anastasis93
Expert
Ιδιότητα: Κάτοχος
Μοντέλο: U11
Έκδοση Κινητήρα: 20i
Κίνηση: sDrive
Μετάδοση: DCT
Επίπεδο Εξοπλισμού: X-Line Advanced
Φώτα LED: NAI
Οθόνη: Πλήρως Ψηφιακό (U11)
|
Post by anastasis93 on Jan 15, 2023 17:08:03 GMT 2
Σημερα λοιπον διαπιστωσα πως εκτος απο το welcome sequence οπου τρεμοσβηνουν τα φωτα και δεν λειτουργει λογω του συναγερμου, δεν λειτουργει επισης το keyless access. Πιο συγκεκριμενα εβαλα το δακτυλο μου στην πορτα, ξεκλειδωσε το αμαξι, και οταν πηγα να ανοιξω την πορτα αρχισε να χτυπαει ο συναγερμος. η εγκατασταση του συναγερμου ειναι θεμα της bmw hellas η του Σφακιανακη; Το θεμα ειναι πως στην προκειμενη χανω δυο σημαντικες λειτουργίες του αυτοκινητου. 1) keyless access 2) welcome sequence. Θα παρω ενα τηλεφωνο τον Σφακιανακη αυριο.
|
|
|
Post by Stefanos on Jan 15, 2023 18:34:48 GMT 2
Σφακιανάκης αποκλειστικα. Σε πολλά αυτοκίνητα οι περισσότεροι συναγερμοί βγάζουν προβλήματα
|
|
librarian
Expert
Ιδιότητα: Υποψήφιος Κάτοχος
Χρώμα: Black Sapphire
Επίπεδο Εξοπλισμού: X-Line
Tuning/Remap: ΟΧΙ
|
Post by librarian on Jan 15, 2023 19:47:06 GMT 2
Παρεμπιπτόντως μιας και μιλάμε για συναγερμό, παρατήρησα πως βάζοντας το πακέτο innovation μπαίνει δωρεάν και ο εργοστασιακός συναγερμός. Δεν το αναγράφει στο πακέτο αλλά αν δείτε στον configurator το βάζει!
|
|
|
Post by giαnpanatha on Jan 16, 2023 7:35:58 GMT 2
Παρεμπιπτόντως μιας και μιλάμε για συναγερμό, παρατήρησα πως βάζοντας το πακέτο innovation μπαίνει δωρεάν και ο εργοστασιακός συναγερμός. Δεν το αναγράφει στο πακέτο αλλά αν δείτε στον configurator το βάζει! ισχυει εχω εγω το πακέτο innovation
|
|
anastasis93
Expert
|
Post by anastasis93 on Jan 16, 2023 20:13:58 GMT 2
Επικοινωνησα με σφακιανακη. Με ενημερωσαν πως το προβλημα με τον συναγερμο υπαρχει σε ολους οσοι παρελαβαν και θα λυθει μεσα σε διαστημα 30ημερων
|
|
|
Post by chrisk on Jan 16, 2023 23:03:48 GMT 2
Δλδ είναι κάτι ελαττωματικό στον συναγερμό που εγκαθιστούν και περιμένουν διορθωμένο ή άλλο μοντέλο;
|
|
anastasis93
Expert
|
Post by anastasis93 on Jan 16, 2023 23:20:01 GMT 2
Δλδ είναι κάτι ελαττωματικό στον συναγερμό που εγκαθιστούν και περιμένουν διορθωμένο ή άλλο μοντέλο; Δεν συνεργαζεται ο συναγερμος με το αυτοκινητο. Αλλα θα κανουν καποιο ειδος update οπου θα πρεπει να πάμε στον Σφακιανακη για να φτιαχτει ο συναγερμος
|
|
|
Post by John-X1 on Jan 16, 2023 23:25:48 GMT 2
Πραγματικα απορω για πιο λογο αφηνετε ηλιθιους να κανουν πειραματα με κινεζικους συναγερμους του 50ευρου στ' αυτοκινητα σας.
Θελετε συναγερμο ? Βαλτε αυτον που πρεπει.
