librarian
Expert
Ιδιότητα: Υποψήφιος Κάτοχος
Μοντέλο: U11
Έκδοση Κινητήρα: 20i
Χρώμα: Black Sapphire
Κίνηση: sDrive
Μετάδοση: DCT
Επίπεδο Εξοπλισμού: X-Line
Φώτα LED: NAI
Οθόνη: Πλήρως Ψηφιακό (U11)
Tuning/Remap: ΟΧΙ
|
Post by librarian on Jan 9, 2023 21:29:57 GMT 2
Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα! Είμαι νέος στο κλαμπ X1 καθώς πριν από μερικές ημέρες εβαλα την παραγγελία της δικής μου sDrive20i! Καλό Ιούνιο και υπομονή!
Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος από εσάς τις διαφορές του driving assistant plus vs driving assistant professional. Γνωρίζω πως το basic δεν συμπεριλαμβάνεται στο plus και πως το professional τα συμπεριλαμβάνει όλα και κάποιες παραπάνω λειτουργίες. Τι ακριβώς όμως παραπάνω προσφέρει και αξίζει τα 600 ευρώ παραπάνω από το basic & plus combo?
Το έχω παραγγείλει με το professional μόνο και μόνο για να μη χάσω κάποιο safety feature χωρίς να είμαι όμως σίγουρος ποιο.Αν δεν έχει κάτι που να αξίζει θα το αφαιρέσω και θα το αντικαταστήω με κάτι άλλο...
Είδα πως είχε γίνει σχετική αναφορά στο θέμα αυτό κατά το παρελθόν στο thread αλλά χωρίς να καταλήξετε 100% κάπου. Ούτε και από τον πωλητή φυσικά πήρα τις πληροφορίες με σχετική βεβαιότητα.
Ευχαριστώ πολύ.
|
|
|
Post by tsampikos on Jan 9, 2023 23:49:20 GMT 2
Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα! Είμαι νέος στο κλαμπ X1 καθώς πριν από μερικές ημέρες εβα την παραγγελία της δικής μου sDrive20i! Καλό Ιούνιο και υπομονή! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος από εσάς τις διαφορές του driving assistant plus vs driving assistant professional. Γνωρίζω πως το basic δεν συμπεριλαμβάνεται στο plus και πως το professional τα συμπεριλαμβάνει όλα και κάποιες παραπάνω λειτουργίες. Τι ακριβώς όμως παραπάνω προσφέρει και αξίζει τα 600 ευρώ παραπάνω από το basic & plus combo? Το έχω παραγγείλει με το professional μόνο και μόνο για να μη χάσω κάποιο safety feature χωρίς να είμαι όμως σίγουρος ποιο.Αν δεν έχει κάτι που να αξίζει θα το αφαιρέσω και θα το αντικαταστήω με κάτι άλλο... Είδα πως είχε γίνει σχετική αναφορά στο θέμα αυτό κατά το παρελθόν στο thread αλλά χωρίς να καταλήξετε 100% κάπου. Ούτε και από τον πωλητή φυσικά πήρα τις πληροφορίες με σχετική βεβαιότητα. Ευχαριστώ πολύ. “Driving Assistant Plus supports you on your journey by automatically maintaining your desired speed, lane, and distance to the preceding vehicle.” Πρακτικα ειναι ενεργο cruise control με ρυθμιση αποστασης απο προπορευομενο οχημα και προσαρμοζει την ταχυτητα αναλογα. Το απλο driving assistance ειναι cruise control χωρις τετοιες δυνατοτητες καθως και το blind spot monitor που ειναι αναγκαιο κατ εμε. Το professional πακετο περιεχει τα αλλα 2 αλλα και καποιες εξτρα λειτουργιες πχ αναγνωριζει ποτε κοντευεις σε φαναρι που θα γινει κοκκινο οποτε κοβει ταχυτητα αυτοματα, αλλα φυσικα δεν λειτουργει στην Ελλαδα. Οτι σου λεω τα εχω καταλαβει και εγω δεξια και αριστερα , καλυτερα ενας πιο εμπειρος απο εμενα να μας δωσει καλυτερες πληροφοριες. Εγω στην Χ1 εβαλα το basic και το plus αλλα οχι το professional.
