|
Post by tsampikos on Dec 30, 2023 15:13:29 GMT 2
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις… η ερώτηση όμως είναι τι διαφορά έχει το S στο σασμάν με το sport mode από τα προφίλ και αν αυτά συνδυάζονται με διαφορετικό αποτέλεσμα Με το προγραμμα sport mode αλλαζει η χαρτογραφηση του κινητηρα και η αισθηση του τιμονιου στο δικο μου. Οσο αφορα την αναρτηση υπαρχουν διαφορετικες αποψεις με το τι ακριβως συμβαινει, απο εμπειρια θα πω οτι συγχωρει καπως λιγοτερο στο sport mode. Αν δεν αλλαξεις το προγραμμα οδηγησης και απλα αλλαξεις το S στο κιβωτιο, ο κινητηρας συμπεριφερεται το ιδιο στο πως παραδιδει την ισχυ του και την ροπη του και το κιβωτιο επιλεγει την πιο σωστη σχεση με βαση την καμπυλη ισχυς του κινητηρα και οχι με κριτηριο την εξοικονομιση καυσιμου. Οτι λεω το βασιζω απλα στην δικη μου εμπειρια. Προσωπικα το εχω στο personal και μες την πολη στο D, μολις βγω επαρχιακο το γυριζω στο S. Sport mode σπανια αν και παρατηρω οτι ακουγεται πολυ πιο ωραια απ´εξω ο κινητηρας και το wastegate μολις σηκωσεις το ποδι απ το γκαζι.
|
|
fd31
Expert
Ιδιότητα: Κάτοχος
Μοντέλο: U11
Έκδοση Κινητήρα: 20i
Χρώμα: Black Sapphire
Κίνηση: sDrive
Μετάδοση: DCT
Επίπεδο Εξοπλισμού: X-Line
Φώτα LED: NAI
Οθόνη: Πλήρως Ψηφιακό (U11)
Tuning/Remap: ΟΧΙ
|
Post by fd31 on Jan 13, 2024 21:58:28 GMT 2
Έχει δοκιμάσει κανείς την υποστήριξη εκκίνησης σε λάσπη/χιόνι; Αναφέρομαι στις προσθιοκίνητες εκδόσεις.. Έτυχε σε κανέναν να οδηγήσει σε χιόνι ή λάσπη..; Γενικά πιστεύω με 19άρες ζάντες κ πλάτος 245 δεν έχουμε κ πολλές ελπίδες για πρόσφυση υπό αυτές τις συνθήκες αλλά οκ
|
|
|
Post by chrisk on Jan 13, 2024 22:54:42 GMT 2
Εγώ δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά στο sport σε βρεγμένο ακόμα και σε στεγνό οδόστρωμα, σπινιάρει εύκολα εάν πατήσεις λίγο περισσότερο το γκάζι. (19’ ζάντα)
|
|