|
Post by nikolas83 on Nov 2, 2019 12:56:22 GMT 2
Οδήγησα σήμερα τη νέα σειρά 1 στην έκδοση 118i Sportline. Σχεδόν πλήρης με έλλειψη Navi, ανακλινόμενων καθρεπτών και κάμερας οπισθοπορείας (έχει όμως μπρος - πίσω αισθητήρες με δυναμική κατεύθυνση που σου δείχνουν περιμετρικά που κινείσαι) Έχει ακόμα περισσότερα στάνταρ συστήματα ασφαλείας (και lane departure) επιτελους σοβαρό ταμπλω και είναι φουλ led με σπορ καθίσματα και Μ τιμόνι, πακέτο φωτισμού στα 28000 κλειδί χωρίς δυστυχώς σοβαρά περιθώρια μείωσης. Ο 1500αρης κινητήρας βενζινης που έχουμε και στη Χ1 δίνει ρέστα στο πιο ελαφρύ αμάξωμα του Ασσου και κινεί πολύ σβέλτα το όχημα. Εύστροφη, ευέλικτη και σε κόμπακτ μέγεθος είναι ιδανική και για πόλη και για δρόμο. Από χώρους δεν δυσκολεύτηκα να κάτσω στο πίσω κάθισμα παρά το ότι είχα μετακινήσει το μπροστά κάθισμα στα μέτρα μου. Μάλιστα η πίσω σειρά είναι και λίγο υπερυψωμένη για καλύτερη θέα των πίσω επιβατών αν και αυτό δεν θα βολέψει ψηλούς επιβάτες. Ποιοτικα πολύ ψηλά με διαφορα (αξιοπρεπής η κορολλα που είχα οδηγήσει πρόσφατα αλλά εμφανής η διαφορα τους). Σίγουρα ένα από τα αμάξια που κοιτάω όχι μόνο για καθημερινό αλλάζοντας το 108 αλλα και για μοναδικό δίνοντας τη Χ1. Το μόνο κακό είναι που δεν μπορείς να προσθέσεις κάποιο extra γιατί αλλάζει φορολογική κλίμακα μετά.. Για έξτρα έκπτωση πάντως θυμάμαι πέρυσι στην έκθεση αυτοκινήτου δίνανε ένα κουπόνι των 500 ευρώ ( τουλάχιστον για τη Χ1 που είχα δει εγώ).. Υποθέτω πως μπορεί να τρέξει και φέτος τέτοιο promotion..
|
|
|
Post by jimpet on Nov 2, 2019 16:24:32 GMT 2
Οδήγησα σήμερα τη νέα σειρά 1 στην έκδοση 118i Sportline. Σχεδόν πλήρης με έλλειψη Navi, ανακλινόμενων καθρεπτών και κάμερας οπισθοπορείας (έχει όμως μπρος - πίσω αισθητήρες με δυναμική κατεύθυνση που σου δείχνουν περιμετρικά που κινείσαι) Έχει ακόμα περισσότερα στάνταρ συστήματα ασφαλείας (και lane departure) επιτελους σοβαρό ταμπλω και είναι φουλ led με σπορ καθίσματα και Μ τιμόνι, πακέτο φωτισμού στα 28000 κλειδί χωρίς δυστυχώς σοβαρά περιθώρια μείωσης. Ο 1500αρης κινητήρας βενζινης που έχουμε και στη Χ1 δίνει ρέστα στο πιο ελαφρύ αμάξωμα του Ασσου και κινεί πολύ σβέλτα το όχημα. Εύστροφη, ευέλικτη και σε κόμπακτ μέγεθος είναι ιδανική και για πόλη και για δρόμο. Από χώρους δεν δυσκολεύτηκα να κάτσω στο πίσω κάθισμα παρά το ότι είχα μετακινήσει το μπροστά κάθισμα στα μέτρα μου. Μάλιστα η πίσω σειρά είναι και λίγο υπερυψωμένη για καλύτερη θέα των πίσω επιβατών αν και αυτό δεν θα βολέψει ψηλούς επιβάτες. Ποιοτικα πολύ ψηλά με διαφορα (αξιοπρεπής η κορολλα που είχα οδηγήσει πρόσφατα αλλά εμφανής η διαφορα τους). Σίγουρα ένα από τα αμάξια που κοιτάω όχι μόνο για καθημερινό αλλάζοντας το 108 αλλα και για μοναδικό δίνοντας τη Χ1. Αλλού λες αλλά για ωραια γεύση BMW που πέρασε από τη ζωή αλλά δεν είναι για πάντα και κάτι τέτοια ε... Ε;
|
|
|
Post by Stefanos on Nov 2, 2019 17:11:56 GMT 2
Για ακριβά γουστα ρε συ οι BMW... Ομορφα αμαξια και αν κολλησεις κολλησες!