|
|
iopa
Expert
Έκδοση Κινητήρα: 23i
Κίνηση: xDrive
Επίπεδο Εξοπλισμού: M-Pack
Κάτοχος από: Σε αναμονη
|
Post by iopa on Jan 11, 2023 20:30:59 GMT 2
Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα! Είμαι νέος στο κλαμπ X1 καθώς πριν από μερικές ημέρες εβα την παραγγελία της δικής μου sDrive20i! Καλό Ιούνιο και υπομονή! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος από εσάς τις διαφορές του driving assistant plus vs driving assistant professional. Γνωρίζω πως το basic δεν συμπεριλαμβάνεται στο plus και πως το professional τα συμπεριλαμβάνει όλα και κάποιες παραπάνω λειτουργίες. Τι ακριβώς όμως παραπάνω προσφέρει και αξίζει τα 600 ευρώ παραπάνω από το basic & plus combo? Το έχω παραγγείλει με το professional μόνο και μόνο για να μη χάσω κάποιο safety feature χωρίς να είμαι όμως σίγουρος ποιο.Αν δεν έχει κάτι που να αξίζει θα το αφαιρέσω και θα το αντικαταστήω με κάτι άλλο... Είδα πως είχε γίνει σχετική αναφορά στο θέμα αυτό κατά το παρελθόν στο thread αλλά χωρίς να καταλήξετε 100% κάπου. Ούτε και από τον πωλητή φυσικά πήρα τις πληροφορίες με σχετική βεβαιότητα. Ευχαριστώ πολύ. “Driving Assistant Plus supports you on your journey by automatically maintaining your desired speed, lane, and distance to the preceding vehicle.” Πρακτικα ειναι ενεργο cruise control με ρυθμιση αποστασης απο προπορευομενο οχημα και προσαρμοζει την ταχυτητα αναλογα. Το απλο driving assistance ειναι cruise control χωρις τετοιες δυνατοτητες καθως και το blind spot monitor που ειναι αναγκαιο κατ εμε. Το professional πακετο περιεχει τα αλλα 2 αλλα και καποιες εξτρα λειτουργιες πχ αναγνωριζει ποτε κοντευεις σε φαναρι που θα γινει κοκκινο οποτε κοβει ταχυτητα αυτοματα, αλλα φυσικα δεν λειτουργει στην Ελλαδα. Οτι σου λεω τα εχω καταλαβει και εγω δεξια και αριστερα , καλυτερα ενας πιο εμπειρος απο εμενα να μας δωσει καλυτερες πληροφοριες. Εγω στην Χ1 εβαλα το basic και το plus αλλα οχι το professional. Καλησπερα και καλη χρονια. Καινουργιος και εγω σε αναμονη με παραγγελια πριν τα Χριστουγεννα και πιθανη παραλαβη μεσα Απριλιου οπως μου ειπαν. Επειδη ειχα και εγω την ιδια απορια με τον ανωτερω φιλο και σε προηγουμενα ποστ ειχε γινει καποια κουβεντα πηγα στον Σπανο οπου εχω κανει και την παραγγελια για να μου λυθει η απορια. Μου ειπαν οτι το καθε ενα ειναι αναβαθμιση του προηγουμενου με αρχη το basic που ειναι δωρεαν και το επομενο με 400€ και το plus με 600€. Το καθε driving assistant οσο αναβαθμιζεται κραταει τα χαρακτηριστικα του προηγουμενου πακετου. Εγω συγκεκριμενα ρωτησα για το blind spot επειδη ειχε λεχθει οτι δεν συμπεριλαμβανεται στο plus αλλα στο φθηνοτερο πακετο. Τους ανεφερα και την συζητηση στο φορουμ και με τον ευγενεστατο υπαλληλο κατσαμε και διαβασαμε μαζι αναλυτικα τον εξοπλισμο απο το Αγγλικο κειμενο της BMW (τμημα αυτου εχει επικολληθει πιο πανω). Απο το κειμενο τους ειπα οτι δεν ξεκαθαριζει ακριβως αν το basic περιλαμβανεται στο professional η στο plus αντιστοιχα οπως υπαγορευει η κοινη λογικη αλλα δεν το γραφουν. Ο υπαλληλος μου ειπε οτι στα αλλα μοντελα παει με την λογικη και οτι το plus τα περιλαμβανει ολα αλλα θα επαιρνε τηλεφωνο στα κεντρικα για να μαθει μιας και κανεις απο τους συναδελφους του δεν ηξερε να πει σιγουρα για την X1. Την επομενη ημερα με πηρε τηλεφωνο και μου ειπε οτι τελικα το plus τα περιλαμβανει ολα απο blind spot μεχρι adaptive control lane assist αναγνωριση πεζων οχηματων πεζων και μεχρι αυτονομη οδηγηση αν ποτε καθιερωθει στην Ελλαδα. Ο ιδιος μου προτεινε να παραμεινω σε αυτο το πακετο των 600€ μιας και ειναι υπερπληρες. Αποφασισα να τον ακουσω μιας και εχω παραγγειλει το X drive 23i σε Mpack εκδοση και παρα πολλα εξτρα και η χρεωση εχει ανεβει αρκετα. Το χρωμα που εχω βαλει ειναι το space silver. Κανεις απο τον Σπανο δεν το εχει δει live ακομα εκτος απο δυο βιντεακια (με βροχη) και ενα απο configurator στο youtube. Αν γνωριζει η εχει ακουσει καποιος κατι για αυτο το χρωμα ας μας ενημερωσει. Στον Σπανο υποθετουν οτι ειναι το frozen grey σε γυαλιστερη εκδοση. Καλη χρονια σε ολους, καλοταξιδα σε αυτους που τους ηρθε και με το καλο να τα χαρουν αυτοι που το περιμενουν.
