|
Post by 9 on Sept 18, 2019 16:06:38 GMT 2
|
|
|
Post by Dimitris70 on Sept 18, 2019 18:07:26 GMT 2
Πολύ ελκυστική και σπορ! Είμαι σίγουρος πως είναι «τρένο» στην άσφαλτο 😎
|
|
|
Post by Stefanos on Sept 18, 2019 19:17:12 GMT 2
Με ψήνει απίστευτα!!
|
|
|
Post by Sakis911 on Sept 18, 2019 20:14:15 GMT 2
Πολύ όμορφη φαίνεται καί με αυτό το νέο χρώμα είναι τρέλα!!!
|
|
|
Post by Stefanos on Sept 18, 2019 20:15:39 GMT 2
Πολύ όμορφη φαίνεται καί με αυτό το νέο χρώμα είναι τρέλα!!! Σε αυτήν πάει (στις φωτό τουλάχιστον)στην lci δεν με τρέλανε
|
|
|
Post by Sakis911 on Sept 18, 2019 20:17:45 GMT 2
Πολύ όμορφη φαίνεται καί με αυτό το νέο χρώμα είναι τρέλα!!! Σε αυτήν πάει (στις φωτό τουλάχιστον)στην lci δεν με τρέλανε Για φαντάσου τό ίδιο χρώμα με την Χ1 σε άλλο σουλούπι?
|
|
|
Post by marios on Sept 18, 2019 20:30:13 GMT 2
Καλησπερα Την χ1 την εδωσες; εχει βγαλει κάποια πολύ ωραία πακέτα η σειρά 1 στα 28 χιλιάρικα.
|
|
|
Post by Stefanos on Sept 18, 2019 20:32:44 GMT 2
Δεν μπορώ να χάσω χρόνο για ιδιωτική πώληση. Αν ψηθω σε ανταλλαγή μόνο φορτωμένη 1 ή διλιτρη μτχ Χ1 για γούστα. Αλλιως όπως είμαστε. Δεν έχω παράπονο με το αμάξι. Αλλά θέματα μυαλού έχω και δεν την πολύ κυκλοφορώ.
|
|
|
Post by jimpet on Sept 18, 2019 21:44:00 GMT 2
Δεν μπορώ να χάσω χρόνο για ιδιωτική πώληση. Αν ψηθω σε ανταλλαγή μόνο φορτωμένη 1 ή διλιτρη μτχ Χ1 για γούστα. Αλλιως όπως είμαστε. Δεν έχω παράπονο με το αμάξι. Αλλά θέματα μυαλού έχω και δεν την πολύ κυκλοφορώ. Με την 1 δεν θα τα έχεις αυτά τα θέματα;
|
|
|
Post by 1solidf20 on Sept 18, 2019 22:19:34 GMT 2
Δεν μπορώ να χάσω χρόνο για ιδιωτική πώληση. Αν ψηθω σε ανταλλαγή μόνο φορτωμένη 1 ή διλιτρη μτχ Χ1 για γούστα. Αλλιως όπως είμαστε. Δεν έχω παράπονο με το αμάξι. Αλλά θέματα μυαλού έχω και δεν την πολύ κυκλοφορώ. Στεφανε, πηγαινε δες το μπλε σπορ 118ι που εχει ο Σφακιανακης στα 27500 με μια μικρη εκπτωση. Και πες μου αν του λειπει τιποτα σε εξοπλισμο. Νομιζω δεν θα εχεις θεμα. LED εχει. Εγω ανετα θα το επερνα.
|
|
|
Post by 1solidf20 on Sept 18, 2019 22:20:40 GMT 2
Δεν μπορώ να χάσω χρόνο για ιδιωτική πώληση. Αν ψηθω σε ανταλλαγή μόνο φορτωμένη 1 ή διλιτρη μτχ Χ1 για γούστα. Αλλιως όπως είμαστε. Δεν έχω παράπονο με το αμάξι. Αλλά θέματα μυαλού έχω και δεν την πολύ κυκλοφορώ. Στεφανε, πηγαινε δες το μπλε σπορ 118ι που εχει ο Σφακιανακης στα 27500 με μια μικρη εκπτωση. Και πες μου αν του λειπει τιποτα σε εξοπλισμο. Νομιζω δεν θα εχεις θεμα. LED εχει. Εγω ανετα θα το επερνα. φθηνοτερο αυτοκινητο, ποιο μικρο. θα ειναι λιγο ποιο ευκολο γιαυτον αλλα δεν ξερω αν τον συμφερει ανταλλαγη. ιδιωτικη πωληση μονο.