|
|
|
Post by vagos320 on Nov 2, 2019 17:48:41 GMT 2
Καλησπέρα παιδιά. Τελικά παράγγειλα τη νέα σειρά 1 , στην έκδοση που παρουσιάζει ο Στεφανος. Το μόνο που αλλάζει είναι το χρωμα που επέλεξα το grey mineral. Μου φάνηκε κ εμένα εξαιρετικό για την κατηγορία του, λιγότερο σπορ από τον προηγούμενο ασσο, αλλά συνολικά πιο ποιοτικό, άνετο, κλπ. Ο λόγος που πήγα στον ασσο αντί για την x1 , είναι καθαρά το κόστος και η ευελιξία για την καθημερινή χρήση. Περισσότερες εντυπώσεις μόλις παραλάβω. Ελπίζω να μου επιτρέψετε την συμμετοχή στο φόρουμ έστω και αν λείπει ένα «Χ»
|
|
|
Post by Stefanos on Nov 2, 2019 17:59:37 GMT 2
Με το καλό να παραλάβεις φίλε ! Ίδιο κινητήρα έχουμε, 1 έχεις και εσυ, ας λείπει και ένα Χ. Τι κατάφερες να πετύχεις σε τιμή ; Κάποια δωρο ; Από ποιον ; Αναμονή ;
|
|
|
Post by vagos320 on Nov 2, 2019 18:26:08 GMT 2
Με το καλό να παραλάβεις φίλε ! Ίδιο κινητήρα έχουμε, 1 έχεις και εσυ, ας λείπει και ένα Χ. Τι κατάφερες να πετύχεις σε τιμή ; Κάποια δωρο ; Από ποιον ; Αναμονή ; Ευχαριστώ πολύ. Τιμή με πολύ κόπο 800 έκπτωση, δωρο συναγερμός και φιμέ.Συναγερμο όμως σκέφτομαι να μην τον βάλω, το θεωρώ άχρηστο σαν αξεσουάρ. Από Μαρούσι το πήρα και σε 1 μήνα παραλαμβάνω. Το μόνο που με χαλασε ήταν το ναβι και το apple car play αλλά πιστεύω θα βρεθεί η άκρη με κάποια πατέντα μετά.
|
|
|
Post by nikolas83 on Nov 2, 2019 19:14:54 GMT 2
Με το καλό να παραλάβεις φίλε ! Ίδιο κινητήρα έχουμε, 1 έχεις και εσυ, ας λείπει και ένα Χ. Τι κατάφερες να πετύχεις σε τιμή ; Κάποια δωρο ; Από ποιον ; Αναμονή ; Ευχαριστώ πολύ. Τιμή με πολύ κόπο 800 έκπτωση, δωρο συναγερμός και φιμέ.Συναγερμο όμως σκέφτομαι να μην τον βάλω, το θεωρώ άχρηστο σαν αξεσουάρ. Από Μαρούσι το πήρα και σε 1 μήνα παραλαμβάνω. Το μόνο που με χαλασε ήταν το ναβι και το apple car play αλλά πιστεύω θα βρεθεί η άκρη με κάποια πατέντα μετά. Για μένα συναγερμό αν θέλεις να βάλεις, βάλε καλύτερα κάποιον aftermarket (pandora, viper, clifford κτλ).. Και αντί για συναγερμό που σου δίνουν δώρο (που συνήθως είναι του “κιλού” και τους στοιχίζει μαξ 50 ευρώ), ζήτα κάτι άλλο (πχ πατάκια λαστιχένια)..
