|
Post by Stefanos on Sept 18, 2019 22:52:51 GMT 2
Στεφανε, πηγαινε δες το μπλε σπορ 118ι που εχει ο Σφακιανακης στα 27500 με μια μικρη εκπτωση. Και πες μου αν του λειπει τιποτα σε εξοπλισμο. Νομιζω δεν θα εχεις θεμα. LED εχει. Εγω ανετα θα το επερνα. φθηνοτερο αυτοκινητο, ποιο μικρο. θα ειναι λιγο ποιο ευκολο γιαυτον αλλα δεν ξερω αν τον συμφερει ανταλλαγη. ιδιωτικη πωληση μονο. Δεν με νοιάζει αν χάσω 1000-2000 ευρώ στον έμπορο. Και μόνο που απλά θα του πάω το αμάξι γυμνό από όλα τα έξτρα και με μια υπεύθυνη δήλωση μόνο από το να ασχολουμε με τον κάθε ασχετο ή έξυπνακια και να κινδυνεύω κιολας από κλέφτες ή απατεώνες με διευκολύνει. Απλά στην ανταλλαγή μου δίνουν 26-27 και πρέπει να μου δώσουν και ρέστα από το οποιο leasing θέλω εκτός αν πάρω κανα Χ3 στα 60+ που δεν με βολεύει. Μια φορτωμένη διλιτρη μτχ από bmw Hellas είχε ο Σφακ αλλά δεν τη δίνουν leasing μόνο πώληση οποτε αποκλείεται γιατί αν είναι δικό μου το αμάξι δεν θα το κυκλοφορώ καθόλου ειδικά τέτοιο ακόμα μεγαλύτερο. Άρα μένω εκτος απροοπτου με τη Χ1 στο πάρκινγκ για κανα άνετο ταξίδι με την οικογένεια και το Γεναρη αλλάζω το 108 με ένα γιαρις υβριδικό ή ένα Β κλας σουβ πετρέλαιο να κυκλοφορώ άνετα καθημερινά και να μπορώ να πάω και λίγο παραέξω. Η μαλακια έγινε το 2017 που εχοντας ξεφορτωθεί το κασκαι με έψησαν στο σπίτι να πάρω παλι δικό μου «ακριβό» αμάξι ενώ δεν μπορώ να το κυκλοφορώ καθημερινά μιας και είχα ήδη το 108. Ευτυχως η Χ1 είναι ένα αμάξι που με έχει ικανοποίησει πλήρως 2,5 χρονια τώρα παρα τα μολις 10800 χλμ που έχω κάνει.
|
|
|
Post by Stefanos on Sept 18, 2019 22:55:18 GMT 2
Βασικά η Χ1 είναι μεγάλη για καθημερινή κυκλοφορία ειδικά στο κέντρο μέσω στενών που πάω εγώ. Επίσης δεν είναι leasing ώστε να μην νοιάζομαι τόσο. Ότι τυχόν συμβεί σε ιδιόκτητο αμάξι το αναλαμβάνει να το λύσει ο ιδιοκτήτης και το κουβαλάει μέχρι να το δώσει. Η 1 είναι πιο μανιτζεβελο αμάξι για κάθε μέρα και βέβαια μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως κύριο (ενώ το 108 δεν ταξιδεύει δυστυχώς). Ιδανικά θα ήθελα ένα γιαρις αλλά δεν μου δίνει το δικο της η γυναίκα και είναι μαλακια να έχουμε δυο ίδια αμάξια. Αν δώσεις το Χ1 θα κάνουμε πραξικόπημα και θα σε καθαιρεσουμε... ΤΕΛΟΣ Είναι αλήθεια ότι το κλαμπ και οι φίλοι που εχω κάνει από αυτό με έχουν κάνει να κατεβάσω πολλές φορές την αγγελία. Όχι ότι κάνουμε παρέα λόγω του αμαξιού μόνο πια αλλά εχοντας το έστω και στο γκαράζ κρατάμε ακόμα πιο δυνατο αυτό που μας ενώνει.
