|
Post by X1 on Feb 22, 2023 23:55:09 GMT 2
Εγώ έχω να προτείνω ένα εξαιρετικό επίσημο εγκαταστάτη, με μεράκι στη δουλειά του, φιλικό και επαγγελματία. Θα ρωτήσω για τυχόν ειδική προσφορά για το club και θα επανέλθω. Λοιπόν, πριν βάλω τον συναγερμό μίλησα με την αντιπροσωπεία, πήγα από ακόμα ένα επίσημο εγκαταστάτη αλλά τελικά κατέληξα εδώ: Incarstudio- ICS (https://www.facebook.com/people/Incarstudio-ICS/100065218290329/ ) επίσης επίσημος εγκαταστάτης της Invetec. Είχε άριστες κριτικές στο google και τελικά αποδείχτηκε σωστή η απόφαση μου. Μιλάτε με τον Χρήστο, του λέτε ότι είστε από το BMW Χ1 Greek Club για την προσφορά και σας εξηγεί ότι χρειάζεστε Η προσφορά για την ομάδα μας είναι: Pandora Smart v3, κάρτα sim με ετήσιο πακέτο, ραντάρ ογκομέτρησης καμπίνας, μπαταρία εφεδρική και block OBD τελική τιμή στα 780 ευρώ.
|
|
|
Post by Stefanos on Feb 23, 2023 0:11:41 GMT 2
Σε ευχαριστούμε πολύ !! Να είσαι καλά !
|
|
fd31
Expert
Ιδιότητα: Κάτοχος
Μοντέλο: U11
Έκδοση Κινητήρα: 20i
Χρώμα: Black Sapphire
Κίνηση: sDrive
Μετάδοση: DCT
Επίπεδο Εξοπλισμού: X-Line
Φώτα LED: NAI
Οθόνη: Πλήρως Ψηφιακό (U11)
Tuning/Remap: ΟΧΙ
|
Post by fd31 on May 12, 2023 11:07:52 GMT 2
Καλημέρα! Πρόκειται να παραλάβω σε λίγες μέρες.. Σφακιανάκης Μαρούσι.. Μου είχαν προτείνει για δώρο συναγερμό και φιμέ τζάμια.. Τελικά θα πάρω δώρο φιμέ και λαστιχένια πατάκια.. Ο λόγος είναι ότι ο συναγερμός που βάζουν είναι μάρκας MED και δεν συνεργάζεται προς το παρόν με παραγγελίες που έχουν το Comfort Access/ Keyless Entry οπότε μετά θα έχεις ή το ένα ή το άλλο.. Αν θες να συνεργάζονται πρέπε να βάλεις τον εργοστασιακό (πράγμα που δεν γνώριζα και απ ότι κατάλαβα ούτε ο πολιτής).. Οπότε εν τέλη αν στο βάλουν στο μάτι ή αν μπορούν να σπάσουν το immobilizer ο συναγερμός δεν θα τους αποτρέψει.. Θα είναι ευκολάκι.. Άρα καλύτερα να μην μπει χέρι σε καινούργιο αμάξι για μένα πάντα.. και το βλέπω αργότερα για το θέμα αυτό..
|
|
|
Post by Stefanos on May 12, 2023 13:15:48 GMT 2
Ναι εξ όσων μαθαίνω ο med δεν παίζει ακόμα. Και γενικά να ξέρετε τα αμάξια με keyless entry είναι πάντα πιο δύσκολα. Έχω περίπτωση αμαξιού άλλης μαρκας που υποτίθεται βάζει η αντιπροσωπία ελεγμένο συναγερμό αλλά κάποιες φορές ανοίγεις με το keyless και βαράει ο συναγερμός.
|
|
spet
Expert
Χρώμα: Space Silver
Κάτοχος από: 15/6/2023
|
Post by spet on May 12, 2023 15:01:47 GMT 2
Ναι εξ όσων μαθαίνω ο med δεν παίζει ακόμα. Και γενικά να ξέρετε τα αμάξια με keyless entry είναι πάντα πιο δύσκολα. Έχω περίπτωση αμαξιού άλλης μαρκας που υποτίθεται βάζει η αντιπροσωπία ελεγμένο συναγερμό αλλά κάποιες φορές ανοίγεις με το keyless και βαράει ο συναγερμός. Το έχω ερώτηση, γιατί δε βάζετε τον εργοστασιακό συναγερμό και πάτε σε aftermarket?