|
|
|
Post by bmwnewbie on Jan 11, 2023 22:11:23 GMT 2
Mάλλον 3 πουλάκια κάθονταν πες τους. Αν δεν ξέρουν τι λένε, καλύτερα να μην απαντούν. Και εμένα τα ίδια μου έλεγαν στη BMW. Το σχόλιο ότι "εχει αυτονομη οδήγηση αν ποτέ καθιερωθεί στην Ελλάδα" κάνω πως δεν το διάβασα. Το plus κατα 99% δεν περιέχει το blind spot. Αυτό φαίνεται και στο configurator. Αν βαλεις το plus και πας να δεις το αυτοκινητο απο μεσα θα δεις οτι οι καθρεφτες δεν εχουν τριγωνάκι. Αν βάλεις το απλό πακέτο το έχει. Για αυτό τι έχουν να δηλώσουν οι υπεύθυνοι; Επίσης αν πας να επιλέξεις το plus, μπορείς να επιλέξεις και το απλό πακέτο. Άρα γιατι σε αφήνει να πληρώσεις 600+400 αν το plus τα έχει τα προηγούμενα. Αντίθετα αν επιλέξεις το proffesional (που έχει τα πάντα + εξτρά) δε σε αφήνει να βάλεις το plus και το απλό. Πραγματικά, 1 μήνα ασχολίας με το site και το αυτοκινητο και εμεις τα μαθαίνουμε. Αυτοί εκεί μέσα 8 ώρες την ημέρα για χρόνια δεν τα μάθανε; Εγώ έχω παραγγειλει μόνο το plus μετά από τις ίδιες συζητήσεις με πωλητές (τουλάχιστον αν δεν ξέρεις, πες δε γνωρίζω). Λες και αν μου πεις "το έχει" από 50.000 θα πάω στα 49600 και θα μου γλιτώσεις λεφτά. Σε λίγες μέρες που θα παραλάβω θα σου πω αν το έχει ή όχι Αν έχει κάποιος άλλος το plus εδώ μέσα να μας διαφωτίσει καλύτερα. Να μην κράζω τους πωλητές τότε αλλά το configurator.
