|
Post by bmwnewbie on Jan 12, 2024 9:09:42 GMT 2
Τι να σου πω, δεν ειμαι μέσα, αλλά μου το είπε μηχανικός που είναι μέσα.
|
|
fd31
Expert
Ιδιότητα: Κάτοχος
Μοντέλο: U11
Έκδοση Κινητήρα: 20i
Χρώμα: Black Sapphire
Κίνηση: sDrive
Μετάδοση: DCT
Επίπεδο Εξοπλισμού: X-Line
Φώτα LED: NAI
Οθόνη: Πλήρως Ψηφιακό (U11)
Tuning/Remap: ΟΧΙ
|
Post by fd31 on Jan 13, 2024 10:00:59 GMT 2
Καλημέρα! Χθες έκανα ενδιάμεση αλλαγή λαδιών στον Σφακιανάκη στα 17.000 χλμ.. Ζήτησα να δω το φίλτρο για ρινίσματα πούδρα μετάλλου κλπ.. Επομένως την ώρα που έπιασαν το αμάξι με άφησαν να κατέβω κάτω στον χώρο του συνεργείου.. Δεν υπήρχε ίχνος ξένου σώματος στο χρησιμοποιημένο λιπαντικό και φίλτρο.. 192€ 4.5 λίτρα λάδι και φίλτρο λαδιού.. Από εδώ κ στο εξής θα ακολουθώ αυστηρά την ειδοποίηση του αυτοκινήτου για αλλαγή λαδιών και σέρβις η οποία είναι μεταβλητή ανάλογα με τον τρόπο οδήγησης!
|
|
|
Post by tsampikos on Jan 13, 2024 12:04:27 GMT 2
Καλημέρα! Χθες έκανα ενδιάμεση αλλαγή λαδιών στον Σφακιανάκη στα 17.000 χλμ.. Ζήτησα να δω το φίλτρο για ρινίσματα πούδρα μετάλλου κλπ.. Επομένως την ώρα που έπιασαν το αμάξι με άφησαν να κατέβω κάτω στον χώρο του συνεργείου.. Δεν υπήρχε ίχνος ξένου σώματος στο χρησιμοποιημένο λιπαντικό και φίλτρο.. 192€ 4.5 λίτρα λάδι και φίλτρο λαδιού.. Από εδώ κ στο εξής θα ακολουθώ αυστηρά την ειδοποίηση του αυτοκινήτου για αλλαγή λαδιών και σέρβις η οποία είναι μεταβλητή ανάλογα με τον τρόπο οδήγησης! Συγνωμη που ρωταω δεν καταλαβα καλα ομως. Αυτο ειναι το πρωτο σερβις που κανεις και η πρωτη αλλαγη λαδιων;
|
|
fd31
Expert
|
Post by fd31 on Jan 13, 2024 14:43:27 GMT 2
Καλημέρα! Χθες έκανα ενδιάμεση αλλαγή λαδιών στον Σφακιανάκη στα 17.000 χλμ.. Ζήτησα να δω το φίλτρο για ρινίσματα πούδρα μετάλλου κλπ.. Επομένως την ώρα που έπιασαν το αμάξι με άφησαν να κατέβω κάτω στον χώρο του συνεργείου.. Δεν υπήρχε ίχνος ξένου σώματος στο χρησιμοποιημένο λιπαντικό και φίλτρο.. 192€ 4.5 λίτρα λάδι και φίλτρο λαδιού.. Από εδώ κ στο εξής θα ακολουθώ αυστηρά την ειδοποίηση του αυτοκινήτου για αλλαγή λαδιών και σέρβις η οποία είναι μεταβλητή ανάλογα με τον τρόπο οδήγησης! Συγνωμη που ρωταω δεν καταλαβα καλα ομως. Αυτο ειναι το πρωτο σερβις που κανεις και η πρωτη αλλαγη λαδιων; Ενδιάμεση αλλαγή λαδιών από μόνος μου.. Έχω ειδοποίηση για πρώτο service στα 32.000 χλμ
|
|
|
Post by tsampikos on Jan 13, 2024 15:40:05 GMT 2
Συγνωμη που ρωταω δεν καταλαβα καλα ομως. Αυτο ειναι το πρωτο σερβις που κανεις και η πρωτη αλλαγη λαδιων; Ενδιάμεση αλλαγή λαδιών από μόνος μου.. Έχω ειδοποίηση για πρώτο service στα 32.000 χλμ Οκ ευχαριστω πολυ. Ευχαριστημενος απο τον Σφακ; Στο Μαρουσι το πηγες;
|
|
fd31
Expert
|
Post by fd31 on Jan 13, 2024 21:42:18 GMT 2
Ενδιάμεση αλλαγή λαδιών από μόνος μου.. Έχω ειδοποίηση για πρώτο service στα 32.000 χλμ Οκ ευχαριστω πολυ. Ευχαριστημενος απο τον Σφακ; Στο Μαρουσι το πηγες; Ναι όλα καλά! Πολύ καλός κ σχετικά γρήγορος..
