|
Post by mitsos on Sept 17, 2024 13:51:28 GMT 2
Ναι τα pirelli είναι τα Καλύτερα απλά δε βγάζει για τις 18’’ ζάντες. Με τα Michelin σταμάτησε το πρόβλημα της υδρολίσθησης;
|
|
minif60
Expert
Ιδιότητα: Κάτοχος
Μοντέλο: Άλλο BMW
Έκδοση Κινητήρα: 18i
Κίνηση: xDrive
Μετάδοση: Manual
Φώτα LED: NAI
Κάτοχος από: 11/2017
|
Post by minif60 on Sept 17, 2024 21:01:22 GMT 2
Καλησπέρα Στην ομάδα ευχαριστώ για την αποδοχή. Ονομάζομαι Δημήτρης είμαι και εγώ κάτοχος μίας X1 U11 18i Και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα το αυτοκίνητό μου έχει έρθει με τα continental eco contact 6 Τα οποία έχουν πάνω τους τωρα κάνει 9000km/h. Στα πρώτα 5000 km/h στα μπροστά ελαστικά Είχαν φύγει κομμάτια από τα ελαστικά Μίλησα με την continental Τουs έστειλα φωτογραφίες και μου τα αλλάξανε με δύο καινούργια Και με τα καινούργια αντιμετωπίζω τρομερό πρόβλημα με το που πιάσει βροχή στο δρόμο το αυτοκίνητο γίνεται απλά επικίνδυνο δεν έχω καθόλου τιμόνι έχουν τρομερή Υδρολίσθηση Επειδή σκέφτομαι να τα αντικαταστήσω έχω καταλήξει για τα bridgestone turanza 6 102Y XL με * οτι Συνιστά ο κατασκευαστής τα φοράει κανένας έχει κανένας άποψη για τα συγκεκριμένα ελαστικά; Καλησπέρα σου βάζω το παρακάτω post που είχα γράψει στην ενότητα bmwx1club.gr/thread/155/?page=36((Τώρα σε όλα φοράω brigestone turanza t0005 και στο mini τα turanza t6 και πριν τα t002 που φόραγε για 80000 χιλ ήταν αρκετά καλά ( all4 βέβαια). Στα καινούργια έπεσε ο θόρυβος και μαλακώσανε. Από κράτημα δεν ξέρω αν υπάρχει διαφορά γιατί πάντα τραίνο έμπαινε. Δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει να κυνηγάμε τα κορυφαία καθώς και σε μετρήσεις ειδικών οι διαφορές είναι αμελητέες και πιστεύω και οι ίδιοι οδηγοί στην επομένη μέτρηση θα έχουν άλλα αποτελέσματα (το βλέπεις και από διαφορετικές μετρήσεις άλλοι βγάζουν άλλα). Νομίζω ο θόρυβος και η κατανάλωση έχει περισσότερη ουσία σε καθημερινή οδήγηση καθώς και η αντοχή σε ένα λάστιχο. Τώρα αν θες να νιώθεις ότι φοράς το απόλυτο πας στα sport contact, αν θες να έχεις ένα λάστιχο να σε καλύπτει και για εκδρομές σε χιόνια χωρίς φόβο πας στα cross ειδάλλως σε μέση λύση bridgestone turanza 6, goodyear grip performance 2 είναι αρκετά καλές επιλογές.))
|
|
|
Post by mitsos on Sept 18, 2024 14:32:37 GMT 2
OK ευχαριστώ. Κάποιος που να έχει παραλάβει αυτοκίνητο με bridgestone turanza 6 Πρώτης τοποθετήσεις και να μας πει απόψεις;
|
|
|
Post by bmwnewbie on Sept 19, 2024 9:29:16 GMT 2
Ναι τα pirelli είναι τα Καλύτερα απλά δε βγάζει για τις 18’’ ζάντες. Με τα Michelin σταμάτησε το πρόβλημα της υδρολίσθησης; Ναι καμμία σχέση. Σίγουρα δεν ειναι Pilot Sport αλλά δεν έχουν επαφή με τα conti.
|
|
|
Post by mitsos on Sept 20, 2024 23:52:27 GMT 2
Μετά Από πολύ ψάξιμο κατέληξα στα έξης ελαστικά Είμαι ανάμεσα στο bridgestone turanza 6 και στο hankook ventus s1 evo3 Είναι τα μόνα τα οποία τα συνιστά ο κατασκευαστής και εχουν την Ένδειξη*. Οι μισοί λαστιχάδες μου λένε τα Hanκοοκ οι άλλοι μισοί τα bridgestone εσείς ποια μου Προτείνετε;
|
|
|
Post by thanos76 on Sept 21, 2024 9:35:09 GMT 2
Μετά Από πολύ ψάξιμο κατέληξα στα έξης ελαστικά Είμαι ανάμεσα στο bridgestone turanza 6 και στο hankook ventus s1 evo3 Είναι τα μόνα τα οποία τα συνιστά ο κατασκευαστής και εχουν την Ένδειξη*. Οι μισοί λαστιχάδες μου λένε τα Hanκοοκ οι άλλοι μισοί τα bridgestone εσείς ποια μου Προτείνετε; έχω τα hankook 1,5 χρόνο τώρα με 19άρες ζάντες. Απόλυτα ευχαριστημένος.
|
|
|
Post by nikos70 on Sept 21, 2024 10:27:27 GMT 2
Μετά Από πολύ ψάξιμο κατέληξα στα έξης ελαστικά Είμαι ανάμεσα στο bridgestone turanza 6 και στο hankook ventus s1 evo3 Είναι τα μόνα τα οποία τα συνιστά ο κατασκευαστής και εχουν την Ένδειξη*. Οι μισοί λαστιχάδες μου λένε τα Hanκοοκ οι άλλοι μισοί τα bridgestone εσείς ποια μου Προτείνετε; Τα Bridgestone turanza 6 βγαίνουν σε 225/55/18 102Y XL;
|
|
|
Post by mitsos on Sept 21, 2024 13:18:02 GMT 2
Ναι βγαίνουν σε 18´´ ζάντες απ το εργοστάσιο. Απλά στην Ελλάδα δεν έχουν έρθει πάρα πολλά αυτοκίνητα με bridgsestone.
|
|
|
Post by mitsos on Sept 21, 2024 13:20:42 GMT 2
Στο δικό μου έχει τα Bridgestone Turanza σε 18αρες ζάντες (sdrive 20i παραλαβή 22/04). Θα μπορούσατε παρακαλώ να μας πείτε Απόψεις από τα ελαστικά;
|
|
fd31
Expert
Ιδιότητα: Κάτοχος
Μοντέλο: U11
Έκδοση Κινητήρα: 20i
Χρώμα: Black Sapphire
Κίνηση: sDrive
Μετάδοση: DCT
Επίπεδο Εξοπλισμού: X-Line
Φώτα LED: NAI
Οθόνη: Πλήρως Ψηφιακό (U11)
Tuning/Remap: ΟΧΙ
|
Post by fd31 on Sept 23, 2024 12:33:40 GMT 2
Παρέλαβα με 19” Pirelli PZero PZ4.. Έχω βάλει ήδη 40Κ οπότε στα 50Κ θα τα αλλάξω.. Μάλλον θα βάλω SportContact 7 στα 790€ ή Falken Azenis στα 630€.. Έχω ακούσει τα καλύτερα και για τα 2..
|
|