Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Sept 23, 2019 22:49:36 GMT 2
Με κατάλληλο οδόστρωμα και ικανά χέρια μπορείς και παραμπορείς Πρόεδρε... Μή με κάνεις να ανεβάσω βιντεάκι απο τη DVR. Εννοείται ότι έπρεπε ήδη να έχεις ανεβάσει Billy! Πάρε μια κίτρινη και από μένα λοιπόν! 📒 Δώσε καρτούλα μάνα μου! Κίτρινη είπες; Μου αρέσει, την κρατάω!
|
|
|
Post by 9 on Sept 23, 2019 22:51:18 GMT 2
Δεν ξέρω τι λέτε αλλά, με απλά λόγια, προσωπικά με τη Χήνα μου αισθάνομαι όμορφα. Την περιποιούμαι στον βαθμό που μου επιτρέπει ο χρόνος μου και ο τόπος που ζω και την ταΐζω ό,τι χρειάζεται, και με τη σειρά της εκείνη, με μια ομορφιά δική της, μεταφέρει εμένα και την οικογένειά μου με ασφάλεια, ωραία ορατότητα, καλό πάτημα στον δρόμο και ευρυχωρία. Βέρι κουλ. Απλά πράγματα.
|
|
|
Post by jimpet on Sept 23, 2019 23:02:03 GMT 2
Δεν ξέρω τι λέτε αλλά, με απλά λόγια, προσωπικά με τη Χήνα μου αισθάνομαι όμορφα. Την περιποιούμαι στον βαθμό που μου επιτρέπει ο χρόνος μου και ο τόπος που ζω και την ταΐζω ό,τι χρειάζεται, και με τη σειρά της εκείνη, με μια ομορφιά δική της, μεταφέρει εμένα και την οικογένειά μου με ασφάλεια, ωραία ορατότητα, καλό πάτημα στον δρόμο και ευρυχωρία. Βέρι κουλ. Απλά πράγματα. Την περιποίηση τη γνωρίζουμε φίλε Χάρη... Αλλά... Με τι την ταΐζεις θέλω να μας πεις!
|
|
|
Post by Stefanos on Sept 23, 2019 23:14:22 GMT 2
Βγάλε της προγραμμα Δημήτρη ! Να χάσει μερικά κιλά να αυξήσει το γκάζι μπας και γίνει 20I 😂😂
|
|
|
Post by 9 on Sept 24, 2019 8:48:20 GMT 2
Δεν ξέρω τι λέτε αλλά, με απλά λόγια, προσωπικά με τη Χήνα μου αισθάνομαι όμορφα. Την περιποιούμαι στον βαθμό που μου επιτρέπει ο χρόνος μου και ο τόπος που ζω και την ταΐζω ό,τι χρειάζεται, και με τη σειρά της εκείνη, με μια ομορφιά δική της, μεταφέρει εμένα και την οικογένειά μου με ασφάλεια, ωραία ορατότητα, καλό πάτημα στον δρόμο και ευρυχωρία. Βέρι κουλ. Απλά πράγματα. Την περιποίηση τη γνωρίζουμε φίλε Χάρη... Αλλά... Με τι την ταΐζεις θέλω να μας πεις! Αγάπη μόνο. 😃
|
|
|
Post by Sakis911 on Sept 24, 2019 9:29:55 GMT 2
Το εταιρικό αυτοκίνητο πού έχω είναι η 1. Δεν μπορείς να φανταστείς τι νιώθω όταν οδηγώ την 1 και μετά μπαίνω να οδηγήσω την Χ1. Ένα πράγμα θα σού πώ ΆΡΧΟΝΤΑΣ!!!! Πες τα ρε Σάκη έχει μάλλιασε η γλώσσα μου να λέω ότι δεν μπορεί να δίνεις παρόμοια λεφτά για τόσο διαφορετικά αυτοκίνητα! Είναι κοροϊδία! Παράλογο δεν είναι να διαθέτεις παρόμοια χρήματα και να τα δίνεις σε κουβά?
Μπήκα στην καινούργια 3 στο ΣΠΑΝΟ και με το ζόρι βγήκα απο το αυτοκίνητο γιατί ήταν στενό και χαμηλό.