|
|
|
Post by tsampikos on Jan 11, 2023 22:14:26 GMT 2
“Driving Assistant Plus supports you on your journey by automatically maintaining your desired speed, lane, and distance to the preceding vehicle.” Πρακτικα ειναι ενεργο cruise control με ρυθμιση αποστασης απο προπορευομενο οχημα και προσαρμοζει την ταχυτητα αναλογα. Το απλο driving assistance ειναι cruise control χωρις τετοιες δυνατοτητες καθως και το blind spot monitor που ειναι αναγκαιο κατ εμε. Το professional πακετο περιεχει τα αλλα 2 αλλα και καποιες εξτρα λειτουργιες πχ αναγνωριζει ποτε κοντευεις σε φαναρι που θα γινει κοκκινο οποτε κοβει ταχυτητα αυτοματα, αλλα φυσικα δεν λειτουργει στην Ελλαδα. Οτι σου λεω τα εχω καταλαβει και εγω δεξια και αριστερα , καλυτερα ενας πιο εμπειρος απο εμενα να μας δωσει καλυτερες πληροφοριες. Εγω στην Χ1 εβαλα το basic και το plus αλλα οχι το professional. Καλησπερα και καλη χρονια. Καινουργιος και εγω σε αναμονη με παραγγελια πριν τα Χριστουγεννα και πιθανη παραλαβη μεσα Απριλιου οπως μου ειπαν. Επειδη ειχα και εγω την ιδια απορια με τον ανωτερω φιλο και σε προηγουμενα ποστ ειχε γινει καποια κουβεντα πηγα στον Σπανο οπου εχω κανει και την παραγγελια για να μου λυθει η απορια. Μου ειπαν οτι το καθε ενα ειναι αναβαθμιση του προηγουμενου με αρχη το basic που ειναι δωρεαν και το επομενο με 400€ και το plus με 600€. Το καθε driving assistant οσο αναβαθμιζεται κραταει τα χαρακτηριστικα του προηγουμενου πακετου. Εγω συγκεκριμενα ρωτησα για το blind spot επειδη ειχε λεχθει οτι δεν συμπεριλαμβανεται στο plus αλλα στο φθηνοτερο πακετο. Τους ανεφερα και την συζητηση στο φορουμ και με τον ευγενεστατο υπαλληλο κατσαμε και διαβασαμε μαζι αναλυτικα τον εξοπλισμο απο το Αγγλικο κειμενο της BMW (τμημα αυτου εχει επικολληθει πιο πανω). Απο το κειμενο τους ειπα οτι δεν ξεκαθαριζει ακριβως αν το basic περιλαμβανεται στο professional η στο plus αντιστοιχα οπως υπαγορευει η κοινη λογικη αλλα δεν το γραφουν. Ο υπαλληλος μου ειπε οτι στα αλλα μοντελα παει με την λογικη και οτι το plus τα περιλαμβανει ολα αλλα θα επαιρνε τηλεφωνο στα κεντρικα για να μαθει μιας και κανεις απο τους συναδελφους του δεν ηξερε να πει σιγουρα για την X1. Την επομενη ημερα με πηρε τηλεφωνο και μου ειπε οτι τελικα το plus τα περιλαμβανει ολα απο blind spot μεχρι adaptive control lane assist αναγνωριση πεζων οχηματων πεζων και μεχρι αυτονομη οδηγηση αν ποτε καθιερωθει στην Ελλαδα. Ο ιδιος μου προτεινε να παραμεινω σε αυτο το πακετο των 600€ μιας και ειναι υπερπληρες. Αποφασισα να τον ακουσω μιας και εχω παραγγειλει το X drive 23i σε Mpack εκδοση και παρα πολλα εξτρα και η χρεωση εχει ανεβει αρκετα. Το χρωμα που εχω βαλει ειναι το space silver. Κανεις απο τον Σπανο δεν το εχει δει live ακομα εκτος απο δυο βιντεακια (με βροχη) και ενα απο configurator στο youtube. Αν γνωριζει η εχει ακουσει καποιος κατι για αυτο το χρωμα ας μας ενημερωσει. Στον Σπανο υποθετουν οτι ειναι το frozen grey σε γυαλιστερη εκδοση. Καλη χρονια σε ολους, καλοταξιδα σε αυτους που τους ηρθε και με το καλο να τα χαρουν αυτοι που το περιμενουν. Ωραια ευχαριστουμε φιλε για την ενημερωση και τις πληροφοριες! Στο configurator μπορεις να προσθεσεις το plus αλλα και τα 2 μαζι οποτε υπεθεσα οτι το ενα δεν αναιρει το αλλο. Με το καλο να παραλαβεις και εγω αναμονη ειμαι με το 23i αλλα το πηρα storm bay που το εχω δει απο κοντα και μ´αρεσε το χρωμα.
|
|
|
Post by tdmpower on Jan 11, 2023 22:25:27 GMT 2
Αξίζει να βάλεις driver assistance και μόλις παραλάβεις και το plus ή απ ευθείας πας στο professional; και η διαφορά στην τιμή ποια είναι ανάμεσα στην πρώτη και στην δεύτερη επιλογή;
|
|
|
Post by bmwnewbie on Jan 11, 2023 22:28:29 GMT 2
Aν έρθει το αυτοκινητο δε μπορείς να βάλεις assistance και professional. Μόνο το plus μπορεις να προσθέσεις αν έχεις απο πριν το assistance.
