|
Post by director on Aug 20, 2023 21:28:26 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους. Αρχίζει κ γίνεται αρκετά εκνευριστικό η αποσύνδεση του bluetooth κ του car play σε U11. Επαναλαμβάνεται αρκετά συχνά. Υπάρχει λύση πέρα από το hard reset κ την καλή τύχη ώστε να επανέλθει;
|
|
|
Post by andreasg84 on Aug 20, 2023 22:00:43 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους. Αρχίζει κ γίνεται αρκετά εκνευριστικό η αποσύνδεση του bluetooth κ του car play σε U11. Επαναλαμβάνεται αρκετά συχνά. Υπάρχει λύση πέρα από το hard reset κ την καλή τύχη ώστε να επανέλθει; ραντεβου σε αντιπροσωπεία για επαναπρογραμματισμό
|
|
|
Post by tsampikos on Aug 20, 2023 23:05:53 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους. Αρχίζει κ γίνεται αρκετά εκνευριστικό η αποσύνδεση του bluetooth κ του car play σε U11. Επαναλαμβάνεται αρκετά συχνά. Υπάρχει λύση πέρα από το hard reset κ την καλή τύχη ώστε να επανέλθει; Χαζη ερωτηση αλλα… δοκιμασες αλλο κινητο;
|
|
|
Post by director on Aug 20, 2023 23:39:05 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους. Αρχίζει κ γίνεται αρκετά εκνευριστικό η αποσύνδεση του bluetooth κ του car play σε U11. Επαναλαμβάνεται αρκετά συχνά. Υπάρχει λύση πέρα από το hard reset κ την καλή τύχη ώστε να επανέλθει; Χαζη ερωτηση αλλα… δοκιμασες αλλο κινητο; Καλησπέρα. Όχι δεν έχω δοκιμάσει άλλη συσκευή. Λες να παίζει ρόλο;
|
|
|
Post by tsampikos on Aug 21, 2023 8:04:37 GMT 2
Χαζη ερωτηση αλλα… δοκιμασες αλλο κινητο; Καλησπέρα. Όχι δεν έχω δοκιμάσει άλλη συσκευή. Λες να παίζει ρόλο; Εγω σιγουρα θα δοκιμαζα να δω μηπως και φταιεο η συσκευη για καποιον λογο
|
|
|
Post by chrisk on Aug 27, 2023 19:54:53 GMT 2
Εγώ έχω τσεκάρει ότι με απενεργοποίηση/ενεργοποίηση του κινητού, συνδέθηκε κανονικά, χωρίς να κάνω κάτι στην οθόνη.
|
|
fd31
Expert
Ιδιότητα: Κάτοχος
Μοντέλο: U11
Έκδοση Κινητήρα: 20i
Χρώμα: Black Sapphire
Κίνηση: sDrive
Μετάδοση: DCT
Επίπεδο Εξοπλισμού: X-Line
Φώτα LED: NAI
Οθόνη: Πλήρως Ψηφιακό (U11)
Tuning/Remap: ΟΧΙ
|
Post by fd31 on Aug 31, 2023 18:26:02 GMT 2
Μου έτυχε μία φορά! Με reset έστρωσε! Έχω iphone και κάνω κανονικά όλα τα UPD λογισμικού στο τηλέφωνο και λειτουργεί χωρίς πρόβλημα!
|
|
|
Post by nickmertz on Sept 16, 2023 19:13:18 GMT 2
Καλησπέρα. Όχι δεν έχω δοκιμάσει άλλη συσκευή. Λες να παίζει ρόλο; Εγω σιγουρα θα δοκιμαζα να δω μηπως και φταιεο η συσκευη για καπ
|
|
stavrosapo
Expert
Ιδιότητα: Κάτοχος
Μοντέλο: U11
Έκδοση Κινητήρα: 20i
Χρώμα: Cape York Green
Κίνηση: sDrive
Μετάδοση: DCT
Επίπεδο Εξοπλισμού: X-Line Advanced
Φώτα LED: NAI
Οθόνη: Πλήρως Ψηφιακό (U11)
Tuning/Remap: ΟΧΙ
|
Post by stavrosapo on Dec 3, 2023 17:14:37 GMT 2
Καλησπέρα και από εμένα το ίδιο παρατηρώ και στο δικό μου. H συσκευή μου είναι OnePlus 11.Κάνει αρκετές αποσυνδέσεις εάν κάνω restart το κινητό κάπως στρώνει αλλά μετά Πάλι τα ίδια.Να πάρω τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία τι λέτε εσείς;
|
|
|
Post by stratisk on Dec 10, 2023 20:00:59 GMT 2
Καλησπέρα εδώ και 2 μέρες δεν συνδεόταν το apple car play (ios 17.1.2) με τίποτα, φαινόταν σαν να μη συνδέεται το κινητό στο wifi του αυτοκινήτου. Είχα και κάτι προβλήματα σύνδεσης του κινητου στο wifi του σπιτιού οπότε θεωρούσα ότι φταίει η apple (υπάρχουν αρκετές αναφορές απ ότι ειδα). Είχα σβήσει το κινητό από το idrive, ειχα κλείσει και ξανα-ανοιξει το wifi στο κινητό,ειχα κανει forget this network, erase network data, ότι μπορούσα να βρω, τίποτα... Σήμερα δεν δούλευε και το intelligent personal assistant στο αυτοκίνητο (όχι ότι το χρησιμοποιώ, αλλά κάποιες φορές βολευει). Οπότε έβαλα το αυτοκίνητο σε deep sleep, έφυγα, και όταν ξαναπήγα μετά από αρκετές ώρες, δούλεψαν όλα οπότε σκέφτηκα να το μοιραστω Δεν ξερω ποτε θα ξαναγινει, αλλα αν ξαναγίνει μάλλον θα πάω κατευθείαν σε αυτή τη λυση
|
|
|
Post by Stefanos on Dec 10, 2023 23:04:38 GMT 2
Πρέπει να είχε κάποια θέματα και η bmw και οι servers της. Πέμπτη με Παρασκευή δεν έπαιζε ο εντοπισμός οχήματος
|
|
|
Post by geopap on Jan 2, 2024 23:43:49 GMT 2
Πώς γίνεται το deep sleep ;
|
|
|
Post by stratisk on Jan 15, 2024 9:31:02 GMT 2
Πώς γίνεται το deep sleep ; Στο U11 αφου σβησεις τη μηχανη, είτε μέσω settings είτε κρατώντας πατημένο κατω το volume control στην κεντρική κονσόλα. Δεν ξέρω αν έχει αντίστοιχο η F48
|
|