Ενώ με την Χ1 απλώνεσαι και ξεδιπλώνεσαι !!!
|
|
|
Post by Sakis911 on Sept 24, 2019 9:33:08 GMT 2
Δεν ξέρω τι λέτε αλλά, με απλά λόγια, προσωπικά με τη Χήνα μου αισθάνομαι όμορφα. Την περιποιούμαι στον βαθμό που μου επιτρέπει ο χρόνος μου και ο τόπος που ζω και την ταΐζω ό,τι χρειάζεται, και με τη σειρά της εκείνη, με μια ομορφιά δική της, μεταφέρει εμένα και την οικογένειά μου με ασφάλεια, ωραία ορατότητα, καλό πάτημα στον δρόμο και ευρυχωρία. Βέρι κουλ. Απλά πράγματα. Έχω μία απορία ... αν είχες χρόνο περιποίησης πως θα την έκανες Χάρη?
|
|
|
Post by 1solidf20 on Sept 24, 2019 10:58:29 GMT 2
Πες τα ρε Σάκη έχει μάλλιασε η γλώσσα μου να λέω ότι δεν μπορεί να δίνεις παρόμοια λεφτά για τόσο διαφορετικά αυτοκίνητα! Είναι κοροϊδία! Παράλογο δεν είναι να διαθέτεις παρόμοια χρήματα και να τα δίνεις σε κουβά?
Μπήκα στην καινούργια 3 στο ΣΠΑΝΟ και με το ζόρι βγήκα απο το αυτοκίνητο γιατί ήταν στενό και χαμηλό.
Ενώ με την Χ1 απλώνεσαι και ξεδιπλώνεσαι !!!
Και με το Γκολφ το ιδιο ειναι μπαινεις βγαινεις ποιο ευκολα αλλα τι να κανουμε να παρουμε Γκολφ? Το νεο 3αρι απευθυνεται σε οσους θελουν ενα πισωκινητο σπορ σενταν και προφανως σε κατι τετοιο καθεσαι χαμηλα και εχεις μικρους χωρος λογω πισωκινησης. Επισης και σε Σαντα Φε μπαινεις και βγαινεις ευκολα...
|
|
|
Post by vagos320 on Sept 24, 2019 11:13:54 GMT 2
Πάντως η νέα 3αρα είναι πραγματικά εξαιρετικό αυτοκίνητο. Σε σχέση με c class υπερέχει πλέον παντού. Απλά μεγάλωσε τόσο πολύ που είναι σαν παλιά 5αρα. Αμάξι με πολλούς περιορισμούς...
|
|
|
Post by Stefanos on Sept 28, 2019 11:58:36 GMT 2
|
|
|
Post by Sakis911 on Sept 28, 2019 15:38:06 GMT 2
Λές το επόμενο Χ1 νά έχει ίδιο εσωτερικό?
|
|
|
Post by Stefanos on Sept 28, 2019 17:01:23 GMT 2
Λές το επόμενο Χ1 νά έχει ίδιο εσωτερικό? Τουλάχιστον! Αν και το ερωτημα είναι γιατί δεν το έχει από τώρα η LCI. Ένα απλο καντράν είναι αλλά φαντάζει τόσο εξωτικό για εμας με το καντράν της προηγούμενης δεκαετίας.
|
|
|
Post by angelman on Sept 28, 2019 18:37:19 GMT 2
Επιτέλους έβγαλαν ένα εσωτερικό αυτού του αιώνα...
|
|
|
Post by 1solidf20 on Sept 28, 2019 18:57:49 GMT 2
Όπως είπε και καλός φίλος «δικάζει πάλι η BMW με τη νέα σειρά 1» Δείτε εσωτερικό της νέας σειράς 1 σε sportline έκδοση 118i αυτόματο με μόνο 28300 κλειδί😱😱 Μέχρι και auto hold έχει. Ο λεβιες ταχυτητων ειναι φθηνιαρικος αλλα το υπολοιπο οντως ειναι πολυ καλο και η τιμη παιζει εκπτωση και κατεβαινει κατω απο τα 28. Αλλα Στεφανε ειναι αρκετα μικροτερο απο το Χ1 οποτε δεν ειναι ανταγωνιστικο.
|
|
|
Post by 1solidf20 on Sept 28, 2019 18:59:54 GMT 2
Λές το επόμενο Χ1 νά έχει ίδιο εσωτερικό? Τουλάχιστον! Αν και το ερωτημα είναι γιατί δεν το έχει από τώρα η LCI. Ένα απλο καντράν είναι αλλά φαντάζει τόσο εξωτικό για εμας με το καντράν της προηγούμενης δεκαετίας. Η απαντηση ειναι ευκολη. Γιατι το νεο 1 βασιζεται στο επομενο γενειας πατωμα και τα ηλεκτρονικα του ειναι κανουρια. Η επομενη Χ1 θα εχει ολες τις αναβαθμισεις που εχει η νεα σειρα 3 για παραδειγμα.
|
|