|
|
|
Post by andreasg84 on Jan 11, 2023 22:30:53 GMT 2
Mάλλον 3 πουλάκια κάθονταν πες τους. Αν δεν ξέρουν τι λένε, καλύτερα να μην απαντούν. Και εμένα τα ίδια μου έλεγαν στη BMW. Το σχόλιο ότι "εχει αυτονομη οδήγηση αν ποτέ καθιερωθεί στην Ελλάδα" κάνω πως δεν το διάβασα. Το plus κατα 99% δεν περιέχει το blind spot. Αυτό φαίνεται και στο configurator. Αν βαλεις το plus και πας να δεις το αυτοκινητο απο μεσα θα δεις οτι οι καθρεφτες δεν εχουν τριγωνάκι. Αν βάλεις το απλό πακέτο το έχει. Για αυτό τι έχουν να δηλώσουν οι υπεύθυνοι; Επίσης αν πας να επιλέξεις το plus, μπορείς να επιλέξεις και το απλό πακέτο. Άρα γιατι σε αφήνει να πληρώσεις 600+400 αν το plus τα έχει τα προηγούμενα. Αντίθετα αν επιλέξεις το proffesional (που έχει τα πάντα + εξτρά) δε σε αφήνει να βάλεις το plus και το απλό. Πραγματικά, 1 μήνα ασχολίας με το site και το αυτοκινητο και εμεις τα μαθαίνουμε. Αυτοί εκεί μέσα 8 ώρες την ημέρα για χρόνια δεν τα μάθανε; Εγώ έχω παραγγειλει μόνο το plus μετά από τις ίδιες συζητήσεις με πωλητές (τουλάχιστον αν δεν ξέρεις, πες δε γνωρίζω). Λες και αν μου πεις "το έχει" από 50.000 θα πάω στα 49600 και θα μου γλιτώσεις λεφτά. Σε λίγες μέρες που θα παραλάβω θα σου πω αν το έχει ή όχι Αν έχει κάποιος άλλος το plus εδώ μέσα να μας διαφωτίσει καλύτερα. Να μην κράζω τους πωλητές τότε αλλά το configurator. Καλά έχεις υποθέσει... ήρθε η 18i σε μια γνωστή μου που έχει το plus και δεν περίεχει το blind spot... δυστυχώς το ίδιο μου λέγανε και σε μένα και μάλιστα ότι μπορώ να το ενεργοποιήσω σε δεύτερο χρόνο αφού θα υπάρχει η προεγκατάσταση...
|
|
|
Post by tdmpower on Jan 11, 2023 22:32:40 GMT 2
Ναι μου το είπαν αυτό, απλά το σκεπτικό μου. Βάζεις το απλό εξ αρχής και μετά που θα παραλάβεις το plus ή πας εκ αρχής στο Profesional; πέρα από το heads up στο professional, που δεν με ενδιαφέρει καθόλου, τι ουσιαστικό έχει συγκριτικά με το plus + απλό drive assistance ;
|
|
|
Post by andreasg84 on Jan 11, 2023 22:35:51 GMT 2
Ναι μου το είπαν αυτό, απλά το σκεπτικό μου. Βάζεις το απλό εξ αρχής και μετά που θα παραλάβεις το plus ή πας εκ αρχής στο Profesional; πέρα από το heads up στο professional, που δεν με ενδιαφέρει καθόλου, τι ουσιαστικό έχει συγκριτικά με το plus + απλό drive assistance ; Αν θες το blind spot βάζεις το απλό από την παραγγελία... το plus μπορείς να το ενεργοποιήσεις όποια στιγμή θες γιατί υπάρχει η προεγκατάσταση
|
|
|
Post by bmwnewbie on Jan 11, 2023 22:39:40 GMT 2
Ναι μου το είπαν αυτό, απλά το σκεπτικό μου. Βάζεις το απλό εξ αρχής και μετά που θα παραλάβεις το plus ή πας εκ αρχής στο Profesional; πέρα από το heads up στο professional, που δεν με ενδιαφέρει καθόλου, τι ουσιαστικό έχει συγκριτικά με το plus + απλό drive assistance ; Δεν έχω καταλάβει ακόμα αν το plus μπορει να διατηρήσει μόνο του τη λωρίδα. Σύμφωνα με την περιγραφή ναι (θα φανεί). Το professional πρακτικά έχει άλλο hardware που κάνει αυτή την επεξεργασία (καλύτερο) + ότι έχει τη δυνατότητα αυτόνομα να σταματάει και να ξεκινάει (αυτό που λενε stop&go) χωρίς να παρεμβαίνει ο οδηγός. Το αν αξίζει κάτι τέτοιο ή οχι έχει να κανει με τον τύπο του δρόμου που οδηγείς καθημερινά. Εγώ σήμερα θα έβαζα το professional και θα ησύχαζα