|
|
|
Post by Stefanos on Sept 18, 2019 22:37:50 GMT 2
Δεν μπορώ να χάσω χρόνο για ιδιωτική πώληση. Αν ψηθω σε ανταλλαγή μόνο φορτωμένη 1 ή διλιτρη μτχ Χ1 για γούστα. Αλλιως όπως είμαστε. Δεν έχω παράπονο με το αμάξι. Αλλά θέματα μυαλού έχω και δεν την πολύ κυκλοφορώ. Με την 1 δεν θα τα έχεις αυτά τα θέματα; Βασικά η Χ1 είναι μεγάλη για καθημερινή κυκλοφορία ειδικά στο κέντρο μέσω στενών που πάω εγώ. Επίσης δεν είναι leasing ώστε να μην νοιάζομαι τόσο. Ότι τυχόν συμβεί σε ιδιόκτητο αμάξι το αναλαμβάνει να το λύσει ο ιδιοκτήτης και το κουβαλάει μέχρι να το δώσει. Η 1 είναι πιο μανιτζεβελο αμάξι για κάθε μέρα και βέβαια μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως κύριο (ενώ το 108 δεν ταξιδεύει δυστυχώς). Ιδανικά θα ήθελα ένα γιαρις αλλά δεν μου δίνει το δικο της η γυναίκα και είναι μαλακια να έχουμε δυο ίδια αμάξια.
|
|
|
Post by stratisk on Sept 18, 2019 22:37:58 GMT 2
Δεν μπορώ να χάσω χρόνο για ιδιωτική πώληση. Αν ψηθω σε ανταλλαγή μόνο φορτωμένη 1 ή διλιτρη μτχ Χ1 για γούστα. Αλλιως όπως είμαστε. Δεν έχω παράπονο με το αμάξι. Αλλά θέματα μυαλού έχω και δεν την πολύ κυκλοφορώ. Αν μου επιτρεπεις, σε ανταλλαγη παντως θα χασεις δυο χιλιαρικα ευκολα. Ειδικα εσυ που στο αμαξι δν πεφτει ουτε ψιχουλο. Απο εκει και περα οντως η νεα σειρα 1 ειναι κουκλα
|
|
|
Post by jimpet on Sept 18, 2019 22:39:56 GMT 2
Με την 1 δεν θα τα έχεις αυτά τα θέματα; Βασικά η Χ1 είναι μεγάλη για καθημερινή κυκλοφορία ειδικά στο κέντρο μέσω στενών που πάω εγώ. Επίσης δεν είναι leasing ώστε να μην νοιάζομαι τόσο. Ότι τυχόν συμβεί σε ιδιόκτητο αμάξι το αναλαμβάνει να το λύσει ο ιδιοκτήτης και το κουβαλάει μέχρι να το δώσει. Η 1 είναι πιο μανιτζεβελο αμάξι για κάθε μέρα και βέβαια μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως κύριο (ενώ το 108 δεν ταξιδεύει δυστυχώς). Ιδανικά θα ήθελα ένα γιαρις αλλά δεν μου δίνει το δικο της η γυναίκα και είναι μαλακια να έχουμε δυο ίδια αμάξια. Αν δώσεις το Χ1 θα κάνουμε πραξικόπημα και θα σε καθαιρεσουμε... ΤΕΛΟΣ
|
|
|
Post by jimpet on Sept 18, 2019 22:45:59 GMT 2
Βασικά η Χ1 είναι μεγάλη για καθημερινή κυκλοφορία ειδικά στο κέντρο μέσω στενών που πάω εγώ. Επίσης δεν είναι leasing ώστε να μην νοιάζομαι τόσο. Ότι τυχόν συμβεί σε ιδιόκτητο αμάξι το αναλαμβάνει να το λύσει ο ιδιοκτήτης και το κουβαλάει μέχρι να το δώσει. Η 1 είναι πιο μανιτζεβελο αμάξι για κάθε μέρα και βέβαια μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως κύριο (ενώ το 108 δεν ταξιδεύει δυστυχώς). Ιδανικά θα ήθελα ένα γιαρις αλλά δεν μου δίνει το δικο της η γυναίκα και είναι μαλακια να έχουμε δυο ίδια αμάξια. Αν δώσεις το Χ1 θα κάνουμε πραξικόπημα και θα σε καθαιρεσουμε... ΤΕΛΟΣ Αλλά αν πάρεις το 1 θα μου το δώσεις πρώτο για βόλτα ναι;
|
|