|
|
|
Post by Stefanos on May 12, 2023 15:09:09 GMT 2
Ναι εξ όσων μαθαίνω ο med δεν παίζει ακόμα. Και γενικά να ξέρετε τα αμάξια με keyless entry είναι πάντα πιο δύσκολα. Έχω περίπτωση αμαξιού άλλης μαρκας που υποτίθεται βάζει η αντιπροσωπία ελεγμένο συναγερμό αλλά κάποιες φορές ανοίγεις με το keyless και βαράει ο συναγερμός. Το έχω ερώτηση, γιατί δε βάζετε τον εργοστασιακό συναγερμό και πάτε σε aftermarket? Μόνο αν έμπαινε κάποιος Pandora δεν θα έβαζα τον εργοστασιακό. Οτιδήποτε άλλο οντως δεν αξίζει
|
|
fd31
Expert
Χρώμα: Black Sapphire
|
Post by fd31 on May 12, 2023 17:20:41 GMT 2
Άμα το ήξερα ότι δεν συνεργάζεται αυτός της αντιπροσωπείας θα έβαζα τον εργοστασιακό εννοείται.. Αλλά ούτε ο πολιτής το γνώριζε (η αλήθεια είναι οι συνδυασμοί εξοπλισμού με αυτά τα αυτοκίνητα είναι άπειροι) με βεβαιότητα οπότε το λέω για τους επόμενους…
|
|
|
Post by paylosx1 on May 13, 2023 20:15:08 GMT 2
Από ότι καταλαβαίνω καλύτερα να προτιμηθεί κάποιος Pandora από τον εργοστασιακό; Ένας Pandora light V3 θα ήταν αρκετός για ασφάλεια και θα συνεργάζεται με το κλειδί;
|
|
ig
Expert
Κάτοχος από: 2/23
|
Post by ig on May 13, 2023 21:12:46 GMT 2
Έβαλα Pandora. Δεν θυμάμαι μοντέλο, τον δεύτερο πιο ακριβό. Συνεργάζεται μια χαρά και λειτουργεί και το easy access. Κάποιες φορές μπερδεύεται αυτό ή εγώ και χτυπάει ο συναγερμός χώρος να το θέλω. Κουβαλάω ταυτόχρονα και το κινητό που έχει περασμένο και το κλειδί του αυτοκινήτου και κάτι μάλλον κάνω λάθος. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα το χρόνο να ασχοληθώ περισσότερο
|
|
|
Post by nikolas83 on May 25, 2023 20:28:15 GMT 2
Υπάρχει κάποιος που να έχει βάλει Pandora με το έξτρα διζωνικό ογκομετρικό (VS-22d) και να έχει φιμέ?
Ρωτάω γιατί σε όσα καταστήματα έχω ρωτήσει λένε πως δεν θα λειτουργεί το ογκομετρικό καθόλου (και ειδικά λόγω Lummar που έχουν αρκετά μέταλλο μέσα).
|
|
|
Post by Stefanos on May 25, 2023 21:17:14 GMT 2
Γενικά το keyless access είναι δύσκολη άσκηση για καθε αυτοκίνητο και συναγερμό. Συχνα μπερδεύονται και ξεκλειδώνει μεν το αμάξι αλλά χωρίς να βγει ο συναγερμός με αποτέλεσμα μα ανοίγεις και να βαράει.
|
|
|
Post by Stefanos on May 25, 2023 21:19:00 GMT 2
Συναγερμό MED.. δεν είναι συμβατός με Keyless Entry κλπ Για το Σφακιανάκη πρέπει να λες μάλλον, γιατί αν κατάλαβα καλά στο Σπανο πρέπει να βάζουν κάποιο της Pandora Κάνουν δωρο Pandora που ο φθηνότερος έχει 400 με τοποθέτηση ; Εκτός αν εννοείς ότι βάζουν με χρέωση πράγμα λογικό γιατί η Pandora έχει βγάλει λογισμικό για τη u11.
|
|
|
Post by paylosx1 on May 25, 2023 21:45:34 GMT 2
Για το Σφακιανάκη πρέπει να λες μάλλον, γιατί αν κατάλαβα καλά στο Σπανο πρέπει να βάζουν κάποιο της Pandora Κάνουν δωρο Pandora που ο φθηνότερος έχει 400 με τοποθέτηση ; Εκτός αν εννοείς ότι βάζουν με χρέωση πράγμα λογικό γιατί η Pandora έχει βγάλει λογισμικό για τη u11. Τώρα αυτό δεν μου είναι ξεκάθαρο αλλά για δώρο κατάλαβα, το ότι έχει βγάλει λογισμικό η pandora για το u11 δεν το ήξερα, επομένως να φανταστώ ότι συνεργάζεται και σωστά με τα συστήματα comfort access της X1. Έχει η pandora κάπου αναφορά σχετικά με το λογισμικό που αναφέρεις;
|
|
|
Post by Stefanos on May 25, 2023 22:03:36 GMT 2
Έχω δει τοποθετήσεις που διαφημίζουν εγκαταστατες και τηλεφωνοντας μου είπαν ότι βγήκε. Μιλα με την invertec για λεπτομέρειες.
|
|
ig
Expert
Κάτοχος από: 2/23
|
Post by ig on May 26, 2023 16:47:07 GMT 2
Έχω δει τοποθετήσεις που διαφημίζουν εγκαταστατες και τηλεφωνοντας μου είπαν ότι βγήκε. Μιλα με την invertec για λεπτομέρειες. Η διαφήμιση που βγαίνει στο Facebook είναι από το αυτοκίνητο μου που ήταν το πρώτο x1 στο οποίο τοποθετήθηκε pandora. Την έκανα στον Μαυροφρύδη στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Καθυστέρησε κάποιες ωρες στην παραλαβή γιατί μιλούσαν όπως μου είπαν με τους Ρώσους για να ρυθμίσουν και το μπλοκάρισμα του κινητήρα. Μέχρι τώρα φαίνεται ότι λειτουργεί καλά εκτός από κάποιες φορές που ανοίγει το comfort access χωρίς να αφοπλίζει ο συναγερμός και αρχίζει να χτυπάει. Δεν το έψαξα καθόλου γιατί μένω και κάπως μακρυά από τον Μαυροφρυδη.
|
|