|
|
|
Post by tdmpower on Jan 11, 2023 23:01:50 GMT 2
Στο driver assistance γράφει ότι πέρα από το blind spot έχει και προειδοποίηση για τους επιβάτες αν πάνε να ανοίξουν τις πόρτες και περνάει ένα ποδήλατο Π Χ καθώς επίσης και ότι σταματάει το αυτοκίνητο αν πας να κάνεις όπισθεν και έρχεται άλλο αυτοκίνητο από πίσω Π. Χ ενώ εξέρχεσαι Πο θέση στάθμευσης . Μήπως τα 2 τελαυταια τα έχει και χωρίς να βάλεις το driver assistance; δηλαδή στον standar εξοπλισμό
|
|
iopa
Expert
Έκδοση Κινητήρα: 23i
Κίνηση: xDrive
Επίπεδο Εξοπλισμού: M-Pack
Κάτοχος από: Σε αναμονη
|
Post by iopa on Jan 11, 2023 23:15:47 GMT 2
Mάλλον 3 πουλάκια κάθονταν πες τους. Αν δεν ξέρουν τι λένε, καλύτερα να μην απαντούν. Και εμένα τα ίδια μου έλεγαν στη BMW. Το σχόλιο ότι "εχει αυτονομη οδήγηση αν ποτέ καθιερωθεί στην Ελλάδα" κάνω πως δεν το διάβασα. Το plus κατα 99% δεν περιέχει το blind spot. Αυτό φαίνεται και στο configurator. Αν βαλεις το plus και πας να δεις το αυτοκινητο απο μεσα θα δεις οτι οι καθρεφτες δεν εχουν τριγωνάκι. Αν βάλεις το απλό πακέτο το έχει. Για αυτό τι έχουν να δηλώσουν οι υπεύθυνοι; Επίσης αν πας να επιλέξεις το plus, μπορείς να επιλέξεις και το απλό πακέτο. Άρα γιατι σε αφήνει να πληρώσεις 600+400 αν το plus τα έχει τα προηγούμενα. Αντίθετα αν επιλέξεις το proffesional (που έχει τα πάντα + εξτρά) δε σε αφήνει να βάλεις το plus και το απλό. Πραγματικά, 1 μήνα ασχολίας με το site και το αυτοκινητο και εμεις τα μαθαίνουμε. Αυτοί εκεί μέσα 8 ώρες την ημέρα για χρόνια δεν τα μάθανε; Εγώ έχω παραγγειλει μόνο το plus μετά από τις ίδιες συζητήσεις με πωλητές (τουλάχιστον αν δεν ξέρεις, πες δε γνωρίζω). Λες και αν μου πεις "το έχει" από 50.000 θα πάω στα 49600 και θα μου γλιτώσεις λεφτά. Σε λίγες μέρες που θα παραλάβω θα σου πω αν το έχει ή όχι Αν έχει κάποιος άλλος το plus εδώ μέσα να μας διαφωτίσει καλύτερα. Να μην κράζω τους πωλητές τότε αλλά το configurator. Αν βρεις ακρη ενημερωσε μας. Οσο για το τριγωνακι στον καθρεφτη μου ειπε οτι απο την στιγμη που βαλεις το premium πακετο που εχει τους αναδιπλουμενους αντιθαμβωτικους κλπ καθρεπτες περιλαμβανεται και το τριγωνακι στην εγκατασταση. Τους ρωτησα κιολας να μου πουν αν θεωρειται το blind spot προεγκατασταση στο plus οπως τα θερμαινομενα στο premium και να μην μου ζητησουν εξτρα λεφτα για ενεργοποιηση του blind spot. Δεν ξερω. Πρωτη φορα βλεπω τετοια ασαφεια με αξεσουαρ.
|
|
|
Post by bmwnewbie on Jan 11, 2023 23:45:35 GMT 2
Έχω και αυτο το πακέτο με τους αναδιπλούμενους καθρέφτες. Θα φανεί και θα ενημερώσω αναλόγως.
|
|
|
Post by giαnpanatha on Jan 12, 2023 7:40:21 GMT 2
εγω εχω παραλαβη μια φορα βεβαια μπορεσα και το πηρα .Μη περιμενετε τριγωνακια μονο με το πακετο καθρεπτων για το Driving assistant......αβυσος αν βαλω το plus θα σας πω λαστιχα το δικο μου ειχε τα continental για την 20αρα για 18αρες τα περισσοτερα ειναι με nexen.
|
|