|
Post by Stefanos on May 30, 2023 22:37:22 GMT 2
Παρέλαβα σήμερα απο ΒΕΛΜΑΡ. Έχω εντυπωσιαστεί με την ποιότητα κατασκευής και με την τεχνολογία που έχει το αυτοκίνητο. σαφής οδηγική συμπεριφορά, πολύ γκάζι απο χαμηλα. Ολα είναι διαστημικά ομολογουμένως. ευκολος ο κλιματισμος παρα το touch. Εχω μελέτη σήμερα με το manual, απο μασάζ μέχρι ότι μπορείς να φανταστεις. Ελαστικά continental. Μόνο λίγο σφιχτη αναρτηση μου φαίνεται, εβαλα Μ προσαρμοζομενη, δεν εχω δοκιμασει σπορτ ακομη, και λίγο πρόβλημα να μπω στο παρκιγκ, φρεναρει αποτομα στην οπισθεν μονο του και σταματαει. Θα κανω αναλυτικο σε μερικές μερες. Καλοταξιδο ! Το θέμα με το απότομο φρενάρισμα στην όπισθεν απενεργοποιείται. Ψάξε στο μενού.
|
|
|
Post by thanos76 on May 31, 2023 9:14:57 GMT 2
Παρέλαβα σήμερα απο ΒΕΛΜΑΡ. Έχω εντυπωσιαστεί με την ποιότητα κατασκευής και με την τεχνολογία που έχει το αυτοκίνητο. σαφής οδηγική συμπεριφορά, πολύ γκάζι απο χαμηλα. Ολα είναι διαστημικά ομολογουμένως. ευκολος ο κλιματισμος παρα το touch. Εχω μελέτη σήμερα με το manual, απο μασάζ μέχρι ότι μπορείς να φανταστεις. Ελαστικά continental. Μόνο λίγο σφιχτη αναρτηση μου φαίνεται, εβαλα Μ προσαρμοζομενη, δεν εχω δοκιμασει σπορτ ακομη, και λίγο πρόβλημα να μπω στο παρκιγκ, φρεναρει αποτομα στην οπισθεν μονο του και σταματαει. Θα κανω αναλυτικο σε μερικές μερες. Καλοτάξιδο!!! Ωχ, αυτό με την όπισθεν στο πάρκινγκ παίζει να το αντιμετωπίσω κι εγώ. Γράψε όταν μπορέσεις τι έκανες τελικά. Άλλαξες κάποια ρύθμιση κλπ.
|
|
|
Post by Stefanos on May 31, 2023 9:30:04 GMT 2
Παρέλαβα σήμερα απο ΒΕΛΜΑΡ. Έχω εντυπωσιαστεί με την ποιότητα κατασκευής και με την τεχνολογία που έχει το αυτοκίνητο. σαφής οδηγική συμπεριφορά, πολύ γκάζι απο χαμηλα. Ολα είναι διαστημικά ομολογουμένως. ευκολος ο κλιματισμος παρα το touch. Εχω μελέτη σήμερα με το manual, απο μασάζ μέχρι ότι μπορείς να φανταστεις. Ελαστικά continental. Μόνο λίγο σφιχτη αναρτηση μου φαίνεται, εβαλα Μ προσαρμοζομενη, δεν εχω δοκιμασει σπορτ ακομη, και λίγο πρόβλημα να μπω στο παρκιγκ, φρεναρει αποτομα στην οπισθεν μονο του και σταματαει. Θα κανω αναλυτικο σε μερικές μερες. Καλοτάξιδο!!! Ωχ, αυτό με την όπισθεν στο πάρκινγκ παίζει να το αντιμετωπίσω κι εγώ. Γράψε όταν μπορέσεις τι έκανες τελικά. Άλλαξες κάποια ρύθμιση κλπ. Ολοι θα το αντιμετωπίσετε και θα σας ταλαιπωρήσει σε μερη που ενω γνωριζετε το χωρο, το αμαξι θα σας σταματάει! Καλο που υπάρχει γιατι θα γλυτωσει από αβαριες ειδικά σε άγνωστα παρκινγ ή με παρκαδόρους (μου έχει συμβεί και αν υπήρχε δεν θα είχε γίνει η ζημιά) Απενεργοποιείται μεσα από το μενου ευκολα!
|
|
alexk
Expert
Μοντέλο: U11
Έκδοση Κινητήρα: 20i
Κίνηση: sDrive
Επίπεδο Εξοπλισμού: X-Line Advanced
|
Post by alexk on May 31, 2023 12:37:58 GMT 2
Στην αρχη κολάς νομιζεις οτι το καρφωσες. Εγω μπαινω σε παρκινγκ με την οπισθεν ειναι λίγο στενα αλλα χωραει με αερα 40 ποντους απο δεξια και 2 μετρα απο αριστερα και πισω πρεπει να φτασω στους 25 ποντους. Ομως κανω μια αποσταση 15 μετρα σε κηπο με φραχτη απο φυτα. Εκει μια φορα με σταματησε σαν να πιανει το abs. δεν το καταλαβα οτι ηταν αυτοματο λεω κατι λαθος εκανα, σβηνω ξανααναβω και μπαινω στο παρκινγκ αλλα οταν εφτασε στυς 30 ποντους μουλαρωσε δεν πηγαινε αλλο οτι κι αν εκανα. ευτυχως χωρεσα. Θελει μια εκπαιδευση να το μαθω.
|
|