|
|
dis
Enthousiast
Χρώμα: Black Sapphire
Member is Online
|
Post by dis on Jul 12, 2024 12:05:28 GMT 2
Καλησπέρα, τα Continental στα οποία αναφέρεστε είναι τα EcoContant 6 Q ;
|
|
|
Post by andreasg84 on Jul 13, 2024 11:55:16 GMT 2
Καλησπέρα, τα Continental στα οποία αναφέρεστε είναι τα EcoContant 6 Q ; ναι αυτά είναι… χάλια ελαστικά
|
|
fd31
Expert
Χρώμα: Black Sapphire
Επίπεδο Εξοπλισμού: X-Line
|
Post by fd31 on Jul 25, 2024 9:42:34 GMT 2
33.000 χλμ με Pirelli PZero σε 19” ζάντες και είμαι πολύ ικανοποιημένος
|
|
|
Post by mitsos on Sept 17, 2024 0:59:29 GMT 2
Καλησπέρα Στην ομάδα ευχαριστώ για την αποδοχή. Ονομάζομαι Δημήτρης είμαι και εγώ κάτοχος μίας X1 U11 18i Και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα το αυτοκίνητό μου έχει έρθει με τα continental eco contact 6 Τα οποία έχουν πάνω τους τωρα κάνει 9000km/h. Στα πρώτα 5000 km/h στα μπροστά ελαστικά Είχαν φύγει κομμάτια από τα ελαστικά Μίλησα με την continental Τουs έστειλα φωτογραφίες και μου τα αλλάξανε με δύο καινούργια Και με τα καινούργια αντιμετωπίζω τρομερό πρόβλημα με το που πιάσει βροχή στο δρόμο το αυτοκίνητο γίνεται απλά επικίνδυνο δεν έχω καθόλου τιμόνι έχουν τρομερή Υδρολίσθηση Επειδή σκέφτομαι να τα αντικαταστήσω έχω καταλήξει για τα bridgestone turanza 6 102Y XL με * οτι Συνιστά ο κατασκευαστής τα φοράει κανένας έχει κανένας άποψη για τα συγκεκριμένα ελαστικά;
|
|
|
Post by andreasg84 on Sept 17, 2024 7:27:59 GMT 2
Καλησπέρα Στην ομάδα ευχαριστώ για την αποδοχή. Ονομάζομαι Δημήτρης είμαι και εγώ κάτοχος μίας X1 U11 18i Και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα το αυτοκίνητό μου έχει έρθει με τα continental eco contact 6 Τα οποία έχουν πάνω τους τωρα κάνει 9000km/h. Στα πρώτα 5000 km/h στα μπροστά ελαστικά Είχαν φύγει κομμάτια από τα ελαστικά Μίλησα με την continental Τουs έστειλα φωτογραφίες και μου τα αλλάξανε με δύο καινούργια Και με τα καινούργια αντιμετωπίζω τρομερό πρόβλημα με το που πιάσει βροχή στο δρόμο το αυτοκίνητο γίνεται απλά επικίνδυνο δεν έχω καθόλου τιμόνι έχουν τρομερή Υδρολίσθηση Επειδή σκέφτομαι να τα αντικαταστήσω έχω καταλήξει για τα bridgestone turanza 6 102Y XL με * οτι Συνιστά ο κατασκευαστής τα φοράει κανένας έχει κανένας άποψη για τα συγκεκριμένα ελαστικά; για τα Pirelli που αναφέρονται παραπάνω έχω ακούσει καλά λόγια… και σε μένα με continental το παραδώσανε και στα 17k πάω για αλλαγή
|
|
|
Post by bmwnewbie on Sept 17, 2024 8:32:02 GMT 2
Εγώ έβαλα Michelin Primacy και βρηκα την υγειά μου. Απαράδεκτη επιλογή απο την εταιρία τα Conti Eco. Δεν είναι κακό ελαστικό, είναι επικίνδυνο και φόρτωσαν ουσιαστικά ένα κοστος 600 ευρώ στους πελάτες τους.
|
|