Συναγερμος κατω απο 300-400 ευρω δεν ειναι συναγερμος.....
|
|
|
Post by tommy on Jan 18, 2023 23:49:51 GMT 2
Μα είναι δώρο. Χαχαχαχα Βάλτε και Κολώνια πατσουλί. Έχει δίκιο ο Γιάννης. Ζητήστε δώρο ορίτζιναλ ή ζητήστε έκπτωση. Δώρα του στυλ ξεπέτα δεν είναι δώρα. Να και η απόδειξη. Δε δουλεύει.
|
|
|
Post by Stefanos on Jan 19, 2023 8:50:42 GMT 2
Μα είναι δώρο. Χαχαχαχα Βάλτε και Κολώνια πατσουλί. Έχει δίκιο ο Γιάννης. Ζητήστε δώρο ορίτζιναλ ή ζητήστε έκπτωση. Δώρα του στυλ ξεπέτα δεν είναι δώρα. Να και η απόδειξη. Δε δουλεύει. Απλά ο original μπαινει κατά την παραγγελία και τρώει επιπλεόν τέλος ταξινόμησης. Ουσιαστικά θα πρέπει να τον βάζεις στην παραγγελία και να σου κάνουν ισόποση έκπτωση... Γενικά πάντως οι aftermarket συναγερμοί ειδικά τα δωρα των εμποριών ειναι μαπα το καρπουζι και κατά την τοποθετηση γινονται διαφορες αβαρίες! Μετά από πολλά περιστατικά, από εμπορο μόνο εκπτωση κασερι θα ζηταγα... αντε καποιο γνησιο αξεσουαρ αν και αυτά τα βρισκεις φθηνότερα από Γερμανία και στο Internet. Οτι χέρι βαζουν στο αμαξι πρόβλημα είναι!
|
|
iopa
Expert
Ιδιότητα: Υποψήφιος Κάτοχος
Έκδοση Κινητήρα: 23i
Κίνηση: xDrive
Επίπεδο Εξοπλισμού: M-Pack
Κάτοχος από: Σε αναμονη
|
Post by iopa on Jan 19, 2023 9:17:31 GMT 2
Μαλλον επειδη εχει ζητηση και αναμονη το μοντελο ισως να "την εχουν δει" οι αντιπροσωποι.Στον Σπανο μου ειπαν οτι το μονο δωρο που μπορουν να μου κανουν ειναι αντιηλιακες μεμβρανες για τα τζαμια που εξω τις βαζεις με 120 ευρω. Γενικα τα πραγματα εχουν αλλαξει προς το χειροτερο και το ακριβοτερο.
|
|
|
Post by Stefanos on Jan 19, 2023 10:25:26 GMT 2
Μαλλον επειδη εχει ζητηση και αναμονη το μοντελο ισως να "την εχουν δει" οι αντιπροσωποι.Στον Σπανο μου ειπαν οτι το μονο δωρο που μπορουν να μου κανουν ειναι αντιηλιακες μεμβρανες για τα τζαμια που εξω τις βαζεις με 120 ευρω. Γενικα τα πραγματα εχουν αλλαξει προς το χειροτερο και το ακριβοτερο. Εχουν μειωθεί τα περιθώρια κέρδους. Αν δείτε τιμές σε leasing της U11 θα δείτε ότι εχουν εξανεμιστεί μέχρι και οι σχετικες εκπτώσεις.
|
|
|
Post by andreasg84 on Jan 29, 2023 22:08:51 GMT 2
Ξέρεις κανένας τι συστήματα προστασίας έχει η U11? Κάτι μου είπαν ότι ο κωδικός αλλάζει ανα μερικά λεπτά όποτε και να σου τον κλέψουν δεν θα μπορέσουν να απομακρυνθούν καθώς θα αλλάξει σύντομα… ισχύει;
|
|
|
Post by andreasg84 on Feb 4, 2023 16:01:03 GMT 2
Ξέρεις κανένας τι συστήματα προστασίας έχει η U11? Κάτι μου είπαν ότι ο κωδικός αλλάζει ανα μερικά λεπτά όποτε και να σου τον κλέψουν δεν θα μπορέσουν να απομακρυνθούν καθώς θα αλλάξει σύντομα… ισχύει; Έχει ακούσει κανένας για αυτό το θέμα;;;
|
|
ig
Expert
Επίπεδο Εξοπλισμού: X-Line
Κάτοχος από: 2/23
|
Post by ig on Feb 5, 2023 23:58:26 GMT 2
Γνωρίζει κανείς για κάποιο αξιόπιστο σύστημα συναγερμού; Παραλαμβάνω μάλλον σε καμιά βδομάδα και θα ήθελα να εγκαταστήσω άμεσα μετά την παραλαβή. Κάτι έχω ακούσει για ρώσικους, έχει κάποιος γνώση; Ιδανικά δεν θα ήθελα έξτρα χειριστήριο για ευκολία.
|
|