|
|
|
Post by Stefanos on Sept 18, 2019 22:56:57 GMT 2
Αν δώσεις το Χ1 θα κάνουμε πραξικόπημα και θα σε καθαιρεσουμε... ΤΕΛΟΣ Αλλά αν πάρεις το 1 θα μου το δώσεις πρώτο για βόλτα ναι; Εδώ και 12 χρονια τα δικά μου αμάξια δεν τα παίρνει ούτε η γυναίκα μου για βόλτα (βασικά ούτε καν να κάτσει στη θέση του οδηγού δεν την έχω αφήσει)
|
|
|
Post by Stefanos on Sept 18, 2019 23:03:28 GMT 2
Δεν μπορώ να χάσω χρόνο για ιδιωτική πώληση. Αν ψηθω σε ανταλλαγή μόνο φορτωμένη 1 ή διλιτρη μτχ Χ1 για γούστα. Αλλιως όπως είμαστε. Δεν έχω παράπονο με το αμάξι. Αλλά θέματα μυαλού έχω και δεν την πολύ κυκλοφορώ. Αν μου επιτρεπεις, σε ανταλλαγη παντως θα χασεις δυο χιλιαρικα ευκολα. Ειδικα εσυ που στο αμαξι δν πεφτει ουτε ψιχουλο. Απο εκει και περα οντως η νεα σειρα 1 ειναι κουκλα Το ξέρω και το αποδέχομαι. Έχω ορκιστεί να μην ξαναπάρω δικό μου ιδιόκτητο. Είναι ψυχοφθόρα και η ιδιοκτησία και η πώληση. Ο καθένας το μακρύ και το κοντό του. Παζάρια, απαιτήσεις, ασχετοσύνη, έλλειψη χρόνου να το δείχνεις, κίνδυνος πια με οτι κυκλοφορεί. Παλιότερα πουλούσα πολλά πράγματα σε ινσομνια κλπ με αψεγάδιαστο σκορ αξιολογήσεων καθότι ψειρας προσεκτικός μέχρι αηδίας αλλά πια αποφεύγω τους αγνώστους και τα πολλά πάρε δώσε.
|
|
|
Post by jimpet on Sept 18, 2019 23:12:24 GMT 2
Αλλά αν πάρεις το 1 θα μου το δώσεις πρώτο για βόλτα ναι; Εδώ και 12 χρονια τα δικά μου αμάξια δεν τα παίρνει ούτε η γυναίκα μου για βόλτα (βασικά ούτε καν να κάτσει στη θέση του οδηγού δεν την έχω αφήσει) Εγώ της το έδωσα στην επαρχια και στον κόμβο με τον εθνικό επαρχιακό δρόμο (μη εχοντας ξανά οδηγήσει αυτόματο), το άφησε να της φύγει ξεκινώντας από στοπ, και βγήκαμε στη μέση κάθετα.. ... Νύχτα... Αλλά ευτυχώς δεν έγινε τίποτα. Τη Barchetta ποτέ, αλλά αυτή είναι και σκληρό αμάξι, σκληρός συμπλέκτης σκληρό τιμόνι...
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Sept 18, 2019 23:19:46 GMT 2
Εδώ και 12 χρονια τα δικά μου αμάξια δεν τα παίρνει ούτε η γυναίκα μου για βόλτα (βασικά ούτε καν να κάτσει στη θέση του οδηγού δεν την έχω αφήσει) Εγώ της το έδωσα στην επαρχια και στον κόμβο με τον εθνικό επαρχιακό δρόμο (μη εχοντας ξανά οδηγήσει αυτόματο), το άφησε να της φύγει ξεκινώντας από στοπ, και βγήκαμε στη μέση κάθετα.. ... Νύχτα... Αλλά ευτυχώς δεν έγινε τίποτα. Τη Barchetta ποτέ, αλλά αυτή είναι και σκληρό αμάξι, σκληρός συμπλέκτης σκληρό τιμόνι... πολύ θα ήθελα να το δώ σε βίντεο αυτό που περιγράφεις Δημήτρη... Δάκρυσα στο ... κάθετα !
|
|
|
Post by jimpet on Sept 18, 2019 23:32:26 GMT 2
Εγώ της το έδωσα στην επαρχια και στον κόμβο με τον εθνικό επαρχιακό δρόμο (μη εχοντας ξανά οδηγήσει αυτόματο), το άφησε να της φύγει ξεκινώντας από στοπ, και βγήκαμε στη μέση κάθετα.. ... Νύχτα... Αλλά ευτυχώς δεν έγινε τίποτα. Τη Barchetta ποτέ, αλλά αυτή είναι και σκληρό αμάξι, σκληρός συμπλέκτης σκληρό τιμόνι... πολύ θα ήθελα να το δώ σε βίντεο αυτό που περιγράφεις Δημήτρη... Δάκρυσα στο ... κάθετα ! Και εγώ Billy εκείνη τη στιγμή, δάκρυσα!
|
|
|
Post by Panos on Sept 19, 2019 7:42:10 GMT 2
Πολύ όμορφος ο άσσος. Αν μπορούσαμε να βγάλουμε το σαλόνι του και το ταμπλό και να το κοτσάρουμε στην Χήνα μας θα ήταν σούπερ ...!!!
