|
Post by andreasg84 on Jun 3, 2023 7:48:21 GMT 2
Διέγραψε τις συνδέσεις από αμάξι και κινητό και προσπάθησε ξανά. Αυτό μου βγάζει. Θα κάνω αυτό που είπες και θα δω. Ευχαριστώ. Αυτο μου έβγαλε και μένα… διέγραψα το τηλέφωνο και το σύνδεσα εκ νέου αλλά και πάλι τίποτα… πήρα τηλ την αντιπροσωπεία και έκλεισα ραντεβού (πρώτο διαθέσιμο σε 10 μέρες) και θα περασω απο εκει… λογικά κάποιο κόλλημα του λογισμικού θα είναι που θα το δούνε και θα το διορθώσουν αφού κάνουν το διαγνωστικό έλεγχο
|
|
fd31
Expert
Ιδιότητα: Κάτοχος
Μοντέλο: U11
Έκδοση Κινητήρα: 20i
Χρώμα: Black Sapphire
Κίνηση: sDrive
Μετάδοση: DCT
Επίπεδο Εξοπλισμού: X-Line
Φώτα LED: NAI
Οθόνη: Πλήρως Ψηφιακό (U11)
Tuning/Remap: ΟΧΙ
|
Post by fd31 on Jul 24, 2023 22:55:42 GMT 2
Μου το έχει κάνει και εμένα! Με μία εκ νέου ζευγοποίηση λειτουργεί κανονικά!
|
|
giannis2017
Expert
Ιδιότητα: Κάτοχος
Μοντέλο: U11
Έκδοση Κινητήρα: 20i
Χρώμα: Mineral White
Κίνηση: sDrive
Μετάδοση: DCT
Επίπεδο Εξοπλισμού: X-Line Advanced
Φώτα LED: NAI
Οθόνη: Πλήρως Ψηφιακό (U11)
|
Post by giannis2017 on Dec 10, 2023 21:34:47 GMT 2
Καλησπέρα παιδιά!!! Έχω ένα πρόβλημα με το στικάκι (usb Kingston) που χρησιμοποιώ για να ακούω μουσική, στο x1 u11. Το στικάκι είναι χωρισμένο σε φακέλλους με διάφορα τραγούδια. Όταν το συνδέσω στο αυτοκίνητο δεν το "διαβάζει" αυτόματα, αλλά πρέπει να διαλέξω έναν φάκελλο. Μόλις τον διαλέξω πρέπει να διαλέξω και το τραγούδι και μετά αρχίζει να παίζει όλα τα τραγούδια του φακέλλου. Μόλις φτάσει στο τελευταίο τραγούδι του φακέλλου και το παίξει κι αυτό πάει πάλι από την αρχή του φακέλλου και παίζει ξανά όλα τα τραγούδια του φακέλλου και δεν προχωράει στον επόμενο φάκελλο. Ξέρει κανένας φίλος να μου πει τι μπορώ να κάνω ώστε να παίζει τα τραγούδια όλων των φακέλλων και να μη χρειάζεται να τους αλλάζω εγώ;
|
|