|
Post by nikos70 on Mar 19, 2023 13:26:13 GMT 2
Καλημέρα, δοκίμασε κανείς να συνδέσει USB Stick για αναπαραγωγή μουσικής και να λειτουργήσει;
|
|
|
Post by giαnpanatha on Mar 20, 2023 13:04:49 GMT 2
στρα 4-5 που δοκιμασα ενα μονο μου αναγνωρισε
|
|
|
Post by thanos76 on Mar 20, 2023 13:33:50 GMT 2
στρα 4-5 που δοκιμασα ενα μονο μου αναγνωρισε [ Τι μάρκα στικάκι σου αναγνώρισε; Απλώς για να ξέρω τι θα παραγγείλω ..
|
|
|
Post by nikos70 on Mar 20, 2023 16:24:19 GMT 2
στρα 4-5 που δοκιμασα ενα μονο μου αναγνωρισε [ Τι μάρκα στικάκι σου αναγνώρισε; Απλώς για να ξέρω τι θα παραγγείλω .. Αναγνωρίζει στικάκια μέχρι 64GB και αυτά που δοκίμασα και λειτούργησαν ήταν VERBATIM & INTENSO
|
|
|
Post by thanos76 on Mar 20, 2023 17:15:45 GMT 2
[ Τι μάρκα στικάκι σου αναγνώρισε; Απλώς για να ξέρω τι θα παραγγείλω .. Αναγνωρίζει στικάκια μέχρι 64GB και αυτά που δοκίμασα και λειτούργησαν ήταν VERBATIM & INTENSO Οκ. Ευχαριστώ.
|
|
|
Post by jimdem on Mar 21, 2023 20:45:36 GMT 2
Ξέρετε αν έχει και άλλες θύρες η U11 εκτός απο τις 2 μπροστά και 2 πίσω; Πχ μέσα στο ντουλαπάκι; Είχα μια A class για κανα 2 χρόνια και είχε θύρα μέσα στο υποβραχιόνιο, πολύ βολικό να μη φαίνεται μόνιμα οτι εξέχει κάτι.
|
|
|
Post by giαnpanatha on Mar 22, 2023 19:03:09 GMT 2
στρα 4-5 που δοκιμασα ενα μονο μου αναγνωρισε [ Τι μάρκα στικάκι σου αναγνώρισε; Απλώς για να ξέρω τι θα παραγγείλω .. adata 64gb
|
|
|
Post by giαnpanatha on Mar 22, 2023 19:05:39 GMT 2
Ξέρετε αν έχει και άλλες θύρες η U11 εκτός απο τις 2 μπροστά και 2 πίσω; Πχ μέσα στο ντουλαπάκι; Είχα μια A class για κανα 2 χρόνια και είχε θύρα μέσα στο υποβραχιόνιο, πολύ βολικό να μη φαίνεται μόνιμα οτι εξέχει κάτι. αυτες ειναι, πολλες και οχι τοσο......εξυπνες
|
|
|
Post by X1 on Apr 22, 2023 8:24:32 GMT 2
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά !
Δοκίμασα το Sandisk Ultra Dual Drive Go 64GB USB Stick και δουλεύει κανονικά για τα recordings. Το καλό είναι ότι είναι και type C για το αυτοκίνητο ή Android κινητό αλλά και type A για PC Πολύ πρακτικό και μικρό σε μέγεθος
|
|
ig
Expert
Ιδιότητα: Κάτοχος
Μοντέλο: U11
Έκδοση Κινητήρα: 20i
Κίνηση: sDrive
Μετάδοση: DCT
Επίπεδο Εξοπλισμού: X-Line
Φώτα LED: NAI
Οθόνη: Πλήρως Ψηφιακό (U11)
Tuning/Remap: ΟΧΙ
Κάτοχος από: 2/23
|
Post by ig on Jun 2, 2023 9:27:50 GMT 2
Καλημέρα σε όλους. Μετά την τελευταία αναβάθμιση μου βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει το bluetooth λόγω παλιάς έκδοσης. Δεν λειτουργεί το navigation μέσω Carplay ενώ το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά. Θα περάσω από την αντιπροσωπεία κάποια στιγμή αλλά μήπως έχει δει κανείς κάτι αντίστοιχο;
|
|
|
Post by Stefanos on Jun 2, 2023 12:13:28 GMT 2
Καλημέρα σε όλους. Μετά την τελευταία αναβάθμιση μου βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει το bluetooth λόγω παλιάς έκδοσης. Δεν λειτουργεί το navigation μέσω Carplay ενώ το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά. Θα περάσω από την αντιπροσωπεία κάποια στιγμή αλλά μήπως έχει δει κανείς κάτι αντίστοιχο; Διέγραψε τις συνδέσεις από αμάξι και κινητό και προσπάθησε ξανά.
|
|
spet
Expert
Χρώμα: Space Silver
Κάτοχος από: 15/6/2023
|
Post by spet on Jun 2, 2023 15:24:39 GMT 2
Καλησπέρα, είσαστε σίγουροι οτι παίρνει στικάκια μέχρι 64GB? έχει δοκιμάσει κάποιος με μεγαλύτερη χωρητικότητα και δε λειτούργησε?
|
|
ig
Expert
Κάτοχος από: 2/23
|
Post by ig on Jun 2, 2023 18:04:16 GMT 2
Καλημέρα σε όλους. Μετά την τελευταία αναβάθμιση μου βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει το bluetooth λόγω παλιάς έκδοσης. Δεν λειτουργεί το navigation μέσω Carplay ενώ το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά. Θα περάσω από την αντιπροσωπεία κάποια στιγμή αλλά μήπως έχει δει κανείς κάτι αντίστοιχο; Διέγραψε τις συνδέσεις από αμάξι και κινητό και προσπάθησε ξανά. Αυτό μου βγάζει. Θα κάνω αυτό που είπες και θα δω. Ευχαριστώ.
|
|
|
Post by nikos70 on Jun 2, 2023 20:14:47 GMT 2
Καλησπέρα, είσαστε σίγουροι οτι παίρνει στικάκια μέχρι 64GB? έχει δοκιμάσει κάποιος με μεγαλύτερη χωρητικότητα και δε λειτούργησε? Δοκίμασα με 128 GB και δεν έπαιζε. Έχω γράψει και παλιότερα για το θέμα
|
|
|
Post by nikos70 on Jun 2, 2023 20:25:17 GMT 2
Καλησπέρα, είσαστε σίγουροι οτι παίρνει στικάκια μέχρι 64GB? έχει δοκιμάσει κάποιος με μεγαλύτερη χωρητικότητα και δε λειτούργησε? Δοκίμασα με 128 GB και δεν έπαιζε. Έχω γράψει και παλιότερα για το θέμα Αν θέλεις δες και το παρακάτω
|
|