|
|
|
Post by vagos320 on Sept 23, 2019 15:26:21 GMT 2
πρόσφατα οδήγησα τη νέα σειρά 1. Νομίζω στην κατηγορία της είναι το καλύτερο αυτοκίνητο σε ποιότητα κύλισης και αίσθηση αυτή την στιγμή. Σίγουρα η αλλαγή της πίσω κίνησης, έχει χαλάσει λίγο το τιμόνι και το ζύγισμα, αλλά αυτό δεν γίνεται αντιληπτό στις μικρές εκδόσεις και στις σχετικά χαλαρές διαδρομές. Τώρα σε στροφές και σε οριακή οδήγηση δεν το δοκίμασα οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Σε σχέση με X1 είναι αρκετά πιο σφιχτό και χειρότερο σε άνεση.
|
|
|
Post by Sakis911 on Sept 23, 2019 17:45:54 GMT 2
πρόσφατα οδήγησα τη νέα σειρά 1. Νομίζω στην κατηγορία της είναι το καλύτερο αυτοκίνητο σε ποιότητα κύλισης και αίσθηση αυτή την στιγμή. Σίγουρα η αλλαγή της πίσω κίνησης, έχει χαλάσει λίγο το τιμόνι και το ζύγισμα, αλλά αυτό δεν γίνεται αντιληπτό στις μικρές εκδόσεις και στις σχετικά χαλαρές διαδρομές. Τώρα σε στροφές και σε οριακή οδήγηση δεν το δοκίμασα οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Σε σχέση με X1 είναι αρκετά πιο σφιχτό και χειρότερο σε άνεση. Το εταιρικό αυτοκίνητο πού έχω είναι η 1. Δεν μπορείς να φανταστείς τι νιώθω όταν οδηγώ την 1 και μετά μπαίνω να οδηγήσω την Χ1. Ένα πράγμα θα σού πώ ΆΡΧΟΝΤΑΣ!!!!
|
|
|
Post by Stefanos on Sept 23, 2019 21:31:19 GMT 2
Κολαρακι όμως με τη Χ1 δεν μπορείς να πετάξεις 😉😉😛😛😛😛
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Sept 23, 2019 22:18:04 GMT 2
Κολαρακι όμως με τη Χ1 δεν μπορείς να πετάξεις 😉😉😛😛😛😛 Με κατάλληλο οδόστρωμα και ικανά χέρια μπορείς και παραμπορείς Πρόεδρε... Μή με κάνεις να ανεβάσω βιντεάκι απο τη DVR.
|
|
|
Post by jimpet on Sept 23, 2019 22:43:10 GMT 2
Κολαρακι όμως με τη Χ1 δεν μπορείς να πετάξεις 😉😉😛😛😛😛 Γιατί με την 1 θα μπορείς; Αφού είπαμε μπροστοκουνα... Ή με χειρόφρενο... Ηλεκτρικό!;;
|
|
|
Post by jimpet on Sept 23, 2019 22:44:25 GMT 2
Κολαρακι όμως με τη Χ1 δεν μπορείς να πετάξεις 😉😉😛😛😛😛 Με κατάλληλο οδόστρωμα και ικανά χέρια μπορείς και παραμπορείς Πρόεδρε... Μή με κάνεις να ανεβάσω βιντεάκι απο τη DVR. Εννοείται ότι έπρεπε ήδη να έχεις ανεβάσει Billy! Πάρε μια κίτρινη και από μένα λοιπόν! 📒
|
|
|
Post by jimpet on Sept 23, 2019 22:45:21 GMT 2
πρόσφατα οδήγησα τη νέα σειρά 1. Νομίζω στην κατηγορία της είναι το καλύτερο αυτοκίνητο σε ποιότητα κύλισης και αίσθηση αυτή την στιγμή. Σίγουρα η αλλαγή της πίσω κίνησης, έχει χαλάσει λίγο το τιμόνι και το ζύγισμα, αλλά αυτό δεν γίνεται αντιληπτό στις μικρές εκδόσεις και στις σχετικά χαλαρές διαδρομές. Τώρα σε στροφές και σε οριακή οδήγηση δεν το δοκίμασα οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Σε σχέση με X1 είναι αρκετά πιο σφιχτό και χειρότερο σε άνεση. Το εταιρικό αυτοκίνητο πού έχω είναι η 1. Δεν μπορείς να φανταστείς τι νιώθω όταν οδηγώ την 1 και μετά μπαίνω να οδηγήσω την Χ1. Ένα πράγμα θα σού πώ ΆΡΧΟΝΤΑΣ!!!! Πες τα ρε Σάκη έχει μάλλιασε η γλώσσα μου να λέω ότι δεν μπορεί να δίνεις παρόμοια λεφτά για τόσο διαφορετικά αυτοκίνητα! Είναι κοροϊδία!
|
|