|
Post by Stefanos on Aug 14, 2023 17:43:40 GMT 2
Απαντησεις υπάρχουν στην αρχή του νήματος. Το adaptive cc θέλει plus. Το απλο driving assistant βάζει το blind spot detector
|
|
|
Post by kvxu11 on Aug 14, 2023 22:00:02 GMT 2
Απαντησεις υπάρχουν στην αρχή του νήματος. Το adaptive cc θέλει plus. Το απλο driving assistant βάζει το blind spot detector Ετσι ειχα καταλαβει κι εγω, η αντιπροσωπεια ειπε οτι ουτε με το plus θα εχω acc…
|
|
|
Post by Stefanos on Aug 15, 2023 9:29:52 GMT 2
Απαντησεις υπάρχουν στην αρχή του νήματος. Το adaptive cc θέλει plus. Το απλο driving assistant βάζει το blind spot detector Ετσι ειχα καταλαβει κι εγω, η αντιπροσωπεια ειπε οτι ουτε με το plus θα εχω acc… Μαλλον κάτι θα μπέρδεψαν !
|
|
fd31
Expert
Ιδιότητα: Κάτοχος
Μοντέλο: U11
Έκδοση Κινητήρα: 20i
Χρώμα: Black Sapphire
Κίνηση: sDrive
Μετάδοση: DCT
Επίπεδο Εξοπλισμού: X-Line
Φώτα LED: NAI
Οθόνη: Πλήρως Ψηφιακό (U11)
Tuning/Remap: ΟΧΙ
|
Post by fd31 on Aug 31, 2023 18:28:53 GMT 2
Μοιράζομαι μία εμπειρία που μπορεί να τύχει και σε άλλους.. Βάζω μπροστά το αυτοκίνητο και μου βγάζει «Υποβοήθηση οδηγού περιορισμένη» (έδειχνε κίτρινο το σηματάκι ειδοποίησης για το lane departure) , στην οθόνη του οδηγού δεν μπορούσα να κάνω κάποια αλλαγή ενώ στο μενού ειδοποιήσεων δεν έβγαζε κάτι.. Τελικά μετά από κανένα 2ωρο διορθώθηκε μόνο του χωρίς να κάνω κάτι..
|
|
|
Post by tdmpower on Sept 1, 2023 16:07:37 GMT 2
Το αμάξι μήπως ήταν γεμάτο μαμουνια από ταξίδι και εμπόδιζε τους αισθητήρες του παρμπρίζ; Και εμένα μου το έβγαλε αυτό αλλά ήμουν από ταξίδι και το αμάξι ήταν γεμάτο νεκρά ζωύφια παντού αλλά περισσότερο εκεί που είναι οι αισθητήρες του παρμπρίζ. Καθαρό δεν μου το έχει εμφανίσει ποτέ. Βέβαια μετά από κάνα 2λεπτο έσβησε χωρίς να καθαρίσω ή να επέμβω στο αμάξι.
|
|
spet
Expert
Χρώμα: Space Silver
Μετάδοση: DCT
Επίπεδο Εξοπλισμού: X-Line
Φώτα LED: NAI
Tuning/Remap: ΟΧΙ
Κάτοχος από: 15/6/2023
|
Post by spet on Sept 2, 2023 9:40:01 GMT 2
Μηπως ειχες συνεχεια τον ηλιο απεναντι? Δεξια αναβε και το feont collission?
|
|
vasilisgeo1
Enthousiast
Χρώμα: Cape York Green
Επίπεδο Εξοπλισμού: X-Line Advanced
|
Post by vasilisgeo1 on Sept 15, 2023 7:52:50 GMT 2
Αν και στην παραγγελια εχω βαλει το innovation δεν πηρα driving assistant, καταλαβαινω οτι για cc to καλυτερο που μπορουμε να βαλουμε ειναι το Plus ακομη δεν εχει μπει σε γραμμη παραγωγης το δικο μου κ το σκεφτομαι να παω να κανω την αλλαγη κ να το προσθεσω. Σε περιπτωση που μου το αρνηθει μπορω να το βαλω μετα την παραδοση? Ρωταω γιατι βλεπω οτι υπαρχει προεγκατασταση για plus.
|
|
|
Post by jimdem on Sept 15, 2023 8:25:15 GMT 2
Αν και στην παραγγελια εχω βαλει το innovation δεν πηρα driving assistant, καταλαβαινω οτι για cc to καλυτερο που μπορουμε να βαλουμε ειναι το Plus ακομη δεν εχει μπει σε γραμμη παραγωγης το δικο μου κ το σκεφτομαι να παω να κανω την αλλαγη κ να το προσθεσω. Σε περιπτωση που μου το αρνηθει μπορω να το βαλω μετα την παραδοση? Ρωταω γιατι βλεπω οτι υπαρχει προεγκατασταση για plus. Το plus μπορείς να το βάλεις και μετά εφόσον βλέπεις προ εγκατάσταση. Απλά νομίζω θα είναι λίγο πιο ακριβό απ ότι αν το βάλεις από τη μάνα του. Καλύτερα ρώτα την αντιπροσωπεία αν μπορούν να το βάλουν τώρα και ποσο θα κοστίσει. Μια ρύθμιση στο λογισμικό μόνο θα κάνουν από το εργοστάσιο δε νομίζω να καθυστερήσει η παραγωγή, τον εξοπλισμό τον έχει ήδη το αμάξι σου
|
|
|
Post by vassar on Sept 22, 2023 15:34:36 GMT 2
Στη παραγγελία που έκανα πρόσφατα έχω προσθέσει το driving assistant, το οποίο έχει και τις σημάνσεις για τα τυφλά σημεία. Γνωρίζει κάποιος αν έχει παράλληλα και ενεργή παρέμβαση σε περίπτωση που πας να αλλάξεις λωρίδα και κάποιος κάνει προσπέραση να σε επιστρέφει στη λωρίδα σου ή κάνει μόνο έντονο τρέμουλο στο τιμόνι;
|
|
|
Post by thanosk on Sept 25, 2023 16:37:02 GMT 2
Ρώτησα και στο θέμα με τα συστήματα υποβοήθησης αλλά δεν πήρα κάποια απάντηση. Στη παραγγελία που έκανα πρόσφατα έχω προσθέσει το driving assistant, το οποίο έχει και τις σημάνσεις για τα τυφλά σημεία. Γνωρίζει κάποιος αν έχει παράλληλα και ενεργή παρέμβαση στο τιμόνι σε περίπτωση που πας να αλλάξεις λωρίδα και κάποιος κάνει προσπέραση στη λωρίδα που πας να μπεις; σε επιστρέφει στη λωρίδα σου ή κάνει μόνο έντονο τρέμουλο στο τιμόνι; Mόνο τρέμει το τιμόνι.
|
|
|
Post by bmwnewbie on May 6, 2024 11:23:56 GMT 2
To driving assistant plus σταματάει το αυτοκινητο στην κινηση; Το έχει δοκιμάσει κανεις; Βλέπω απο κάποια βίντεο ότι το κάνει ενώ δεν είναι το professional.
|
|
|
Post by vassar on May 6, 2024 21:00:50 GMT 2
Το σταματάει και το ξεκινάει ξανά όταν πέσεις σε κίνηση.
|
|