|
|
|
Post by Stefanos on Nov 2, 2019 19:23:43 GMT 2
Με το καλό να παραλάβεις φίλε ! Ίδιο κινητήρα έχουμε, 1 έχεις και εσυ, ας λείπει και ένα Χ. Τι κατάφερες να πετύχεις σε τιμή ; Κάποια δωρο ; Από ποιον ; Αναμονή ; Ευχαριστώ πολύ. Τιμή με πολύ κόπο 800 έκπτωση, δωρο συναγερμός και φιμέ.Συναγερμο όμως σκέφτομαι να μην τον βάλω, το θεωρώ άχρηστο σαν αξεσουάρ. Από Μαρούσι το πήρα και σε 1 μήνα παραλαμβάνω. Το μόνο που με χαλασε ήταν το ναβι και το apple car play αλλά πιστεύω θα βρεθεί η άκρη με κάποια πατέντα μετά. Και εγώ πιστεύω ότι ειδικά για car play κάτι θα βρεθεί. Δες και στο σχετικό νημα την παραπομπή σε αμερικανικό φορουμ όπου πουλάνε ενεργοποιήσεις. Αν και όπως μου έλεγε σήμερα το παλικαρι στο τεστ το car play είναι συνδρομητικό και ισχύει για ένα χρόνο. Μετά πρέπει να ξανά πληρώσεις
|
|
|
Post by vagos320 on Nov 2, 2019 19:30:22 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ. Τιμή με πολύ κόπο 800 έκπτωση, δωρο συναγερμός και φιμέ.Συναγερμο όμως σκέφτομαι να μην τον βάλω, το θεωρώ άχρηστο σαν αξεσουάρ. Από Μαρούσι το πήρα και σε 1 μήνα παραλαμβάνω. Το μόνο που με χαλασε ήταν το ναβι και το apple car play αλλά πιστεύω θα βρεθεί η άκρη με κάποια πατέντα μετά. Και εγώ πιστεύω ότι ειδικά για car play κάτι θα βρεθεί. Δες και στο σχετικό νημα την παραπομπή σε αμερικανικό φορουμ όπου πουλάνε ενεργοποιήσεις. Αν και όπως μου έλεγε σήμερα το παλικαρι στο τεστ το car play είναι συνδρομητικό και ισχύει για ένα χρόνο. Μετά πρέπει να ξανά πληρώσεις Ας είναι κ έτσι αρκεί να το αφήνει σαν επιλογή
|
|
|
Post by 1solidf20 on Nov 2, 2019 22:41:47 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ. Τιμή με πολύ κόπο 800 έκπτωση, δωρο συναγερμός και φιμέ.Συναγερμο όμως σκέφτομαι να μην τον βάλω, το θεωρώ άχρηστο σαν αξεσουάρ. Από Μαρούσι το πήρα και σε 1 μήνα παραλαμβάνω. Το μόνο που με χαλασε ήταν το ναβι και το apple car play αλλά πιστεύω θα βρεθεί η άκρη με κάποια πατέντα μετά. Για μένα συναγερμό αν θέλεις να βάλεις, βάλε καλύτερα κάποιον aftermarket (pandora, viper, clifford κτλ).. Και αντί για συναγερμό που σου δίνουν δώρο (που συνήθως είναι του “κιλού” και τους στοιχίζει μαξ 50 ευρώ), ζήτα κάτι άλλο (πχ πατάκια λαστιχένια).. Μην βαλεις συναγερμο, μερικες φορες δημιουργουν και θεματα γιατι τα ηλεκτρονικα ειναι ευαισθητα σε αυτα τα αυτοκινητα. Μακαρι να υπαρχει τροπος να ενεργοποιησεις το Car Play αν και φανταζομαι η ετιαρεια θα το εχει κλειδωσει καλα. Οντως ειναι με συνδρομη, αλλη πατεντα και αυτη να βγαλουν χρηματα.
|
|
|
Post by johnkarak on Nov 4, 2019 9:47:37 GMT 2
Ωραία η νέα Σειρά 1, με το καλό να παραλάβεις! Εφόσον σε καλύπτει σε χώρους, θα είναι και πιο βολική για καθημερινή αστική μετακίνηση.