|
|
|
Post by chrisk on Jan 13, 2024 22:58:40 GMT 2
Να υποθέσω είχες κλείσει κανονικά ραντεβού για συγκεκριμένη μέρα έτσι; Μαζί με το σέρβις, κάνουν και κάποιον ελέγχω πχ διαγνωστικό μηχάνημα/οπτικό κλπ;
|
|
|
Post by tommy on Jan 14, 2024 9:02:02 GMT 2
Ρε μη ζείτε με το φόβο.
|
|
fd31
Expert
|
Post by fd31 on Jan 14, 2024 14:06:55 GMT 2
Να υποθέσω είχες κλείσει κανονικά ραντεβού για συγκεκριμένη μέρα έτσι; Μαζί με το σέρβις, κάνουν και κάποιον ελέγχω πχ διαγνωστικό μηχάνημα/οπτικό κλπ; Ναι μέσω της εφαρμογής.. Ναι κάνουν!
|
|
|
Post by John-X1 on Jan 14, 2024 16:05:16 GMT 2
Καλημέρα! Χθες έκανα ενδιάμεση αλλαγή λαδιών στον Σφακιανάκη στα 17.000 χλμ.. Ζήτησα να δω το φίλτρο για ρινίσματα πούδρα μετάλλου κλπ.. Επομένως την ώρα που έπιασαν το αμάξι με άφησαν να κατέβω κάτω στον χώρο του συνεργείου.. Δεν υπήρχε ίχνος ξένου σώματος στο χρησιμοποιημένο λιπαντικό και φίλτρο.. 192€ 4.5 λίτρα λάδι και φίλτρο λαδιού.. Από εδώ κ στο εξής θα ακολουθώ αυστηρά την ειδοποίηση του αυτοκινήτου για αλλαγή λαδιών και σέρβις η οποία είναι μεταβλητή ανάλογα με τον τρόπο οδήγησης!
Τσεκαρατε το καπακι του φιλτρου με φακο ? Χωρις πηγη φωτος δεν διακρινεται η πουδρα μεταλλου.
|
|
|
Post by tsampikos on Feb 13, 2024 18:49:21 GMT 2
Ξέρει κανείς πως να σβήσω το μήνυμα που εμφανίζεται για service; Ήταν για να βγάλω κάρτα καυσαερίων μετά από ένα χρόνο αλλά δεν ξέρω πως να σβήσω το μήνυμα!
|
|
|
Post by bmwnewbie on Mar 26, 2024 19:52:32 GMT 2
Λοιπόν έχει μερικες εβδομαδες που πηγα για αλλαγή λαδιών. Ζήτησα και να γινει προληπτικα λιπανση ηλιοροφής. Κόστος 280 ευρώ. Πολύ καλή συμπεριφορά γενικά από τον τεχνικό που το ανέλαβε, μου έδωσαν και αυτοκίνητο αντικατάστασης. Τώρα μόνο περιμένω πότε θα με καλέσουν για την αντικατάσταση της πλακέτας για τα φρένα.
|
|
|
Post by vassar on Mar 26, 2024 20:04:28 GMT 2
Λοιπόν έχει μερικες εβδομαδες που πηγα για αλλαγή λαδιών. Ζήτησα και να γινει προληπτικα λιπανση ηλιοροφής. Κόστος 280 ευρώ. Πολύ καλή συμπεριφορά γενικά από τον τεχνικό που το ανέλαβε, μου έδωσαν και αυτοκίνητο αντικατάστασης. Τώρα μόνο περιμένω πότε θα με καλέσουν για την αντικατάσταση της πλακέτας για τα φρένα. Στα πόσα χλμ έκανες αλλαγή λαδιών προληπτικά; Το κόστος για τη λίπανση της ηλιοροφη ήταν 280€;
|
|
|
Post by chrisk on Apr 20, 2024 22:46:40 GMT 2
Το κόστος απλού service είναι 200€ περίπου. Λογικά η λίπανση είναι τα υπόλοιπα 80€
|
|
|
Post by tsampikos on Apr 21, 2024 19:47:46 GMT 2
Το κόστος απλού service είναι 200€ περίπου. Λογικά η λίπανση είναι τα υπόλοιπα 80€ 80 ευρω για να ριξουν λιγο wd 40 στις ραγες τις οροφης τους λες και καλόπληρωμενους
|
|