|
|
|
Post by jimpet on Nov 4, 2019 9:59:06 GMT 2
Για μένα συναγερμό αν θέλεις να βάλεις, βάλε καλύτερα κάποιον aftermarket (pandora, viper, clifford κτλ).. Και αντί για συναγερμό που σου δίνουν δώρο (που συνήθως είναι του “κιλού” και τους στοιχίζει μαξ 50 ευρώ), ζήτα κάτι άλλο (πχ πατάκια λαστιχένια).. Μην βαλεις συναγερμο, μερικες φορες δημιουργουν και θεματα γιατι τα ηλεκτρονικα ειναι ευαισθητα σε αυτα τα αυτοκινητα. Μακαρι να υπαρχει τροπος να ενεργοποιησεις το Car Play αν και φανταζομαι η ετιαρεια θα το εχει κλειδωσει καλα. Οντως ειναι με συνδρομη, αλλη πατεντα και αυτη να βγαλουν χρηματα. Εμένα ο cobra συναγερμός aftermarket έκανε θέματα αλλά το έφτιαξε, όταν μίλησε με τα κεντρικά και είχαν θέμα με ένα καλώδιο όλα τα Χ1. Από τότε είναι μια χαρά και πολύ βολικός, έχει ωραίες λειτουργίες σε συνάρτηση με το κλειδί. Πα ανοίγεις μόνο πορτμπαγκάζ και παραμένει σε συναγερμό το αμάξι, αν έχεις τα παράθυρα ανοιχτά και αλλα
|
|
Kokotinos
Expert
Ιδιότητα: Κάτοχος
Μοντέλο: U11
Έκδοση Κινητήρα: 20i
Κίνηση: sDrive
Μετάδοση: DCT
Επίπεδο Εξοπλισμού: X-Line Advanced
Φώτα LED: NAI
Οθόνη: Πλήρως Ψηφιακό (U11)
Tuning/Remap: ΟΧΙ
Κάτοχος από: 1/2023
|
Post by Kokotinos on Dec 19, 2019 21:23:29 GMT 2
Και εγώ πιστεύω ότι ειδικά για car play κάτι θα βρεθεί. Δες και στο σχετικό νημα την παραπομπή σε αμερικανικό φορουμ όπου πουλάνε ενεργοποιήσεις. Αν και όπως μου έλεγε σήμερα το παλικαρι στο τεστ το car play είναι συνδρομητικό και ισχύει για ένα χρόνο. Μετά πρέπει να ξανά πληρώσεις Ας είναι κ έτσι αρκεί να το αφήνει σαν επιλογή Τελικα παρελαβες να μας πεις εντυπωσεις;
|
|
|
Post by Stefanos on Dec 19, 2019 22:46:32 GMT 2
Τα έχει ήδη γράψει βρε συ😉 bmwx1club.gr/thread/696/118i-sportline?page=1#scrollTo=29019Όπως είδες εδώ έχουμε και αρκετά παιδιά με σειρά 1 εξαιτίας των ίδιων μηχανικών μερών. Για λίγο θα είχα πάρει και εγώ την 118i στο sportline πακέτο αλλά το ύψος και τον αέρα του SUV δεν τον αφήνεις εύκολα μετά από 12 σχεδόν χρονια σε ψηλότερα.
|
|
Kokotinos
Expert
Ιδιότητα: Κάτοχος
Μοντέλο: U11
Έκδοση Κινητήρα: 20i
Κίνηση: sDrive
Μετάδοση: DCT
Επίπεδο Εξοπλισμού: X-Line Advanced
Φώτα LED: NAI
Οθόνη: Πλήρως Ψηφιακό (U11)
Tuning/Remap: ΟΧΙ
Κάτοχος από: 1/2023
|
Post by Kokotinos on Dec 21, 2019 12:23:23 GMT 2
Και εγω προερχομαι απο Juke και κοιταζα μονο Suv αλλα η υπερκοστολογηση τους με εκανε να αλλαξω. Τεσπα θελω να πιστευω στην 5ετια αν ολα πανε καλα να παρω την X1 που λογικα θα εχει ερθει και το καινουριο μοντελο.
|
|